Будьте вдячнішими

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
04 10 2020 Приступа Т М  Будьте вдячними
Відеоролик: 04 10 2020 Приступа Т М Будьте вдячними

Зміст

Ми всі маємо відчуття, що світ не дбає про нас так сильно, як хотілося б. Якщо ви перебуваєте в цьому режимі деякий час, можливо, настав час вжити заходів. Швидко переробивши свій стиль мислення та кілька соціальних наконечників, ви незабаром повернетесь на правильний шлях.

Крок

Спосіб 1 з 3: Займіться настроєм

  1. Задоволіться собою. Ви, напевно, чули це сотні разів: якщо ви хочете, щоб люди любили вас, спочатку потрібно полюбити себе. Легше сказати, ніж зробити, чи не так? Але ви знаєте, що це правда - просто подумайте про когось, кого ви знаєте, має слабку самооцінку. Ймовірно, він трохи негативний, гіперчутливий і не надто приємний для спілкування. Якби вони були задоволені собою, увесь світ поводився б з ними по-різному.
    • Складіть список позитивів про себе. Робіть те, що робить вас щасливими і додає впевненості. Не бійтеся спробувати щось нове та захоплююче. Навіть не мрійте пропустити цей крок - його не можна пропустити. Не обов’язково бути виразним та комічним, потрібно лише мати здорову впевненість.
  2. Будьте щирими. Як тільки ви будете задоволені собою, дотримуйтесь цього. Помилкові претензії або спроби зберегти неіснуючий образ не лише втомлюють, але й розчаровують. Ти хороший такий, яким ти є, разом із усіма твоїми помилками. І вам краще бути першокласною версією себе, ніж другосортною версією когось іншого! Чому ти повинен робити щось інше?
    • Вірте чи ні, але дослідження показують, що збентеження себе перед іншими насправді може змусити їх більше цінувати і довіряти вам! І якщо задуматися трохи довше, це має сенс: ви показуєте всім, що ви справжні, як і вони. Яке полегшення! Ви вже не ідеальні. Poehee. Вказано пункт 1: чим ви реальніші, тим краще.
  3. Хвилюйся. Будьмо цвяхами з головами: уявіть, що ви лежите в ліжку з кимось і займаєтесь ІТ. Схоже, вони там, але ви не можете зрозуміти, як вони почуваються. Чи скоро ви повернетеся до них у ліжко? Можливо, ні. І це стосується і життя. Кожен хоче взаємодіяти з тим, хто своїм ентузіазмом освітлює всю кімнату. А чому б тобі не бути?
    • Як тільки ви зрозумієте, що дрібниці в житті можуть бути дуже захоплюючими, ваш ентузіазм нестримний. Зрештою, життя коротке. Не кожна чашка кави повинна бути найкращою чашкою кави у вашому житті (вона може бути навіть найгіршою), але ви все одно можете цим байдужити. Ого, кава! Нарешті! Хороші хлопці! Яке чудове почуття.
  4. Будь цікавим. В основному це стосується інших людей, але насправді ви повинні цікавитись усім світом. Коли вас хтось знайомить, вам дійсно потрібно на мить зосередитись на цьому. Не проходьте його занадто легко. Якщо є щось, чого ви не розумієте, зробіть все можливе, щоб дізнатись більше про це. Звичайно, це стосується понять, але насправді це повинно стосуватися людей двічі.
    • Тож наступного разу, коли ви зустрінете когось із 24 років і розкажете вам про час, який потрібен для написання ланцюжкових листів та гри кухаря у вашому улюбленому бістро, сміливо опускайте рот від здивування тощо. Попросіть пояснень. Копай трохи. Будьте зацікавлені!
  5. Будьте чисті. Якщо ви жили на безлюдному острові, здається, що людський вид воліє спілкуватися з кимось, хто не смердить. Чому це так, наука ще не з’ясувала. Тож зробіть собі послугу і прийміть душ, почистіть зуби, одягнітьсь із увімкненим світлом. Люди не будуть дивитись на вас, якщо ви цього не зробите.
    • Ви можете витратити на це досить багато енергії (читайте: більше, ніж просто душ). Люди більше покладаються на зовнішній вигляд, ніж повинні. У своїй книзі "Блимайте" автор Малкольм Гладуелл описує ефект Вільсона: як президент Вудро Вільсон виграв вибори, виходячи з його авторитетного зовнішнього вигляду та гарних термінів (фотографія тільки з'являлася). Інакше ви, мабуть, знаєте достатньо про Джона Кеннеді, щоб встановити зв’язок. Подобається нам це чи ні, але гарний зовнішній вигляд має свої переваги. Так воно і є.
  6. Знайте, як вам трапляється і чому. Люди спілкуються на трьох різних рівнях: вербальному, невербальному та паравербальному. Ви, напевно, знаєте ці перші два. Але паравербальна мова про як ви говорите свої тексти. C’est le ton qui fait la musique. Ви знаєте: висота тону, інтонація, темп. Вони мають велику різницю!
    • Спостерігайте за кимось, кого добре знають на всіх трьох рівнях. Як вони ставляться до інших? Наодинці, чи виглядають вони доступними? Як вони розмовляють? Що вони говорять і як? Коли ви починаєте виявляти закономірності, ви можете почати спостерігати за собою. Які візерунки ви могли б добре використовувати самі?
  7. Усвідомте, що для чоловіків чи для жінок це по-різному. Це стосується скрізь, але особливо на роботі. Коли справа доходить до того, щоб бути оціненими, це зводиться до дуже різних речей для чоловіків та жінок. Коли людина поводиться напористо або навіть сердито, це розглядається як вираз пристрасті; якщо жінка демонструє однакову поведінку, це вважається поза контролем. Послухайтеся поради, яку ви отримуєте з глибокою солею, і у всіх спостереженнях, які ви робите, ви також повинні враховувати, яка саме стать.
    • Це не завжди справедливо, але це так переважно Можна з упевненістю припустити, що жінок найбільше цінують, коли вони трохи ніжніші. Два слова: Хіларі Клінтон. Чудова мішень для жартів. Чому? Тому що вона поводиться як чоловік у світі чоловіків, коли вона не така. Але вона також чудова і фантастичний зразок для наслідування, тому, як жінці, ви повинні прагнути чогось між нею та Мієном Доббельстін.

