Як придумати оригінальне ім'я користувача

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 1 Лютий 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
КАК ПРИДУМАТЬ СЕБЕ НИК ? / SPEEDPAINT 🌝
Відеоролик: КАК ПРИДУМАТЬ СЕБЕ НИК ? / SPEEDPAINT 🌝

Зміст

Коли вам потрібно придумати яскраве і унікальний код, перед вами стоїть відразу два завдання. З одного боку, потрібно, щоб ім'я дозволяло вам виділитися і відображало вашу особистість. З іншого боку, не слід розкривати занадто багато особистої інформації, щоб цим не скористалися хакери.Так що пам'ятайте про безпеку, коли будете придумувати собі ім'я користувача або використовувати генератор таких імен, але в іншому дайте простір своїй фантазії!

кроки

Метод 1 з 3: Використовуйте уяву

  1. 1 Дізнайтеся, які правила щодо імен користувачів існують на сайті. Перш ніж ви придумаєте карколомне ім'я, переконайтеся, що зможете його використовувати! Наприклад, на багатьох сайтах можна використовувати в якості імені користувача нецензурні слова або частина пароля.
    • Якщо навіть на сайті немає заборони на використання особистої інформації, такої як повна дата народження або домашня адреса, з точки зору безпеки включає її в ім'я користувача - дуже погана ідея.
  2. 2 Пограйте зі своїм ім'ям. Подумайте про те, щоб використовувати риму (наприклад, «сашарастеряша» або «МарінкаМандарінка») або алітерацію ( «іронічнаяіріна» або «ВітязьВітя»). Самі по собі ці прийоми не унікальні, але в результаті може вийти чудове оригінальне ім'я.
    • Можете взяти за основу своє повне ім'я, будь-яка з зменшувальні або навіть по батькові.
  3. 3 Об'єднайте дві або кілька речей, які вам подобаються. Просто напишіть список того, що вам подобається, а потім об'єднайте два або три пункти в ім'я користувача. Таким шляхом можна створювати дивні, абсурдні імена, які з великою часткою ймовірності виявляться єдиними в своєму роді.
    • Наприклад, якщо вам подобаються панди і косатки, можете назватися «КітоваяПанда», а якщо хочете, щоб ім'я звучало агресивніше, - «Панда-вбивця».
    • Спробуйте використовувати улюблені об'єкти з абсолютно різних категорій. Наприклад, якщо вам подобається футбол і квантова фізика, можете назвати себе «КвантовийГолкіпер».
  4. 4 Об'єднайте улюблене заняття і значуще для вас число. Ім'я користувача, засноване на вашому улюбленому занятті, не тільки легко запам'ятається, але і буде для вас по-справжньому унікальним і особистим. Швидше за все, вам доведеться додати число, тому що багато користувачів беруть собі імена за цим принципом, і вам потрібно відрізнятися від інших «жонглерів» або «фотографів».
    • Можете об'єднати заняття з роком свого народження - наприклад, «скалолаз86» або «садовод91».
    • Якщо ви не хочете використовувати рік народження з міркувань безпеки, виберіть інший значимий для вас набір цифр. Наприклад, якщо ви назавжди запам'ятали, як вперше брали участь в змаганнях з танців в 2014 році, можете назватися «румба14».
  5. 5 Подумайте про свою особливу звичкою або незвичайному інтерес. Як і у більшості людей, у вас напевно є пара інтересів, якостей, почуттів або звичок, які ваші друзі і родичі пов'язують тільки з вами. Саме вони виділяють вас з натовпу і тому можуть послужити відмінною основою для імені користувача.
    • Наприклад, якщо ви любите притупувати в такт своїм думкам, можете взяти ім'я «ТоптижкаТаня».
    • Необов'язково бути єдиним носієм таких якостей. Наприклад, якщо всі ваші друзі люблять апельсини, але ви їх просто обожнюєте, то ваша виняткова любов до цих фруктів може стати приводом назватися «женяапельсін».
  6. 6 Об'єднайте річ, яка вам подобається, або свій інтерес з прикметником. Візьміть аркуш паперу і розділіть на дві колонки. У лівій колонці напишіть список прикметників (веселий, ледачий, відважний, уїдливий і так далі), якими ви могли б охарактеризувати себе. У правій колонці запишіть речі, які вам подобаються, наприклад свої улюблені заняття, улюблених тварин або десерти, до яких ви маєте схильність. Потім складайте парами слова з першої і другої колонок, поки не отримаєте ідеальну пару!
    • Імена користувачів часто створюються за схемою «прикметник + іменник» - скажімо, «ХітрийЛіс» або «СердітаяШоколадка». Так що сама ідея не унікальна, але може дати унікальний результат.
  7. 7 Переконайтеся, що ваше ім'я звучить відповідно до того враженням, которо ви бажаєте робити. Можливо, ви хочете, щоб ваше ім'я користувача сприймалося як безглузде і смішне або, навпаки, викликало похмурі асоціації.Враховуйте це, коли придумуєте варіанти імен, і особливо коли робите остаточний вибір.
    • Наприклад, письменник може вибрати собі ім'я користувача «КофеіновийПісака» або «огнем_і_пером» - і це будуть два абсолютно різних письменника!

