Поверніть його довіру

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Сериал  Верни мою любовь 1 - 12 серия Мелодрама
Відеоролик: Сериал Верни мою любовь 1 - 12 серия Мелодрама

Зміст

Навіть найкращі стосунки не повністю позбавлені проблем. Якщо ви зрадили довіру свого партнера, можливо, ви зможете врятувати стосунки, намагаючись повернути його довіру. Покажіть своєму партнерові свою прихильність і покажіть, що ви хочете налагодити свої стосунки. Завдяки поєднанню часу та достатньої уваги ви повільно, але впевнено зможете відновити впевненість.

Крок

Частина 1 з 3: Визнайте, що ви зрадили довіру свого партнера

  1. Візьміть відповідальність за свої вчинки та поведінку та визнайте свої помилки. Брехня про ситуацію лише зрадить довіру і створить для вас більше стресу. Якщо ви залишаєтеся нечесними, вас більше турбуватиме шанс потрапити. Будьте чесними та щирими зі своїм партнером, щоб уникнути подальшого розриву довіри та не затягувати подальший процес відновлення довіри.
    • Будучи щирими зі своїм партнером, ви краще можете пояснити свою поведінку. Ваш партнер може припустити найгірший сценарій, а інші можуть зробити на крок далі, перебільшивши подію, тому вам слід якомога швидше впоратися зі своєю історією.
  2. Поставтеся в його ситуацію, щоб уникнути оборонної позиції. Ваш партнер, швидше за все, буде злий і сумний, і, можливо, негативно ставиться до нього. Навіть знаючи, що ви зробили щось недобре, може схилити вас до оборони або взяти провину в іншому місці. Важливо усвідомити, що ти завдав болю своєму партнерові і що він хоче це висловити. Коли ви відчуваєте бажання захиститися, спробуйте уявити, як би ви почувалися, якби ваш партнер зрадив вашу довіру. Це дасть вам краще зрозуміти, як ваш партнер спілкується і як він або вона висловлює свій гнів чи горе, а не шукати нападу.
    • Незалежно від вашої помилки, нічого не виправдовує фізичного насильства. Якщо ваш партнер починає ставати агресивним з будь-яких причин, фізично чи словесно, чи будь-яким чином погрожувати вам, слід негайно залишити ситуацію та звернутися за допомогою.
  3. Уважно слухайте свого партнера. Покажіть, що ви серйозно сприймаєте його або її почуття, переформулювавши слова та розмірковуючи про те, про що повідомляється. Покажіть, що ви зрозуміли, що ваш партнер намагається донести до вас, повторюючи його слова своїми словами. Потім розміркуйте, називаючи проявлені емоції.
    • Наприклад, якщо ваш партнер каже: «Ви обіцяли, що будете поруч зі мною, але вас там не було. Ви знаєте, скільки це означало для мене! "
    • Ви можете повторити слова партнера, сказавши: "Я не був поруч із тобою, хоч і обіцяв".
    • Поміркуйте над ситуацією, визнавши емоції партнера. Можна сказати щось на кшталт: "Я кинув тебе".
  4. Підтвердьте його почуття. Дуже важливо, щоб ваш партнер почувався почутим і зрозумілим. Зраджувати довіру партнера означає, що ви кинули його чи її. Покажіть, що ви піклуєтесь, сформулювавши потенційні наслідки своєї поведінки для свого партнера. Наприклад, ви можете сказати щось на кшталт: "Я завдав вам болю і заподіяв вам горе своєю поведінкою, і я зрадив вашій довірі".
    • Спробуйте такі фрази, як "я знаю". щоб уникати при обговоренні почуттів одне одного. Хоча у вас не буде з цього приводу жодних поганих намірів, деяким людям це знайдеться протекційним.

Частина 2 з 3: Щиро вибачитися перед своїм партнером

  1. Спробуйте пояснити, чому ви поводились певним чином. Що змусило вас зрадити довіру партнера? Ви несете відповідальність за свої дії, але, можливо, вам вдасться відновити певну впевненість, коли ваш партнер зрозуміє емоції, що лежать в основі вашої поведінки. Можливо, після цього ви можете розраховувати на співпереживання партнера, і це допоможе вам уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Розкажіть своєму партнерові, як ви почувались, а потім опишіть свою поведінку. Наприклад, ви можете сказати: "Я відчував невпевненість у наших стосунках і тому шукав уваги з боку інших".
    • Говоріть з точки зору мене, щоб запобігти ненавмисному почуттю вашого партнера, ніби ви звинувачуєте його.
  2. Вирішіть поводитися відтепер інакше. Найголовніше - показати своєму партнерові, як ви збираєтеся уникнути повторного заподіяння йому чи їй шкоди. Спробуйте визначити причину вашої поведінки та те, як ви могли запобігти ситуації. Наприклад, якщо на вашу поведінку вплинула певна людина, відтепер вам слід уникати потрапляння в ситуацію, коли присутня лише ця людина. Це може означати, що познайомитися з людиною можна лише у присутності вашого партнера або друга. Коли виявиться, що ви наодинці з людиною, яка раніше впливала на вашу поведінку, слід негайно піти.
    • Обговорення та вирішення ваших проблем з партнером повинно бути частиною наміру постійно змінюватися.
  3. Будьте чесними та щирими. Щиро покажіть, що ви шкодуєте і відчуваєте глибоку провину за те, що зрадили довіру свого партнера. Ваш партнер, швидше за все, довірятиме вам, якщо вважатиме, що відтепер ви будете уникати неприємних емоцій, які виникають внаслідок вашої поведінки.
    • Уникайте давати порожні обіцянки, яких ви не можете чи не хочете виконувати. Якщо ви не виконаєте своїх обіцянок, попередні вибачення стануть нещирими.

