Зніміть лак з вашої шкіри

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
УЖАСНЫЙ МАНИКЮР😱ГНОЙНОЕ Воспаление Кутикулы после Маникюра. Испортили Ногти.Спасаем ногти. Урок гель
Відеоролик: УЖАСНЫЙ МАНИКЮР😱ГНОЙНОЕ Воспаление Кутикулы после Маникюра. Испортили Ногти.Спасаем ногти. Урок гель

Зміст

Ви випадково пролили лак на пальці? Або ваша дитина намалювала обличчя улюбленим лаком для нігтів? Іноді шкіра занадто чутлива, щоб використовувати сильні засоби, такі як ацетон або засіб для зняття лаку. У цій статті ви дізнаєтеся, як зняти лак з шкіри за допомогою традиційного засобу для зняття лаку та ацетону. Але є також кілька більш м’яких способів, якими ви можете користуватися з дітьми.

Крок

Спосіб 1 з 4: Видаліть лак для нігтів зі шкіри

  1. Купіть пляшку з ацетоном або засобом для зняття лаку. Майте на увазі, що ці продукти можуть пересушити або подразнити шкіру. Уникайте використання їх на маленьких дітях або людях з чутливою шкірою. Якщо це стосується вас, читайте далі за методом 2.
    • Неацетоновий засіб для зняття лаку з нігтів також може спрацювати, але він не такий потужний, як ацетон, тому доведеться скрабувати сильніше.
    • Якщо ви хочете видалити засіб для зняття лаку з нігтів, прочитайте далі, метод 4.
  2. Виберіть щось, чим нанести ацетон або засіб для зняття лаку. Ватний диск відмінно підходить для невеликих плям. Для більших поверхонь, таких як руки, руки чи ноги, краще використовувати рушник. Якщо ви щойно пофарбували нігті, візьміть ватяну паличку; Ви можете тримати палицю на одному боці, а іншим протирати лак.
  3. Подумайте над тим, щоб надіти латексні рукавички. Якщо ви щойно пофарбували нігті, ацетон або засіб для зняття лаку можуть знову виконати цю роботу. Якщо у вас немає ватних паличок, може бути гарною ідеєю надіти пару латексних або пластикових рукавичок, щоб захистити ваші красиві, пофарбовані нігті.
  4. Змочіть ватний диск або рушник ацетоном або засобом для зняття лаку. Ватний диск або рушник повинні бути вологими, але не змоченими і не капатими. При необхідності видавіть зайву вологу пальцями.
    • Якщо ви використовуєте ватяну паличку, занурте її в пляшку з ацетоном або засобом для зняття лаку. Витріть зайву вологу на краю пляшки.
  5. Втирайте плями, поки не відійде лак. При необхідності знову змочіть ватний диск або рушник. Врешті-решт, лак для нігтів буде не на вашій шкірі.
  6. Змийте шкіру водою з милом. Якщо у вас чутлива шкіра, ви також можете розтерти область кремом для рук або лосьйоном. Тоді ви запобігаєте пересихання шкіри.

Спосіб 2 з 4: Зніміть лак з чутливої ​​шкіри

  1. Зніміть лак для нігтів, поки він ще вологий, за допомогою дитячої серветки. Вологий лак для нігтів знімати легше, ніж висушений. Олія у дитячих серветках сприяє розчиненню лаку для нігтів, що робить його ще простішим. Це ідеально підходить для маленьких дітей або чутливих ділянок, таких як обличчя.
  2. Спробуйте дитяче масло, кокосове або оливкове масло на чутливих ділянках тіла, таких як обличчя. Змочіть куточок м’якої тканини невеликою кількістю олії і обережно натріть пляму лаком для нігтів. Олія розчиняє лак для нігтів, тому його можна зняти. Видаліть залишки олії теплою водою з м’яким милом. Олія відразу живить і пом’якшує шкіру.
  3. Використовуйте неацетоновий засіб для зняття лаку для нігтів на руках і ногах. Нанесіть на ватний диск ацетоновий засіб для зняття лаку, і розтирайте його по розлитому лаку, поки він не відірветься. Потім змийте шкіру теплою водою з милом. Засіб для зняття лаку без ацетону менш шкідливий для шкіри, ніж звичайний засіб для зняття, але він все одно може пересушити шкіру. Якщо так, нанесіть крем для рук або лосьйон, коли закінчите.
  4. Прийміть душ або ванну. Іноді все, що вам потрібно зробити, - це змочити шкіру теплою мильною водою і протерти лак для нігтів мочалкою, яка трохи абразивна. Протріть область доти, поки лак не вимкнеться. Тепла вода також полегшує справу. Намагайтеся залишатися у ванні від 15 до 20 хвилин.
  5. Нехай лак для нігтів зніметься самостійно. Лак для нігтів з часом зникне сам по собі протягом декількох днів. Вдень шкіра контактує з одягом, іграшками, подушками та рушниками. Це створює тертя, внаслідок чого лак для нігтів зношується. Маленькі діти також можуть вчитися на досвіді таким чином, що робить їх менш схильними до повторного фарбування обличчя лаком для нігтів.

