Нанесіть лосьйон

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
Процедура омолодження з колекцією Sublime Skin
Відеоролик: Процедура омолодження з колекцією Sublime Skin

Зміст

Більшість людей знають, що нанесення лосьйону допомагає зволожити шкіру, але багато людей не знають, що лосьйон має інші переваги. Регулярне застосування лосьйону може допомогти зменшити появу зморшок, заспокоїти перевтомлену шкіру та вугрі та захистити шкіру від стихій. Щоб отримати максимум користі від свого лосьйону, є кілька прийомів та методів застосування лосьйону. Ці прийоми можуть допомогти вам нанести лосьйон на обличчя, тіло та ділянки, які потребують більшої уваги.

Крок

Спосіб 1 з 3: Нанесіть на обличчя лосьйон

  1. Дізнайтеся, який тип шкіри обличчя у вас. Лосьйони формуються відповідно до конкретних потреб різних типів шкіри, тому першим кроком є ​​визначити, який тип шкіри обличчя у вас є, щоб ви могли придбати найкращий засіб. Якщо ви вже маєте вдома лосьйон для обличчя, прочитайте упаковку, щоб переконатися, що у вас є відповідний засіб для вашого поточного типу шкіри. Ваша шкіра постійно змінюється з такими речами, як погода та старіння, тому не забудьте врахувати, як ваша шкіра зараз. Різні типи шкіри:
    • Нормальна шкіра не суха і жирна, а також відсутні домішки, чутлива шкіра і подразнення.
    • Жирна шкіра часто виглядає блискучою і жирною через надмірно активні сальні залози на обличчі. Цей тип шкіри часто має домішки, а пори часто виглядають більшими.
    • Суха шкіра відчуває нестачу шкірного сала і вологи. Шкіра часто лущиться з очевидними стрічками та червоними плямами.
    • Чутливу шкіру часто приймають за суху шкіру, оскільки вона також червона і суха. Однак у чутливої ​​шкіри подразнення спричинене певним інгредієнтом у засобі для догляду за шкірою, і шкірного сала не надто мало.
    • При комбінованій шкірі деякі частини жирові, а інші - більш сухі або нормальні. Часто буває, що при комбінованій шкірі лоб, ніс і підборіддя більш жирні, а решта обличчя нормально висихає.
  2. Купуйте продукти з хорошими інгредієнтами для вашого типу шкіри. Тепер, коли ви знаєте, який тип шкіри обличчя у вас, ви можете почати купувати продукти з інгредієнтами, які найкраще відповідають потребам вашої шкіри. Науково доведено, що деякі інгредієнти допомагають при певних станах шкіри, тому придбання продуктів з цими інгредієнтами може допомогти вам отримати максимальну користь від лосьйону. Деякі інгредієнти, придатні для всіх типів шкіри:
    • Нормальна шкіра: шукайте зволожувачі на основі крему, які містять вітамін С, щоб допомогти відновити пошкодження антиоксидантів. Не використовуйте гель, оскільки він занадто сильно висушує шкіру. Більш густі лосьйони, які більше схожі на мазь, занадто сильно впливають на шкіру.
    • Жирна шкіра: використовуйте тонкий лосьйон на водній основі у вигляді гелю. Цей тип лосьйонів швидше всмоктується в шкіру, ніж інші лосьйони. Шукайте лосьйони з оксидом цинку, гелем алое вера та екстрактом морських водоростей. Не використовуйте продукти, що містять спирт і вазелін.
    • Суха шкіра: Спробуйте товстіші лосьйони на кремовій основі або густі мазі, щоб нанести більш щільний шар захисту від негоди. Шукайте такі інгредієнти, як олія жожоба, соняшникова олія та олія насіння шипшини. Не використовуйте засоби, що містять спирт, оскільки вони занадто сильно висушують суху шкіру.
    • Чутлива шкіра: шукайте засоби із заспокійливими інгредієнтами, такими як ехінацея, гіалуронова кислота та екстракт огірка. Не використовуйте продукти з синтетикою, ароматизаторами та барвниками.
    • Комбінована шкіра: шукайте безмасляні засоби, що містять пантенол, оксид цинку та лікопін. Ці інгредієнти допомагають збалансувати жирні ділянки шкіри та зволожити сухі ділянки шкіри.
  3. Залиште лосьйон включеним. Після нанесення лосьйону на обличчя та шию почекайте приблизно п’ять хвилин, перш ніж одягнути сорочку, нанести макіяж або заснути. Важливо дати лосьйону вбратися, перш ніж робити щось, що порушує зволожуючий бар’єр, який утворює лосьйон на верхніх шарах шкіри. Якщо ви використаєте занадто рано, ваш макіяж може потрапити у ваші пори разом з лосьйоном, забиваючи їх і роблячи ваш макіяж вигляд смугастим. Якщо ви одягнетеся занадто швидко або лягнете обличчям на подушку, лосьйон вбереться в тканину замість вашої шкіри, і ви просто зможете отримати максимум користі від лосьйону.