Частина 3 з 3: Доведіть себе

  1. Забезпечте чітке спілкування між вами та вашим партнером. Погана комунікація між вами, можливо, сприяла вашим помилкам; один з вас і обидва не були відкритими та чесними. Щоб уникнути цієї проблеми в майбутньому, вам потрібно визначити бар’єри, які заважають вам добре спілкуватися між собою. Спробуйте також подумати, як можна обійти ці бар’єри в майбутньому. Це показує вашому партнерові, що ви не хочете в майбутньому знову чимось нашкодити йому чи їй.
    • Якщо вам або вашому партнерові незручно обговорювати емоції, ви можете домовитись писати листи один одному на теми, які важко обговорювати.
    • Якщо ви та ваш партнер спілкуєтесь недостатньо часто, ви можете призначити тижневий час для обговорення стосунків.
    • Якщо у вас виникають проблеми з діагностикою причини проблем у спілкуванні, можливо, ви захочете отримати допомогу консультанта з питань стосунків. Терапевт стосунків може допомогти вам у діагностиці та вирішенні проблем спілкування.
  2. Запитайте свого партнера, що ви можете зробити, щоб повернути йому довіру. Ви можете бути на своєму розумі і не знаєте, що робити, щоб відновити впевненість. Запитайте свого партнера, що ви можете зробити, щоб відновити довіру. Це може включати частіше спілкування, проведення більше часу разом, отримання допомоги у терапевта, терпіння чи щось інше. Попросіть свого партнера направити вас у ваших зусиллях відновити їхню довіру.
  3. Регулярно дзвоніть і / або пишіть своєму партнеру. Регулярно звертаючись до партнера протягом дня, ви показуєте, що думаєте про нього. Це допоможе вашому партнерові менше відчувати, що ви не приділяєте їм достатньо уваги. Ваш партнер частіше довіряє вам, коли відчуває зв’язок із вами.
    • Хороший спосіб підтримувати зв’язок, не заважаючи, - час від часу надсилати приємну фотографію або невеликий опис веселих взаємодій між вами двома.
  4. Робіть веселі речі разом, не концентруючись на помилках, які ви допустили. Коли ви вибачилися і пообіцяли, що зміните свою поведінку, залиште незручну ситуацію позаду. Відтепер максимально зосереджуйтесь на сьогоденні, роблячи веселі справи разом. Якщо ви проводите більше часу зі своїм партнером, він або вона будуть менше занепокоєні, коли ви обоє будете розлучені.
    • Шукайте хобі, яке підходить вам і вашому партнеру, чимось, яким би ви могли насолоджуватися разом. Спільне хобі дозволяє проводити більше часу разом, і це може зміцнити ваші взаємні зв’язки.
  5. Виявляйте вдячність за свого партнера. Покажіть своєму партнеру, наскільки ви їх цінуєте і наскільки важливі для вас ваші стосунки. Коли ваш партнер почуватиметься цінованим, він або вона почуватимуться більш безпечними у стосунках.
    • Залиште повідомлення, в яких висловлюєте свою вдячність своєму партнеру. Ви можете залишити повідомлення в будинку та навколо нього, щоб ваш партнер міг їх знайти.
    • Якщо ви хочете продемонструвати свою вдячність подарунками, ви повинні бути обережними. Ваш партнер не повинен відчувати, що ви намагаєтесь викупити його довіру подарунками.
    • Допоможіть своєму партнерові якомога більше в домашніх справах на знак вдячності та того, що його робота не залишилася непоміченою.
  6. Прийміть той факт, що відновлення довіри вимагає часу. Наберіться терпіння і дайте своєму партнерові достатньо часу, щоб відновити його довіру до вас. Це поза вашим контролем, і спроба прискорити процес може змусити вашого партнера відчувати, що ви не поважаєте його чи її почуття.
    • Замість того, щоб зосередитись на речах, над якими ти не маєш контролю (часу), ти повинен зосередитись на речах, над якими ти контролюєш. Подумайте про надійність та послідовність.
    • Покажіть своєму партнерові, що ви зробили довгострокові зміни. Не просто зосереджуйтесь на короткостроковій перспективі, а потім повертайтеся до своїх старих звичок.

Попередження

  • Не звинувачуйте свою поведінку в своєму партнері. Це ще більше погіршить ваші стосунки.