Метод 2 з 3: Будь розмовною ніндзя

  1. Щиро цінуємо інших. Цікавтеся їх захопленнями та інтересами. Коли вони бачать, що ти цінуєш їх, вони цінують і тебе. Люди дивні - час від часу вони дозволяють своїм почуттям говорити!
    • Якщо хтось зайде в кімнату, і ви відразу ж відповісте із ентузіазмом та посмішкою, він побачить. Як приємно бути прийнятим таким? Ви можете зробити так, щоб усім було чудово тепло, просто виявляючи щирий інтерес лише тому, що ви їх цінуєте. Це не робить себе вразливим, ти робиш себе щирим.
  2. Бути чесним. Будьте доброзичливими. Говоріть лише те, що ви маєте на увазі. Не жартуйте з людьми і не заплутуйтесь у брехні чи маніпуляціях. Суть полягає в тому: поводитись з людьми так, як ти хотів би, щоб з нами поводились самі. Якщо ви хочете кудись увійти, ви можете зробити це з чесністю і теплотою.
    • Почати можна з терпіння та ввічливості. Послухайте і подивіться, чи можете ви допомогти. Зробіть щось для людей, бо ви хочете, а не щоб отримати щось взамін. Яким би поганим не був ваш настрій, будьте якомога приємнішими. Намагаючись бути добрими та щирими в поганому настрої, це насправді може покращити ваш настрій!
  3. Нехай розмовляють. Майже кожному подобається говорити про себе. Вони люблять людей, які будуть їх слухати, коли вони говорять про себе.На жаль, є в цьому світі і ті, хто просто чекає нагоди, щоб направити розмову по-своєму. Використовуйте це на свою користь, змушуючи їх працювати! Запитайте про них і дайте їм волю.
    • Наприклад, припустимо, ви підходите до Фріца на роботі і кажете: «Привіт, Фріц, як пройшли твої вихідні?» І він просто каже: «О добре; сімейний візит, га! ". Замість "О, це приємно", ви також можете задати відкрите запитання. Наприклад, «О, ти не часто їх бачиш?» І в найкоротші терміни він розповідає вам усе про багато переїздів свого племінника. І поки ви проявите інтерес, він буде продовжувати говорити.
  4. Використовуйте саморелативуючий гумор. Це важко - якщо ви будете робити це занадто часто, люди не знатимуть, чи ви просто дотепний, чи справді ненавидите себе. Але якщо ви чітко посміхаєтесь, у вас все добре. Коли Конан О'Брайен пожартував над Майклом Фелпсом, що він "не в формі", він додав: "Якщо це не в формі, я мертвий вже 5 років". Показати, що ви веселий і не сприймаєте себе занадто серйозно, є дуже приємною якістю.
    • Це хороша якість, коли можна жартувати. Коли люди пізнають одне одного, виникає певний ступінь гумору, який сприяє солідарності та згуртованості. Можливість робити це для інших людей свідчить про те, що ви дотепні, гнучкі та впевнені в собі.
    • Також використовуйте інші форми гумору. Все добре. Якщо ви можете використовувати той гумор, який пов’язує групу, тим краще. Якщо ви зможете перевести людей на один рівень, вони почуватимуться з вами комфортніше. Тож: розсмішіть їх!
  5. Флірт! Всім подобається, коли вони заграють з ними. Це просто відчуває себе правильно. Це грайливо і змушує нас відчувати, що хтось звертає на нас увагу, тому що ми привабливі. Ясніше не може бути. Нам не подобається флірт з тим, хто не демонструє, що він чуйний до цього. Тож проявіть ініціативу і починайте фліртувати. Таким чином ви показуєте, що ви особисті, відкриті та грайливі. Класно! .
