Як імітувати блювоту

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 15 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Предвестники родов. Как понять, что роды начинаются.
Відеоролик: Предвестники родов. Как понять, что роды начинаются.

Зміст

Якщо ви хочете навчитися імітувати блювоту, наприклад, щоб показати, що ви хворі, вам знадобляться деякі інгредієнти для цього. У цій статті ви знайдете кілька простих рецептів приготування підробленої блювоти, а також поради, які допоможуть вам зіграти роль хворого.

кроки

Частина 1 з 2: Приготування підроблених блювотних мас

  1. 1 Використовуйте залишки від обіду. Візьміть залишилася їжу після обіду, і ретельно пережувавши її близько 20 разів, сплюньте в поліетиленовий пакет із застібкою. Візьміть достатню кількість залишилася їжі. Але пам'ятайте про міру, щоб інші не запідозрили вас в обмані.
    • Додайте в пакет трохи води, щоб суміш стала рідшою і була схожа на блювотні маси. Крім того, для створення більш реалістичного образу, ви можете додати в пакет приправу до салату, вазелін і молоко.
    • Крім того, ви можете додати зернові пластівці або те, що ви плануєте їсти на сніданок. Найголовніше, щоб блювотні маси виглядали правдоподібно.
  2. 2 Змішайте апельсиновий сік, молоко і крекери. Якщо ви хочете швидко приготувати блювотну суміш, яка буде виглядати реалістично, змішайте три перерахованих вище інгредієнта і помістіть їх в пакет із застібкою. Змішайте рівні частини апельсинового соку і молока. Потім пожуйте солоні крекери і виплюньте їх в рідину. Добре перемішайте, щоб у вас вийшла однорідна суміш.
  3. 3 Використовуйте консервований суп. Якщо у вас немає залишків їжі, ви можете використовувати консервований суп для приготування блювотних мас. Ви можете використовувати суп з молюсків, тушковану яловичину, гороховий суп або подібний суп, який буде нагадувати блювотні маси.
    • Як і у випадку з залишками їжі, спробуйте розбавити суп невеликою кількістю рідини, наприклад, водою або молоком. Немає необхідності в тому, щоб використовувати всю банку супу, ви можете обійтися всього половиною банки. Зберігайте блювотні маси в поліетиленовому пакеті або банку. Сховайте винахід в своїй кімнаті.
  4. 4 Використовуйте звичайні вівсяні пластівці і харчовий барвник. Візьміть порожню пляшку і заповніть її на 3/4 водою. Потім додайте кілька крапель харчового барвника різних кольорів, щоб ваша суміш набула неприємного темний колір. Додайте трохи пережованої їжі, щоб у вас вийшла суміш необхідної консистенції.
    • Суміш повинна бути рідкою. Якщо ви додасте занадто багато вівсяних пластівців, у вас вийде звичайна вівсянка. Ваші батьки можуть викрити вас у брехні, якщо ви давно не їли вівсяні пластівці.
  5. 5 Використовуйте зіпсоване молоко. Якщо ви хочете, щоб блювотні маси виглядали більш реалістично, вам необхідно буде зробити деякі приготування заздалегідь. Налийте молоко в стакан і сховайте його в своїй кімнаті, бажано в кутку, подалі від вашої ліжка, так від нього буде виходити неприємний запах. Зачекайте кілька днів, поки молоко зіпсується. Зазвичай це відбувається протягом трьох-п'яти днів. Підготуйте додаткові інгредієнти. Ви можете використовувати шоколад і полуницю.
    • Перед тим як молоко зіпсується, ви можете додати інгредієнти, які слід заздалегідь пожувати. Оскільки від суміші буде виходити неприємний запах, намагайтеся якомога рідше до неї наближатися.