Метод 2 з 3: Пам'ятайте про безпеку

  1. 1 Заведіть собі стільки різних імен, скільки ви в змозі запам'ятати. Для більшої безпеки використовуйте окреме ім'я користувача для кожного сайту, додатка або платформи. Якщо один з ваших акаунтів зламають хакери, вони не зможуть скористатися вашими даними, щоб отримати доступ до решти.
    • Щоб забезпечити максимальну безпеку, використовуйте менеджер паролів, який генерує призначені для користувача імена і паролі абсолютно випадковим чином і надійно їх зберігає. Одним з відомих сервісів такого типу є LastPass.
    • Хакери можуть використовувати інформацію з зламаного облікового запису, щоб підібрати ім'я та пароль до акаунтів на інших сайтах або в соціальних мережах.
  2. 2 Використовуйте різні імена користувача для різних категорій акаунтів Якщо ви хочете використовувати менше імен користувача, як мінімум використовуйте різні імена для різних категорій сайтів або додатків. Наприклад, використовуйте одне ім'я для соціальних мереж, інше для ігрових сайтів, третє для навчальних і так далі.
    • Однак ніколи не використовуйте одну і ту ж комбінацію імені користувача та пароля.
    • Якщо для кожної категорії акаунтів у вас буде своє ім'я користувача, їх буде легше запам'ятати, і в той же час це знизить потенційний збиток від хакерської атаки.
  3. 3 Використовуйте своє повне ім'я тільки в професійних цілях. Можливо, вам здається, що ім'я користувача «АндрейКузнецов» містить мало особистої інформації, однак якщо хакеру буде потрібно, він може дізнатися про вас більше на підставі одного лише імені. Однак в професійних цілях все ж краще називати себе повним ім'ям, тому так і робіть, але використовуйте його тільки для цієї категорії.
    • Доброю ідеєю для імені користувача буде поєднання імені та професії. Наприклад, «НінаМарченкоСтоматолог», «Кондітер_Марія_Розанова» або «ЕдуардСеменовСантехнік».
    • Не використовуйте повне ім'я для інших категорій облікових записів.
  4. 4 Не використовуйте поєднання цифр зі свого адреси, номера телефону або документів. Додати цифри - простий спосіб зробити своє ім'я користувача унікальним, але не давайте хакеру ні крупиці своїх персональних даних. Маючи на руках лише кілька цифр вашого номера телефону, ІПН або СНІЛС, досвідчений хакер може відшукати важливу інформацію про вас.
    • В ідеалі не варто також використовувати день або рік свого народження. І вже точно не варто вказувати повну дату, наприклад «ІванБеляев241183».
    • Замість цього використовуйте цифри, значимі для вас, але нічого не говорять сторонньому, наприклад вік, коли ви вперше поцілувалися, ваше кращий час в марафонському забігу або номер будинку вашої бабусі.
  5. 5 Не використовуйте свою адресу електронної пошти в якості імені користувача. Наприклад, якщо ваша адреса [email protected], не використовуйте «DimDimych429» в якості імені користувача в ігрових, фінансових та інших акаунтах. Нехай ваш адреса електронної пошти завжди відрізняється від імені користувача.
    • Це ще один простий спосіб ускладнити завдання потенційним хакерам.