    • Торкаючись когось, ви швидко формуєте зв'язок. Уявіть, хтось сказав вам привіт, трохи помахав рухом і знову пішов далі. А тепер уявіть, хтось вітається з вами, погладжує вас з любов’ю через плече і знову йде далі (можливо, посміхаючись і також здійснюючи зоровий контакт). З ким ви відчуваєте більше зв’язку?
  6. Нехай вони почуваються особливими. Це не повинно бути великим жестом. Насправді цього не повинно бути. Важливі дрібниці. Тож продовжуйте, станьте трохи особистими. Покажіть, що ви зацікавлені в їх особі, і вони, швидше за все, зроблять те саме для вас.
    • Вкажіть ім’я особи, з якою розмовляєте. Покладіть його між ними. Вже в 1936 році Дейл Карнегі у своїй стандартній праці («Як завоювати друзів і вплинути на людей») писав, що ім’я людини - це найкрасивіші слова для нього самого. І якщо ви тільки що з ними познайомилися, ви зможете краще запам’ятати це ім’я!
    • Запам’ятайте деталі. Ваш шеф випадково згадував про спонсорську кампанію своєї дочки цього тижня? Запитайте, як це було. Можливо, вам потрібне якесь натхнення.
  7. Не ставте себе занадто центральним. Іноді невпевнені в собі люди надмірно компенсують свою низьку самооцінку, будучи дуже егоцентричними. Вони думають, що справляють таке велике враження, але здаються лише егоїстичними. Потрібно зробити все навпаки: повернути прожектор на інший. Вони почуваються приємніше та раді!
    • Отримавши комплімент, просто скажіть «спасибі». Якщо ви бачите можливість поділитися тим, наскільки ви чудові, відпустіть це. Людям не потрібно знати, скільки нагород ви виграли чи скільки важливих людей ви знаєте або що ви бачили та робили. Це буде з’являтися знову і знову. Не потрібно змушувати.
  8. Бути позитивним. Це навряд чи потребує пояснення. Щастя і позитив заразні. Люди люблять щасливих людей. Якщо ви отримуєте від чогось позитивну енергію, це освіжає. Може бути спокусливо виглядати скромно, принижуючи себе, або здаватися інтелектуалом, ненавидячи все (ми всі когось такого знаємо), НЕ! Це не добре для вас, не для ваших зморшок і не для людей навколо вас.
    • Тепер, коли ми це встановили (ви знали, що буде зловити, чи не так?), Ви повинні знати, коли діяти жалюгідно. Скаржитися - це спосіб об’єднати людей. Тільки переконайтеся, що ви не завжди скаржитесь. Ваш начальник щойно кинув випадкову п’ятницю і вирішив, що всі повинні працювати понаднормово? Тоді це можливо. Шарлотта щойно з’їла останнє печиво? Не підходящий час. Знову вибирайте свої моменти.
  9. Знайте, коли закінчити розмову. У світі немає такої розмови, яка тривала б або повинна тривати нескінченно довго. Ніхто. Не зовсім. Зовсім не. І одна розмова коротша за іншу. Якщо ви виявите, що ваша розмова починає кровоточити до смерті, нехай це станеться. Скажіть своєму партнеру по розмові, як це було цікаво (якщо це не було жахливо; у цьому випадку ви можете здивуватися, чому ви витратили час на цю людину), і скажіть, що незабаром знову поговорите з ним. Так. Готові.
    • Якщо речі починають ставати незручними, ввічливо відступайте. Просто: «Мені треба йти знову. До побачення! "Цілком достатньо. І не думайте, що це залежить від вас: 17% усіх розмов є незручними. Про. Одного разу це буде досліджено. Ймовірно.

