Робота з Архангелом Михайлом

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Подводный роман. Архангел Рафаил | @Русское географическое общество
Відеоролик: Подводный роман. Архангел Рафаил | @Русское географическое общество

Зміст

Архангел Михаїл - один з найвидатніших архангелів, і кажуть, що з усіх архангелів Михайло є найближчим до Бога, нашого Творця, і що він є Князем Небесних Сил. Він є архангелом, про який найчастіше пишуть у релігійних писаннях і текстах. Архангел Михаїл - це архангел захисту, миру, безпеки, ясності та прогресу. Будь-хто може працювати з Майклом, і ви можете прочитати, як це зробити, нижче.

Крок

  1. Шукайте приємний простір для роботи. Сядьте в зручне крісло або, якщо хочете, можете лягти. У такому випадку переконайтеся, що ваша голова підтримується.
  2. Уявіть, як маленькі корінці ростуть на підошвах ніг. Вони вростають у грунт, зберігаючи ваші ноги в безпеці та захисті.
  3. Тепер уявіть собі золоте коло світла, що виходить із неба і огортає вас. Відчуйте, як ви сидите або лежите в золотому колі любовного світла.
  4. Закликайте Архангела Михаїла. Наприклад, ви можете сказати: "Архангел Михаїл, будь ласка, працюй зі мною сьогодні", або "Архангел Михайло, будь ласка, приєднуйся до мене".
  5. Візуалізуйте Архангела Михаїла. Уявіть, що ви швидко проходите по золотому пучку світла з його мечем та синім світлом. Уявіть, що Архангел Михаїл випромінює навколо вас своє «сильне синє світло», щоб ви були захищені.
  6. Попросіть Архангела Михаїла про будь-яку необхідну допомогу. Ви можете уявити його просто, з його мечем світла, відрізаючи або розчиняючи будь-яку негативну енергію у вашому житті. Тоді попросіть у архангела Михаїла сили і мужності, щоб продовжувати йти вашим небесним шляхом.
  7. Візуалізуйте або уявіть, як Архангел Михаїл посилає своїх небесних ангелів на допомогу. Дивіться, як золоте світло сходить на вас з неба. Знайте, що зараз про все дбають.
  8. Скажіть «Дякую."Повірте, що вам зараз допомагають у вирішенні вашої проблеми чи бажання. Ви також можете сказати:" Я завжди в безпеці і завжди в захисті ".
  9. Продовжуйте огортати себе сильним синім світлом Архангела Михаїла. Робіть це до кінця дня.
  10. Тепер вірте, що Архангел Михаїл та його група ангелів тепер піклуються про вас.

Поради

  • Особливо корисно зателефонувати Архангелу Михаїлу, коли ви почуваєтесь самотніми або зневіреними, або коли боїтесь і потребуєте мужності та захисту.
  • Важливо подякувати Архангелу Михаїлу після ваших тверджень, молитов або письмових побажань. Вдячність допомагає нам показати, що ми віримо - тоді ми їй довіряємо і відпускаємо.