Метод 3 з 3: Скористайтеся генератором імен

  1. 1 Спробуйте різні генератори для користувача імен, щоб знайти підходящий варіант. Багато сайтів пропонують генератори імен користувача. Серед популярних можна назвати Jimpix, BestRandoms, Screen Name Creator. Спробуйте кілька різних генераторів і подивіться, чи сподобається вам результат!
    • Нижче ви познайомитеся з тим як використовувати популярний генератор Spin XO. Він дозволяє вказати різні слова і характеристики, на основі яких становить нове ім'я користувача, а потім перевіряє його на унікальність
    • Це не означає, що Spin XO - кращий генератор або що вам обов'язково його використовувати.Ми просто взяли його в якості прикладу; процес буде приблизно однаковим для всіх сервісів такого типу.
  2. 2 Дайте відповідь на питання про себе, щоб сервіс міг згенерувати варіанти користувальницьких імен. У верхній частині сторінки SpinXO заповніть кілька полів:
    • Name or Nickname (Ім'я або прізвисько) - ваше ім'я або те, як вас зазвичай називають.
    • What are you like? (Ваші якості) - введіть будь-яке слово або фразу.
    • Hobbies? (Хобі) - вкажіть одне-два улюблених хобі.
    • Things you Like (Речі, які вам подобаються) - назвіть одну або кілька речей які вам подобаються, з будь-яких областей.
    • Important Words? (Важливі слова) - додайте одне або два улюблених слова.
    • Numbers? (Числа) - додайте одне або два улюблених числа.
  3. 3 натисніть SPIN! (Створити). Це помаранчева кнопка праворуч від текстових полів. Вам буде запропонований список з 30 можливих варіантів на основі зазначених вами даних.
  4. 4 Перегляньте список результатів. У розділі результатів, який знаходиться нижче текстових полів, виберіть відповідний варіант імені користувача.
    • Якщо вам нічого не подобається, натисніть кнопку SPIN! (Створити) знову, щоб побачити інші варіанти.
  5. 5 Виберіть ім'я користувача. Натисніть на варіант, який вам подобається. Відкриється сторінка перевірки доступності цього імені користувача на різних популярних платформах.
    • В даний час цей сервіс перевіряє такі платформи як Instagram, YouTube, Twitter, Tumblr, Blogger, PSN, Reddit, а також домени .com.
    • Інші генератори імен користувача можуть перевіряти інші платформи, так що спробуйте кілька різних.
  6. 6 Подивіться, є вибране вами ім'я. Погляньте на рядок «Username availability» (доступність імені користувача). Якщо праворуч від всіх перерахованих соціальних мереж буде вказано «Available» (за наявності), значить, ваше ім'я унікально!
    • Якщо ви хочете змінити ім'я користувача і перевірити знову, то внесіть будь-які необхідні зміни в текстовому полі у верхній частині сторінки і знову натисніть Check (Перевірити) під текстовим полем.

Поради

  • З технічної точки зору цифри після імені користувача зроблять його унікальним, проте краще не використовувати такий спосіб, якщо ви хочете, щоб ваше ім'я було таким, що запам'ятовується для інших.
  • Намагайтеся придумати унікальне, але просте ім'я, яке легко запам'ятати.