Спосіб 2 з 3: Нанесіть на тіло лосьйон

  1. Дізнайтеся, який тип шкіри у вас є. Як і для вашого обличчя, важливо використовувати лосьйон, який підходить для типу шкіри вашого тіла. Не вважайте, що ваша шкіра обличчя має той самий тип, що і ваша шкіра. Іноді шкіра на вашому тілі більш суха або схильна до вугрів, ніж шкіра обличчя, тому важливо визначити, який тип шкіри тіла у вас зараз є.
  2. Придбайте лосьйон для тіла з активними інгредієнтами, які підходять для вашого типу шкіри. Як і у випадку з лосьйоном для обличчя, важливо шукати лосьйон для тіла з найкращими інгредієнтами для зволоження вашого типу шкіри. Ось чому так важливо спочатку визначити, який тип шкіри у вас є, тому що, припускаючи, що ваше тіло та шкіра обличчя однакові, ви можете наносити на шкіру інгредієнти, які можуть пошкодити шкіру та спричинити прищі. причина. Деякі інгредієнти, які підходять для всіх типів шкіри:
    • Нормальна шкіра: шукайте густіші лосьйони та зволожуючі креми з такими інгредієнтами, як вітамін С для відновлення пошкодження антиоксидантів та вітамін Е для зволоження шкіри. Корінь солодки допомагає зменшити пошкодження пігменту.
    • Жирна шкіра: Використовуйте лише тонкі лосьйони без олії, особливо лосьйони, які швидко вбираються і містять гамамеліс. Гамамеліс - чудовий природний інгредієнт, який допомагає сальним залозам виробляти менше шкірного сала і розчищати пори, зменшуючи прищі. Не використовуйте густі жирні продукти, що містять спирт і вазелін.
    • Суха шкіра: Шукайте густі лосьйони на основі крему та відновлюючі мазі, особливо ті, що містять масло ши та кокосове масло. Це два високо зволожуючі інгредієнти, які відновлюють шар вологи на шкірі. Не використовуйте засоби, що містять спирт, оскільки це ще більше пересушить шкіру.
    • Чутлива шкіра: шукайте засоби з заспокійливими інгредієнтами, такими як ехінацея, щоб пом’якшити шкіру та олія авокадо, яка містить жирні кислоти та велику кількість вітамінів групи В, щоб зволожити шкіру та поліпшити роботу клітин. Не використовуйте продукти з синтетикою, ароматизаторами та барвниками.
    • Комбінована шкіра: шукайте безмасляні засоби, що містять пантенол, оксид цинку та лікопін. Уникайте використання густих кремів та гелів на водній основі, оскільки вони занадто важкі і занадто сушать комбіновану шкіру.
  3. Нанесіть лосьйон безпосередньо на шкіру. Пам’ятаючи про товщину лосьйону та вказівки на упаковці, видавіть на руки потрібну кількість лосьйону. Не використовуйте відразу лосьйон для всього тіла, але завжди обробляйте частину тіла одночасно. Потріть руки, щоб зігріти лосьйон, а потім нанесіть його на тіло. Акуратно всуньте лосьйон у шкіру повільними розмахуючими рухами і наносіть його на особливо сухі ділянки, такі як коліна та лікті.
  4. Залиште лосьйон включеним. Перш ніж вийти із спареної ванної кімнати та одягнути трохи одягу, нехай лосьйон вбереться у шкіру протягом п’яти хвилин. Вологе повітря тримає ваші пори відкритими, щоб лосьйон швидше вбирав і краще зволожував шкіру. Якщо ви надто швидко одягнете одяг або обмотаєте тіло рушником, ви витріть щойно нанесений лосьйон, і шкіра не отримає користь від зволожуючих властивостей.

Метод 3 з 3: Використання спеціальних лосьйонів

  1. Подумайте, які потреби має ваша шкіра. На шкіру обличчя та тіла сильно впливають такі речі, як стрес, погода та вік, і нерідкі випадки, коли для задоволення цих мінливих потреб використовуються різні засоби. Купуючи лосьйони, враховуйте потреби вашої шкіри та шукайте засоби, які можуть задовольнити ці потреби. Окрім продуктів, що лікують стандартні типи шкіри, ви також можете знайти такі засоби, які роблять наступне:
    • Підтягніть і ущільніть шкіру
    • Засмага шкіри
    • Лікувати вугрі
    • Омолоджуйте шкіру або запобігайте старінню
    • Зменшити зморшки
    • Лікувати екзему
  2. Наносити лосьйон на ноги перед сном. Багато людей також забувають ставити лосьйон на ноги, навіть якщо використовують їх цілий день. Ваші ноги, як і ваші руки, повинні витерпіти багато протягом дня. Більше того, це чутливі ділянки, за якими потрібно доглядати. Якщо ноги дуже сухі, шкіра на п’ятах може тріснути і стати дуже болючою та непривабливою. Для боротьби з тріщинами на п’ятах і сухими, лущиться ногами, перед сном нанесіть на ноги густий лосьйон. Таким чином, ваші ноги можуть поглинати зволожуючі інгредієнти протягом ночі. Для досягнення найкращих результатів надіньте товсті шкарпетки після нанесення лосьйону, щоб лосьйон не потрапив на ваші простирадла.
  3. Не забувайте губи. Шкіра на губах також дуже чутлива і швидко висихає. Сміх, розмови та вплив вітру та сонця можуть пересушити шкіру, особливо губи. Багато людей помічають, що їхні губи сухі лише тоді, коли вони вже розшаровуються, тому будьте активними в лікуванні цієї чутливої ​​ділянки і наносите на губи бальзам для губ, перш ніж вони висохнуть. Шукайте бальзам для губ з натуральними оліями, такими як кокосова олія та арганове масло, щоб зробити ваші губи максимально еластичними.

Поради

  • Якщо ви регулярно використовуєте лосьйон, а ваша шкіра все ще суха, використовуйте зволожувач. Це гарна ідея, особливо взимку. Сухе повітря витягує вологу з вашої шкіри, і зволожувач може протидіяти цьому процесу, вносячи більше вологи в повітря.

Попередження

  • Якщо після нанесення лосьйону на тілі з’являється висип або шкіра дратується, свербить і стає теплою на дотик, негайно припиніть використання лосьйону. Також перевірте, які інгредієнти містить лосьйон, щоб ви могли з’ясувати, на які інгредієнти у вас алергія чи дуже чутлива речовина.