Дівчата, що роблять компліменти

Автор: John Pratt
Дата Створення: 17 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ВЛЮБИТЬ ДЕВУШКУ? 5 Комплиментов, Которые Растопят Ее Сердце!
Відеоролик: КАК ВЛЮБИТЬ ДЕВУШКУ? 5 Комплиментов, Которые Растопят Ее Сердце!

Зміст

Компліменти - чудовий спосіб сказати дівчині, що вона тобі подобається, або просто зробити так, щоб дівчина почувала себе добре. Звичайно, досить легко потрапити до категорії, де лестощі починають ставати трохи страшними. Дотримуйтесь цих порад, і ви можете бути впевнені, що скрасили комусь день.

Крок

Частина 1 з 2: Комплімент дівчаткам словами

  1. Похваліть щось конкретне в її зовнішності. Основним видом лестощів, які чоловіки практикують щодо жінок, є компліменти їх зовнішності. Є спосіб зробити це, не злякавшись і не зосередившись занадто на фізичній стороні жінки.
    • Використовуйте конкретний комплімент на кшталт «Мені дуже подобається, як зелений светр виявляє зелене у ваших очах». Конкретний комплімент пристосований для дівчини і являє собою більше, ніж просто «ти симпатичний» або «ти привабливий».
    • Ще один чудовий спосіб - помітити, як вона складає свої вбрання. Якщо на ній чудова пара сережок, скажіть щось на кшталт "ці сережки виглядають по-справжньому гарними. У вас чудовий смак".
    • Не робіть жодних, абсолютно жодних сексуальних коментарів ("хороша купу деревини ..." або "Я хочу щось з цим"), якщо ви не дуже добре знаєте дівчину і не прийняли такий коментар.Більшість дівчат вважають такий коментар страшним.
  2. Використовуйте альтернативи "захоплюючій" та "сексуальній".Це нудні компліменти, які використовуються занадто часто. Спробуйте придумати щось більш незвичне та цікавіше. Навіть „красиве” можна використовувати занадто часто. Інший спосіб сказати, що вона приваблива, заінтригує її, бо вона, мабуть, ще не чула про це ..
    • Кілька хороших слів, які варто спробувати: "сяючий", "захоплюючий дух", "елегантний", "гламурний" або "чудовий", щоб назвати лише кілька.
    • Ви навіть можете використовувати щось на зразок "неймовірне", маючи на увазі її зовнішній вигляд, а також її особистість та досягнення.
  3. Комплімент її особистості. Дуже часто люди дотримуються компліментів чи компліментарних коментарів щодо зовнішності жінки. Вам доведеться розширити вашу лестощі і зробити комплімент її особистості. Переконайтесь, що ви якомога конкретніші та щиріші, коли говорите про її особистість, інакше вони не сприймуть вас серйозно.
    • Скажіть їй щось на кшталт: «Я люблю, як кожна вечірка яскравішає, і мені вдається зробити все веселішим, просто перебуваючи там».
