Грати знімки

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
ЗОМБИ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ | РАСТЕНИЯ ПРОТИВ ЗОМБИ
Відеоролик: ЗОМБИ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ | РАСТЕНИЯ ПРОТИВ ЗОМБИ

Зміст

Ви бачили фільм "PS I Love You" з Гіларі Суонк і сподобалася вам гра "Snaps", в яку грає її персонаж? А може, ви грали в Snaps в таборі і забули, як це пройшло. Snaps - це дуже проста гра для вивчення, яка забезпечує години задоволення з друзями та родиною.

Крок

Частина 1 з 3: Вибір слова

  1. Знати основні правила прив'язок. Гра Snaps - це досить проста концепція, яка вимагає не більше двох людей або більше, вміння клацнути пальцями та творчого мислення.
    • Основна ідея Snaps - це написання букв слова з описом або клацання пальцями.
    • Вам потрібно принаймні два гравці, щоб грати в Snaps. «Гравець» - це людина, яка вибирає слово, а потім ріже літери пальцями. "Приймач" - це людина, яка слухає щіпку і намагається вгадати слово.
    • Для приголосних введіть речення або опис, у якому перше слово починається з тієї самої літери, яку потрібно написати. Наприклад, якщо ви вибрали "Джордж Вашингтон", вашим першим літерою буде "G". Підказка одержувачу починається з фрази типу "Вперед". Це повідомляє одержувачу, що ім’я чи підказка людини - "G".
    • Щодо голосних, ви клацаєте пальцями - звідси і назва гри. Кожному голосному відповідає певна кількість скорочень. "A" вирізається за один прийом, "E" - двічі, "I" - три рази, "O" - чотири рази і "U" - п'ять разів. Отже, для другого листа "Джорджа Вашингтона" чітко клацніть пальцями двічі.
    • Немає вказівки на пробіл між словами.
  2. Виберіть ім’я людини, щоб вгадати. Оскільки ідея Snaps полягає в тому, щоб вгадати чиєсь ім’я, виберіть те, яке легко вгадати кожному, наприклад, політику чи знаменитості.
    • Наприклад, ви можете вибрати "Хіларі Клінтон" або "Брітні Спірс".
    • Не вибирайте складних імен чи імен, що починаються зі складних букв. Наприклад, ім'я Xavier буде важко використовувати через "x". Скласти підказку з цим непросто.
  3. Вирішіть, чи давати одержувачу підказки щодо точного імені чи посилання на ім’я. Не обов’язково вказувати точне ім’я людини. Щоб зробити це трохи складніше, ви можете дати адресату підказку для імені людини.
    • Наприклад, якщо ви хочете, щоб одержувач вгадав "Джордж Вашингтон", ви можете зачепити підказку "Перший президент" пальцями. Для "Марлона Брандо" це може бути щось на кшталт "Хрещений батько".
  4. При необхідності складіть хороші описи приголосних та чітку підказку до назви. Склавши ім’я, спочатку потрібно знати, як правильно писати його, а потім розглянути приголосні. Якщо ви вирішили використовувати підказку замість прямої назви, то ви повинні створити чітку підказку для одержувача.
    • Наприклад, для імені "Джордж Вашингтон" ви повинні надати короткі описи як підказку іншому щодо кожного приголосного в імені або підказці. Ви можете використовувати "Хороші газети" для "R". Якщо ви вирішите використовувати "Перший президент" як своє позначення, ви можете використовувати "Партія" як опис літери "Р".