Метод 3 з 4: Використання інших засобів

  1. Спробуйте почистити спирт або інший засіб на спиртовій основі. Спирт для чищення не такий потужний, як ацетон або засіб для зняття лаку. Це буде менш ефективним і вимагатиме більше роботи; але він м’якший і менш сухий, ніж ацетон або засіб для зняття лаку. Виберіть один із продуктів із цього списку, нанесіть його на шкіру, а потім натріть чистою тканиною. Потім вимийте шкіру водою з милом. Ось кілька речей, які ви можете спробувати:
    • Спрей для тіла
    • Дезінфікуючий гель для рук
    • Лак для волосся
    • Духи
    • Очищення спирту
    • Дезодорант з балончика
    • Все інше, що містить чистячий спирт
  2. Використовуйте ще більше лаку для видалення засохлого лаку. Намажте плямою лак для нігтів і дайте йому постояти кілька секунд. Потім витріть його чистою тканиною, перш ніж вона висохне. Свіжий лак полегшує зняття старого лаку. Потім вимийте шкіру водою з милом.
    • Ви також можете спробувати якийсь верхній шар.
  3. Спробуйте подряпати лак. Якщо це невелика плямка лаку для нігтів, ви можете подряпати нігтем, поки він не відклеїться.
  4. Для зняття лаку використовуйте оцет. Найкраще працює білий оцет, але ви також можете спробувати яблучний оцет. Змочіть ватний диск або ватний тампон оцтом і протріть ним лак для нігтів. Продовжуйте втирати, поки лак не відірветься. Потім вимийте шкіру водою з милом.
    • Ви також можете зробити оцет більш кислим, додавши лимонний сік. Змішайте одну частину лимонного соку з однією частиною оцту.
    • Також можна використовувати чистий лимонний сік.
    • Цей метод отримав неоднозначні відгуки. Це працює для одних людей, але не для інших.

Спосіб 4 з 4: Зніміть лак навколо нігтів

  1. Спробуйте видалити лак, поки він ще вологий. Якщо ви щойно пофарбували нігті, протріть його твердим загостреним предметом, наприклад, зубочисткою або штовхачем для кутикули. Якщо лак не відклеїться, зачекайте, поки він висохне, перш ніж продовжувати.
  2. Знайдіть тонку, плоску кисть. Виберіть щітку з твердою щетиною, наприклад, щітку для помади. Переконайтеся, що після цього ви не використовуєте цю щітку для чогось іншого.
  3. Візьміть засіб для зняття лаку. Також можна використовувати ацетон. Це дратує і сушить шкіру більше, ніж засіб для зняття лаку, але працює швидше.
  4. Занурте кінчик щітки в засіб для зняття лаку. Намагайтеся не змочувати шматок металу, оскільки це розплавить клей, який утримує волоски разом. Це особливо важливо, якщо ви використовуєте ацетон.
  5. Витріть зайві засоби для зняття лаку. Це можна зробити, пропрасувавши волосся по краю пляшки. Якщо ви нанесете на кисть занадто багато засобу для зняття лаку, він може капати на нігті і зіпсувати ваш новий лак.
  6. Акуратно витріть краї нігтів. Тримайте палець нахиленим у напрямку кисті. Тоді ви запобігаєте потрапленню засобу для зняття лаку на нафарбовані нігті. Наприклад, якщо ви розлили лак для нігтів на лівій стороні пальця, трохи поверніть палець вліво. Якщо занадто багато засобу для зняття лаку потрапить на ваш палець, він потече з вашого пальця, а не на ваш лак.
  7. Протріть ділянку серветкою. Складіть тканину навпіл і протріть шкіру навколо кутикули. Потім ви можете стерти залишки рідини для зняття лаку.
  8. Знати, що робити в майбутньому. Є кілька речей, які ви можете зробити, щоб запобігти забрудненню лаку нігтями. Найпростіший спосіб - намазати нігті вазеліном або білим дитячим клеєм. Тоді ви створюєте бар’єр між шкірою та лаком для нігтів, полегшуючи очищення.
    • Ватним тампоном нанесіть вазелін навколо нігтів перед їх фарбуванням. Закінчивши фарбування нігтів, протріть вазелін іншим ватним тампоном.
    • Проведіть по нігтях трохи білого дитячого клею. Дайте клею висохнути і пофарбуйте нігті. Закінчивши фарбування нігтів, очистіть висохлий клей від шкіри.

Поради

  • Не кожен метод працює однаково добре для всіх. Це залежить від типу вашої шкіри та типу лаку для нігтів, який ви використовували.
  • Лак для нігтів стирається з вашої шкіри самостійно протягом декількох днів. Якщо ви не поспішаєте і вас не бентежить пролиття лаку для нігтів, це теж варіант.
  • Ви також можете взяти тонік від прищів і там змочити шкіру.

Попередження

  • Ніколи не використовуйте ацетон або засіб для зняття лаку на обличчі. Швидше спробуйте дитяче масло або рослинне масло.
  • Ацетон і лак для нігтів дуже пересушують шкіру. Не використовуйте це, якщо у вас чутлива шкіра або шкіра вашої дитини. Якщо ви все-таки використовуєте ацетон або засіб для зняття лаку, зволожите шкіру після цього кремом для рук або лосьйоном.