Надійно закрийте свій обліковий запис Instagram

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
How to make your own free Minecraft server for Java and Bedrock Using Aternos
Відеоролик: How to make your own free Minecraft server for Java and Bedrock Using Aternos

Зміст

У цій статті ви можете прочитати, як вийти з Instagram на вашому iPhone, iPad або смартфоні з Android, а також із браузера на вашому ПК за допомогою опцій, які пропонує вам веб-сайт Instagram.

Крок

Спосіб 1 з 2: На планшеті або смартфоні

  1. Відкрийте Instagram. Торкніться значка Instagram. Це схоже на різнокольорову камеру.
  2. Торкніться піктограми свого профілю Торкніться трьох горизонтальних рисок (☰) у верхньому правому куті.
  3. Відкрийте меню Налаштування. Торкніться шестерні Прокрутіть до кінця та торкніться Вийти з аккаунта. Цей параметр знаходиться внизу меню.
    • Ви будете тут, лише якщо одночасно ввійшли в кілька облікових записів Вийти з [ім'я користувача] і Вийти з усіх облікових записів бачити стоячи. Виберіть варіант, який найкраще вам підходить у той час.
  4. Натисніть Пам'ятати або Не зараз. Коли з’явиться відповідний запит, торкніться опції пароля. Якщо ви на Пам'ятати Ви зможете знову увійти до свого облікового запису Instagram, не вводячи свій пароль, тоді як ваш iPhone, якщо ви натиснете Не зараз не запам'ятає ваші дані для входу.
    • Якщо у вас смартфон з Android, вимкніть опцію «Запам’ятати мої дані для входу», якщо ви не хочете, щоб Instagram зберігав ваші дані для входу.
    • Якщо вас попросять вибрати параметр типу "Запам'ятати", ви можете видалити свої дані для входу після виходу.
  5. Натисніть Вийти з аккаунта на запитання. Ось як ви виходите з Instagram на своєму смартфоні чи планшеті.
    • Якщо у вас смартфон з Android, торкніться Вийти з аккаунта у правому нижньому куті вікна.
  6. Видаліть свої дані для входу. Якщо ви не хочете, щоб Instagram знову входив у свій обліковий запис без облікових даних, натисніть видалити під кнопкою логін, потім натисніть Очистити на запитання.
    • Якщо ви зберегли кілька облікових записів, торкніться Керуйте обліковими записами під списком облікових записів натисніть на хрестик (X) праворуч від облікового запису, а потім торкніться видалити на запитання.

Спосіб 2 з 2: На ПК

  1. Відкрийте Instagram. Зайдіть на сторінку https://www.instagram.com/ у своєму веб-браузері. Ось як ви відкриваєте домашню сторінку в Instagram.
  2. Клацніть на піктограму вашого профілю Клацніть шестірню налаштувань натисніть на Вийти. Цей параметр знаходиться приблизно на половині спадного меню. Таким чином ви негайно виходите з Instagram на своєму комп’ютері.
    • Instagram часто запам'ятовує ваші дані для входу та збережені паролі, якщо ви регулярно не очищаєте історію перегляду.