    • Або зауважте, яка вона мила і турботлива. Якщо вона завжди поруч із сім'єю та друзями, скажіть щось на кшталт "Неймовірно, скільки ти робиш для інших людей. Просто подбай про те, щоб ти також дбав про себе!" Це свідчить про те, що ви помічаєте, чим вона займається і хто вона є, а також що ви дбаєте про неї.
  4. Комплімент за те, що вона зробила. Як і чоловіки, жінки хочуть не просто бути поміченими за своїм зовнішнім виглядом. Дізнайтеся, що ви зробили і чим вона пишається, і зробіть їй компліменти за це.
    • Якщо вона грає на інструменті або співає, попросіть її зіграти щось для вас. Хваліть її вміння, коли вона закінчить. Переконайтеся, що ви конкретні. Ви можете сказати щось на кшталт "Мені здалося, чудово звучало, як ти тримав ці високі ноти".
    • Якщо вона просто добігла до кінця дійсно жорсткої гри, скажіть їй, наскільки це вражаюче. (НЕ говоріть: "Ти справді гарний для дівчини;" це не комплімент.)
    • Якщо вона щойно закінчила щось, наприклад, дисертацію або докторську ступінь, зробіть комплімент їй за обрану область роботи та скільки праці вона доклала для досягнення своїх цілей.
  5. Повідомте її, що вона для вас означає. Лестощі - це дати зрозуміти комусь, наскільки ця людина важлива і чудова, тож скажіть жінці, що вона для вас означає і чому вона для вас така важлива.
    • Наприклад, ви можете сказати щось на кшталт "Мені дуже легко і весело з вами говорити".
    • Інший приклад: "Ніхто інший не може розсмішити мене, як ти". Ви звертаєте увагу на щось конкретне і чудове, що вона робить, потім упаковуєте це таким чином, що робить це унікальним і важливим для вас.
  6. Похваліть її ідеями. Повідомлення їй, що ви вважаєте, що її ідеї важливі, є чудовою формою лестощів. Це змушує її відчувати себе розумною, що ти слухаєш, коли вона розмовляє, і цікавишся тим, про що вона думає.
    • Якщо вона багато займається художньою роботою (будь-якою: письмом, образотворчим мистецтвом, фотографією, музикою тощо), скажіть їй, що ви вважаєте її неймовірно творчою. А ще краще, наведіть конкретний приклад її творчості. Скажіть щось на кшталт: "Мені подобається, як ти використовував зелень на цьому живописі; це справді виходить дуже приємно".
  7. Запитайте її думки. Це, безумовно, зробить їй комплімент за те, що вона показала, що ти поважаєш її і те, що вона думає, і що ти звертаєш увагу на її ідеї.
    • Якщо вона цікавиться політикою, поговоріть з нею про це. Скажи їй, що вона насправді змусила тебе задуматися.
    • Попросіть її про її думку щодо того, що, на вашу думку, вона є експертом. Наприклад, якщо жінка, якій ви робите комплімент, є морським біологом, поцікавтесь її думкою щодо всього, що пов’язано з океаном.