Частина 2 з 2: Імітація хвороби

  1. 1 Сховайте підроблені блювотні маси в своїй кімнаті, поки нікого немає поруч. Зберігайте підроблені блювотні маси в поліетиленовому пакеті або в банку. Сховайте їх у своїй кімнаті. Переконайтеся в тому, що пакет щільно закритий, щоб уникнути попадання неприємною суміші на руки.
    • Якщо раптом хтось із ваших близьких виявив ваш винахід, перш ніж ви вилили його в туалет, ви можете сказати, що ви проводили науковий «експеримент».
  2. 2 Вдаючи, що ви хворі, щоб не йти в школу. Вранці, коли ви тільки прокинетеся, почніть скаржитися, що ви погано себе почуваєте. Відмовтеся від сніданку або ви можете їсти його з великим небажанням, всім своїм виглядом показуючи, що у вас немає апетиту. Всім своїм виглядом покажіть, що вам дуже погано. Переконайтеся, що ваші батьки знають, що ви відчуваєте себе погано.
    • Ранок - це найкращий час, щоб зіграти роль хворого. Якщо ви вдаючи хворим вранці, швидше за все, вам дозволять не йти в школу. Однак якщо ви покажіть з себе хворого напередодні ввечері або вночі, то батьки можуть викрити вас і вам доведеться вранці йти в школу.
  3. 3 Візьміть пакет з блювотними масами в туалет. Коли поруч з вами нікого не буде, візьміть пакет з підробленими блювотними масами і прослизну в туалет. Обов'язково закрийте двері, щоб ваші близькі не зловили вас на гарячому з пакетом в руках.
    • Якщо вміст пакета висохло, додайте трохи води, щоб воно знову стало рідким. Тепер встаньте на коліна перед унітазом і почніть стогнати, зображуючи, що вам погано.
  4. 4 Розіграйте сцену. Перебуваючи в туалеті, почніть видавати звуки блювотних позивів. Після того як ви видали звук, швидко вилийте вміст пакета в унітаз, тим самим зображуючи блювоту. Утилізуйте пакет якомога швидше. Повільно покиньте туалет, важко дихаючи і видаючи стогони, тим самим показуючи, що вам зараз було дуже погано.
    • Слідкуйте за тим, щоб підроблені блювотні маси не потрапили на підлогу. Мало того, що ви можете потрапити, і батьки викриють вас у брехні, уявіть, які у них будуть почуття, якщо їм доведеться чистити килим від супу або зниклого молока.
  5. 5 Поле того як ви зобразили блювоту, відразу ж почистіть зуби. Батьки можуть не повірити, якщо по вам не буде видно, що у вас була блювота. Після того як ви зіграли роль і вилили підроблені блювотні маси в унітаз, почистіть зуби якомога швидше. Відкрийте двері, і нехай ваші батьки побачать блювотні маси в унітазі, перш ніж ви промиєте їх. Після блювоти, як правило, у людини неприємний запах з рота. Тому, якщо ви не хочете, щоб ваші батьки викрили вас у брехні, почистіть зуби якомога швидше і повідомте їм про це.
  6. 6 Продовжуйте зображати хворого. Після того, як батьки побачили блювотні маси в унітазі, вам не потрібно робити щось ще. Швидше за все, вони дозволять вам залишитися вдома. Але, це не означає, що ви можете робити акробатичні трюки. Залишайтеся в ліжку, зображуючи із себе хворого. Дозвольте собі відпочити протягом дня.
    • Якщо батьки будуть дзвонити вам з роботи, відповідайте стогнуть хворим голосом. Ви можете сказати, що вам все одно погано, але не так сильно, як вранці.
  7. 7 Не перестарайтеся. Будьте обережні, щоб не перестаратися. Якщо ви не хочете йти в школу, ви можете просто сказати батькам, що вас нудить, і ви погано себе почуваєте. Немає необхідності показувати свої блювотні маси інших. Повірте, не варто брати в рот огидний на смак суп або зникле молоко з метою довести батькам, що ви хворі.
    • Якщо ви хочете порадувати кого-то, ви можете зробити вигляд, що у вас раптово відкрилася блювота. Покажіть це в одному швидкому русі (як ніби м'язовий спазм), нахиляючись вперед. Надійти щоки, як ніби ви збираєтеся рвати. Повторіть близько 3 разів, а потім зробіть вигляд, що ви проковтнули це. Зробіть це кілька разів. Після цього ви можете виплюнути суміш.

Поради

  • Скажіть своїм батькам (або вашому близькій) напередодні ввечері, що ви погано себе почуваєте.
  • Не робіть цього відразу, як тільки ви прокинулися. Якщо вранці ви зазвичай збираєтеся в школу, не варто починати день відразу з блювоти. Почніть одягатися і готуватися до школи, як ви робите це зазвичай. Однак спробуйте робити це трохи повільніше, ніж зазвичай, вдаючи, що у вас паморочиться голова. Якщо батьки зроблять вам зауваження, скажіть їм, що ви погано себе почуваєте. Потім через кілька хвилин ви можете зобразити блювоту.
  • Не варто постійно твердити, що вам погано, тому що це може видати вас.
  • Переконайтеся, що ви знаєте, як виглядають і пахнуть блювотні маси. В іншому випадку вони можуть виглядати як підроблені.
  • Не використовуйте занадто багато молока, соку або інших інгредієнтів, інакше вони можуть перелити.
  • Під час розмови по телефону з батьками, ляжте на спину і закиньте голову назад. Так буде здаватися, що у вас закладений ніс.
  • Скажіть, що у вас виникне запаморочення і нудоту.
  • Не перестарайтеся, коли стогнете або важко дихаєте.
  • Не додавайте занадто багато інгредієнтів. Неприємний запах може викликати справжню блювоту, і тоді ви, насправді, будете почувати себе дуже погано ...

попередження

  • Пам'ятайте про те, що вам доведеться спати в кімнаті з запахом недоїденою їжі.
  • Пам'ятайте про те, що ви пропустите щось в школі, а це значить, що вам доведеться потім наздоганяти всіх інших.