Підключення Xbox One до Інтернету

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
Как подключить XBOX Series X к Wi-Fi сети? Как на XBOX Series X подключиться к Вай-Фаю?
Відеоролик: Как подключить XBOX Series X к Wi-Fi сети? Как на XBOX Series X подключиться к Вай-Фаю?

Зміст

Xbox One є останнім доповненням до сімейства Microsoft Xbox. Пристрій, очевидно, потужніший за Xbox 360, і підключення до Інтернету за допомогою цієї консолі є простим і технічно дуже простим.

Крок

Спосіб 1 з 2: За допомогою кабелю Ethernet

  1. Переконайтеся, що у вас є кабель Ethernet. Вам потрібен кабель Ethernet для підключення з Xbox One до джерела Інтернету. Враховуйте довжину кабелю та відстань від вашої консолі до джерела Інтернету: переконайтеся, що кабель не занадто короткий!
    • Ваш Xbox може мати кабель, але вам доведеться придбати його в іншому випадку. Останні пристрої Xbox One не мають кабелю.
  2. Підключіть кабель Ethernet до порту локальної мережі. На тильній стороні Xbox One, у нижньому правому куті поруч з інфрачервоним датчиком, ви побачите порт LAN вашої консолі. Тут ви підключаєте кабель Ethernet.
  3. Підключіть кабель Ethernet до джерела Інтернету. Інший кінець кабелю Ethernet ви підключаєте безпосередньо до джерела Інтернету. Пам'ятайте, що джерелом Інтернету може бути ваш маршрутизатор або модем.
    • Це також може бути настінна розетка для підключення Ethernet.
  4. Увімкніть консоль. Після налаштування дротового з'єднання ви можете ввімкнути Xbox One. Ви повинні мати доступ до Інтернету при першому завантаженні.
    • Ви можете увімкнути консоль, натиснувши кнопку головного на контролері Xbox One. Xbox One має розпізнавання мови, що дозволяє запускати консоль, просто даючи команду "Xbox On". Xbox One Kinect також може розпізнати вас за допомогою біометричного сканування, за допомогою якого пристрій автоматично входить у ваш обліковий запис користувача за допомогою розпізнавання обличчя.

Спосіб 2 з 2: За допомогою бездротового з’єднання

  1. Підключіться до Wi-Fi. Як і Xbox 360 Slim, Xbox One може легко і безпосередньо підключатися до бездротового Інтернету! Пристрій має вбудований Wi-Fi Direct 802.11n, що дозволяє йому автоматично підключатися безпосередньо до маршрутизатора.
  2. Увімкніть консоль. Під час першого ввімкнення консолі вона не буде автоматично підключатися до Інтернету, оскільки вона ще не знає імені та пароля доступу вашого маршрутизатора.
  3. Виберіть свій сигнал. У меню мережі Xbox One покаже всі точки доступу Wi-Fi у межах діапазону сигналу. Як тільки Xbox One виявить ваш маршрутизатор у мережі, ви можете вибрати його та перейти в Інтернет.Можливо, вам доведеться спочатку ввести пароль маршрутизатора, залежно від поточних налаштувань безпеки маршрутизатора. Потім Xbox One запам'ятає ці налаштування бездротового зв'язку та використає їх для автоматичного підключення до Інтернету для наступних сесій.
    • Якщо до вашої консолі підключений кабель Ethernet, він автоматично перейде в режим «фіксованого» Інтернету. Якщо ви хочете зберегти бездротове з’єднання, все, що вам потрібно зробити, це від’єднати кабель Ethernet від вашого пристрою.
    • Можливо, вам доведеться відрегулювати бездротову конфігурацію консолі, якщо вам не вдається підключитися до Інтернету за допомогою консолі. Якщо ви сумніваєтесь, налаштуйте все на автоматичне або скиньте консоль до заводських налаштувань.

Поради

  • Станьте Золотим учасником Xbox Live, щоб отримати найкращий досвід роботи в Інтернеті.