Частина 2 із 2: Жест робить компліменти дівчатам

  1. Дайте їй невеликий знак своєї вдячності. Це не обов’язково має бути надзвичайно дороге діамантове намисто чи щось подібне, лише дрібниця, щоб дати їй зрозуміти, що ти думав про неї і що вона для тебе важлива.
    • Якщо їй подобаються квіти, подаруйте їй гарний букет з улюбленими. Подарувавши їй букет улюблених квітів, замість того, щоб повертатися до стандартного букету червоних троянд (хоча деякі жінки, звичайно, просто люблять троянди), ви показуєте, що звертаєте увагу на те, що вона любить і що їй не подобається. як нещира лестощі).
    • Якщо їй подобається садівництво, ви можете подарувати їй мішок насіння, якого вона давно бажала, або нову пару рукавичок.
    • Якщо їй подобається писати, або вона пише в щоденнику чи щоденнику, подаруйте їй гарний блокнот або спеціальну ручку. Знову ж таки, те, що ви даєте, має відповідати їй як людині та тому, що вона любить.
  2. Покажіть, що ви її слухали. Показати, що ви слухаєте, що вона говорить, і звертаєте увагу на те, що вона робить, - це чудовий комплімент, і багато людей забувають це робити. Це, звичайно, означає, що ви повинні слухати, коли вона щось говорить, і звертати увагу на те, що вона хоче робити.
    • Якщо у неї були незгоди з співмешканцем або членом родини, обов’язково запитайте, як у них справи. Ви показуєте, що вважаєте це важливим і що звертаєте на неї увагу.
    • Якщо вона говорить про нову стрижку, пірсинг або татуювання, зробіть комплімент їй, коли вона насправді це зробила. Скажіть щось на кшталт "Ця нова зачіска - це прекрасна рамка для вас" або "Це татуювання настільки креативне і красиве. Ви самі його створили?"
  3. Покажіть, що вас цікавить її виступ. Навіть якщо це дрібниця, попросіть її показати вам те, що вона зробила, чим пишається. Це може бути що завгодно, починаючи від випікання торта, ремонту двигуна в її машині до виправлення негерметичного крана.
    • Попросіть її допомогти вам у проекті, де вона може розкрити свої вміння. Наприклад, якщо вона справді добре володіє дизайном інтер’єру, попросіть у неї кілька ідей щодо того, як зробити ваш житловий простір кращим чи комфортнішим.
    • Якщо вона добре володіє веб-дизайном, попросіть її створити веб-сторінку для вашої нової книги, бізнесу чи просто блогу.
  4. Нехай вона вибере фільм / ресторан / музику. Заохочуючи її зробити щось для вас обох, ви показуєте, що, на вашу думку, вона має хороший смак і що ви досить впевнені, щоб застосувати це на практиці. Немає нічого настільки безкоштовного, як той, хто вважає, що у вас хороший смак.
    • Скажіть щось на кшталт: "Ти завжди знаєш, що добре, якщо хочеш вибрати, де їсти".
    • Попросіть її допомогти вам підібрати одяг (якщо це те, що вона любить робити). Скажіть їй, що ви не вмієте це робити, і що у неї таке пильне око, що ви хотіли б піти з вами за покупками. Ви можете проводити з нею більше часу і показувати, наскільки важливі для вас її вміння та думки.
  5. Пропонуйте руку допомоги. Якщо вона переживає напружений час або намагається провести захід, подбайте про своїх літніх батьків тощо, запропонуйте їй допомогти. Ви показуєте, що помітили, що вона переживає, і що вона вам подобається, щоб допомогти.
    • Якщо вона переживає напружений час на роботі, в школі або через певний інтерес, запропонуйте принести їжу і прибрати її згодом (бонусні бали, якщо ви готували їжу самостійно).
    • Якщо вона організовує щось на зразок заходу, запропонуйте пожертвувати деяким часом, щоб вона могла досягти успіху. Вона пам’ятатиме, що ви були поруч із нею, і буде потішатися тим, що ви виявляєте інтерес до того, що вона робить.
    • Не пропонуйте робити те, що піде вам на користь. Якщо у неї справді стрес, і ви пропонуєте зробити їй масаж, а вона каже ні, знайдіть інший спосіб продемонструвати свою вдячність, запитавши, що їй потрібно.
  6. Покажіть їй, що поважаєте її. Це надзвичайно важлива частина лестощів і спосіб не робити компліменти досить страшними. Обов’язково поважайте її межі та себе як людину. Якщо ти неповажний, вся ця лестощі здасться страшною.
    • Наприклад: Якщо ви говорите щось приємне про її зовнішність, а вона погано реагує на це, залиште це. Не ругайте її лише тому, що вона не відреагувала позитивно на ваші компліменти.
    • Пам’ятайте, що те, що ви сказали чи зробили щось приємне, не означає, що вона вам щось винна.

Поради

  • Будучи конкретними, щирість та повага - це ключі до належного компліменту дівчатам (або хто завгодно: зрештою, жінки теж люди). Будьте конкретні з вашими компліментами, переконайтеся, що ви маєте на увазі те, що ви говорите, і поважайте її відповідь.
  • Знайдіть і визнайте щось нове про неї.
  • Вона почуватиметься особливо підлещеною, якщо ви попросите її вийти. Навіть якщо вона скаже ні, вона, мабуть, буде в захваті від того, що ви, мабуть, вважали її досить важливою, щоб мати сміливість запросити її.

Попередження

  • Не переслідуйте її з компліментами.
  • Не з’являйтеся з компліментами, які ви вже давали раніше. Продовжуйте набридати з приводу тих самих трьох компліментів, змусять її відчувати, що ці речі - це єдине, що вам подобається в ній, або те, що ви помітили (особливо, якщо вони пов’язані з її зовнішністю).