Метод 3 з 3: Оволодіння навичками

  1. Будьте добре виховані. Коли ви востаннє тусувалися з людиною, яка була відверто грубою? Якщо це було не так давно, то, мабуть, це був один із ваших старих, гірких родичів. Якби ти дійсно міг вибрати, то не мав би. Тож не перетворюйся на свого капризного дідуся. Скажіть "будь ласка" і "дякую", тримайте двері відчиненими для тих, хто за вами. Чи можете ви придумати причину цього не робити?
    • Абсолютно нецікаво ставитись до людей нижче вас так, ніби вони нижче вас. Тож дайте чайові офіціантку. Запитайте її, як у вас справи. Не дратуйте торговця магазином, якщо товар, який ви шукали, розпроданий. Просто будь ввічливим з усіма.
  2. Навчіться контролювати свої емоції. Найшанованіші люди - спокійні, розслаблені та спокійні. Люди (особливо незнайомі люди) можуть вимкнутись, якщо побачать, що ви надзвичайно невротичні, важкі або параноїчні. Це лише змусить вас почуватись більш напруженими, а інші - лише більш дискомфортно.
    • Це не означає, що ви повинні бути обережними щодо емоційних потреб інших людей, але намагайтеся допомагати іншим приємно і втішно. Вони хочуть бачити стабільну і щасливу людину. Постарайтеся не занадто швидко вставати на пальці, і взагалі мати гарне почуття гумору.
  3. Будьте залучені. Перше потрапляння варте досвіду! Наприклад, якщо ви перебуваєте з кимось із футбольної команди, у вас є достатньо матеріалів, про які можна поговорити, і це також свідчить про те, що у вас є щось спільне. Ми, люди, любимо відчувати, що інші подібні до нас. Тож приєднуйся до клубу або приєднуйся до групи та спілкуйся з іншими. Вас не можуть оцінити, коли ви самі вдома!
    • Таким чином ви також контактуєте з людьми, з якими ви можете ужитися автоматично. Важко тусуватися з незнайомцями або людьми, з якими ви не схожі. Клуб або група - це гарне місце, щоб випробувати свої нові соціальні навички!
  4. Посміхніться і встановіть зоровий контакт. Ви можете сказати стільки доброзичливих та цікавих речей, якщо ви хмуритеся і просто дивитесь у свою каву, ніхто не зверне на це уваги. І незабаром ти будеш сидіти в кутку і розмовляти з його кавою вранці. Посміхніться! Змусьте людей думати, що ви доступні та насторожені. І спостерігайте за ними, коли вони з вами розмовляють. Складне, чи не так?
    • Коли ви напружені, дуже спокусливо уникати зорового контакту. Якщо це стосується вас, зверніть на це особливу увагу. Якщо ви цього не зробите, це здається трохи грубим - особливо коли хтось розмовляє з вами. Вони не знають, у чому ваша проблема, і припускають, що ви не звертаєте уваги. Хорошим емпіричним правилом є те, що якщо вони говорять про те, що їм цікаво, робіть все можливе. Якщо це просто поверхнева розмова, непримітні зауваження, то ви можете дозволити своєму погляду блукати.
  5. Читай! Щоб тримати себе в розмові, вам потрібно надати правильний тон, виглядати доступним і випромінювати позитив, але якщо вам нема чого сказати, це все безглуздо. Тож ви читаєте актуальні теми. Побалуйте себе кількома годинами телевізора та безцільним переглядом Інтернету. Ти почуваєшся краще, коли маєш сказати щось цікаве.
    • Не всі вважають однаково цікавим. Тому не всі вас оцінять. Якщо ви дізнаєтесь про найновіші космічні технології та про те, як отримати квитки на це одноразове шоу "Доктор Хто", ви не отримаєте дуже хороших результатів у групі, яка дивилася справжні домогосподарки минулої ночі. Дотримуйтесь власних інтересів - ось про що врешті йдеться.
  6. Не намагайтеся занадто сильно. Всі знають когось, хто надмірно симпатичний. Постійно робіть компліменти, роблячи все можливе, щоб догодити кожному, і ніколи не приймайте рішень, бо вони не хочуть нічого змушувати. Не будьте килимком для дверей, якого всі хочуть зберегти як друга! Вас більше цінують, якщо у вас є хребет і трохи самооцінки. Без особистості на цьому вашому аркуші немає кого оцінити!
    • Треба ще раз сказати: не можна всім догодити. З одними людьми ви будете ладнати, а з іншими менше. Так працює світ. Тож не хвилюйся, якщо ти не можеш з кимось пройти через поворот. Тоді це буде працювати з кимось іншим.
  7. Майте впевненість, бо ви чудові. Насправді. Якщо ви думаєте, що люди вас не цінують, швидше за все, це лише ваша власна ідея. Ви унікальна людина, яка може бути там у цьому світі. Вам просто потрібно показати це, щоб помітити. Тож виходьте туди! Ви не можете виграти, якщо не граєте.