Частина 2 з 3: Виріжте слово пальцями

  1. Дайте одержувачу підказку про слово, яке ви будете клацати пальцями. Перш ніж писати слово з описами та клацнути пальцями, дайте одержувачу підказку про природу слова простим реченням.
    • Використовуючи ім'я людини, скажіть "Знімки". є назва гри ". Це дозволить вашому приймачу знати, що ви збираєтеся написати ім’я людини.
    • Якщо ви дасте одержувачу підказку про людину, наприклад, "Роккі" для Сильвестра Сталлоне або "Хрещений батько" для Марлона Брандо, скажіть "Snaps" не назва гри ". Це дозволить одержувачу знати, що ви збираєтеся написати підказку перед іменем.
  2. Дайте перший лист одержувачу. Після того, як ви дасте зрозуміти одержувачу, що вказуєте ім’я чи підказку, введіть першу літеру слова з описом або, клацнувши пальцями.
    • Більшість імен починаються з приголосної, тож ви, мабуть, почнете з опису. Отже, для "Сильвестра Сталлоне" ви можете почати з інструкції "Супер пупер", щоб повідомити одержувача, що перша буква - це "s".
  3. Введіть другу літеру. Коли одержувач придумає першу літеру, перейдіть до другої літери вашого імені чи підказки. Робіть це лише тоді, коли одержувач готовий продовжити, і ви придумали новий опис або голосну, залежно від другої літери.
    • Другі літери часто є голосними, тому, швидше за все, ви клацнете пальцями кілька разів при наступній підказці. У "Al Pacino" ви чітко виріжете один раз, щоб вказати, що наступна буква - "a".
    • Не забудьте чітко вирізати, щоб одержувач міг почути кожне клацання ваших пальців.
  4. За рештою букв дотримуйтесь того самого зразка. Використовуйте однакову схему скорочень та описів, доки не закінчите написання імені чи підказки.
    • Якщо є листи, які одержувач не отримав, поверніть і повторно введіть описи або кількість клацань пальцем.
  5. Вгадайте ім’я або підказку людини. Закінчивши написання імені чи підказки, попросіть одержувача вгадати, хто це людина. Якщо гравець не знає, ви можете допомогти йому або зіграти ще один раунд Snaps, щоб вирішити ім'я.
    • Якщо ви вирішили використовувати підказку для імені, попросіть одержувача відгадати спершу підказку, а потім ім’я.

Частина 3 з 3: Відгадування слова Snapper

  1. Зверніть увагу на перше правило, яке дає вам інший гравець. Зверніть увагу на те, що говорить "шкварка", перш ніж клацнути пальцями або дати опис. Це допомагає з’ясувати, чи він має на увазі ім’я чи підказку про ім’я.
    • Якщо снайпер використовує безпосереднє ім'я людини, він говорить "Знімки". є назва гри ".
    • Як каже шкварка "Знімки не назва гри ", тоді ви знаєте, що він пише правову підказку про людину.
  2. Уважно слухайте першу інструкцію або послідовність клацань пальців. Снайпер дасть вам підказку або відрізає першу літеру назви або підказки. Обов’язково уважно слухайте це, щоб правильно розпочати гру.
    • Наприклад, якщо снайпер вибрав іменем "Бенджамін Нетаньяху", він спочатку опише так: "Будь готовий", щоб повідомити, що першою літерою імені чи підказки є "Б".
    • Якщо він вибрав ім'я "Іггі Поп", він спочатку тричі клацне пальцями, щоб вказати, що перша буква - це "Я".
  3. Дотримуйтесь цього зразка, доки не закінчите снайпер з цілим ім’ям або підказкою. Прослухайте описи окуня та клацання пальців, поки він не скаже, що це зроблено, щоб ви могли успішно вирішити ім’я чи підказку.
    • Запам’ятати кожну букву легше, записавши її.
  4. Вгадайте ім’я або підказку для імені. Після закінчення написання назви ім’я чи підказка спробуйте вгадати, що це таке. Якщо ви не знаєте, попросіть грішника щось пояснити або зіграйте ще один раунд, щоб відгадати назву.
    • Якщо снайпер вирішив використати підказку, спочатку вгадайте підказку, а потім назву.

Поради

  • Намагайтеся не використовувати занадто довгі слова.
  • Не йдіть занадто швидко, інакше інший гравець не встигне продумати ваш опис або підказку.
  • Обов’язково чітко клацніть пальцями: стандартна швидкість метронома - це хороший темп.
  • Коли ви вперше починаєте грати в цю гру, не використовуйте слів із незвичними літерами, такими як "Х", оскільки їх важко описати.
  • Варіант гри полягає в тому, що ви вказуєте приголосну реченням, яке починається словом із згаданим приголосним і закінчується «слухати». Для "J" можна сказати щось на кшталт: "Ти повинен слухати". Або для S "" Припини слухати ".