Поради

  • Почніть скромно. Весь цей процес - величезна проблема, і це вимагає часу, тому не поспішайте і не засмучуйтесь, бо він працює не так, як ви думали. Ставте невеликі цілі або просто дуже ретельно працюйте над кожним кроком перед початком наступного.
  • Шукайте пригод. Люди цінують інших, хто хоче спробувати нові речі та взяти участь у речах поза своїм звичним колом. Будьте сміливими і допитливими; зберігайте свій інтерес і дивіться, куди ви потрапите.
  • Завжди будь собою. Якщо люди люблять вас за щось, що не є вами, може здатися гарною ідеєю продовжувати грати цю роль, але це не так. Не бійтеся - просто покажіть, хто ви. І вибирайте людей, які люблять вас такими, якими ви є.
  • Прочитайте більше статей на цю тему. Все це дуже корисно і допоможе вам на шляху.
  • Будьте віддані. Ваші товариші по команді вас не так цінують, якщо ви не приїжджаєте на ігри / вистави і навряд чи коли-небудь берете участь. Тож пам’ятайте, що ви можете зробити для своєї команди чи клубу.
  • Не приймайте участі у занадто багатьох позакласних заходах. Це іноді може бути занадто зайнятим, і ви перевтомлюєтесь. Найкраще почати з одного і присвятити його собі. Якщо ви думаєте, що рухаєтесь правильним шляхом, можете спробувати додати ще одну діяльність, але не перестарайтеся.

Попередження

  • Ця стаття не про популярність. Мова йде про вдячність. Тож не зліть і не сумуйте, якщо ви не піднімаєтесь по соціальних сходах.