Як безкоштовно отримати очки Line на iPhone або iPad

Автор: Sara Rhodes
Дата Створення: 11 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как создать приложение для считывания штрих-кода на андроид
Відеоролик: Как создать приложение для считывания штрих-кода на андроид

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як безкоштовно отримати очки Line (які раніше називали монетами) на iPhone або iPad. Ви отримаєте 20 очок просто за те, що додасте обліковий запис Line Points, а також багато інших очок за виконання завдань в Tapjoy.

кроки

Метод 1 з 2: Додавання облікового запису Line Points

  1. 1 Запустіть «LINE» на своєму iPhone або iPad. Іконка програми має вигляд діалогового хмарки з написом «LINE» на зеленому тлі. Як правило, знайти її можна на робочому столі.
  2. 2 торкніться в правому нижньому кутку програми.
  3. 3 торкніться Line Points (Line окуляри) у верхній частині екрану.
    • Якщо у вас вже є якась кількість очок, то їх число буде відображено над цією опцією.
  4. 4 торкніться LINE Points. Це зелена іконка з білою літерою «Р» під заголовком «Official Accounts» (Офіційні облікові записи). Після цього з'явиться опис очок.
  5. 5 торкніться опції Add as Friend (Додати друга) під описом.
  6. 6 Натисніть кнопку Add (Додати) в лівому нижньому кутку екрану. На екрані з'являться умови надання послуги. Обов'язково прочитайте їх, перш ніж продовжити.
  7. 7 торкніться Allow (Дозволити). Офіційний акаунт Line Points з'явиться у вашому списку друзів.
  8. 8 Торкніться зеленої кнопки Get Points (Отримати окуляри) внизу екрана. З'явиться повідомлення з підтвердженням, а у верхній частині екрану з'являться 20 очок.

Метод 2 з 2: За допомогою Tapjoy

  1. 1 Запустіть «LINE» на своєму iPhone або iPad. Іконка програми має вигляд діалогового хмарки з написом «LINE» на зеленому тлі. Як правило, воно знаходиться на робочому столі.
  2. 2 торкніться в правому нижньому кутку програми.
  3. 3 торкніться опції Line Points (Line окуляри) у верхній частині екрану.
    • Якщо у вас вже є якась кількість очок, то їх число буде відображено над цією опцією.
  4. 4 Торкніться червоної іконки Tapjoy під заголовком «Other Missions» (Інші завдання). На екрані з'явиться повідомлення, в якому буде сказано, що ваш IP-адресу та інформація рекламодавця будуть відправлені сторонньої компанії.
  5. 5 торкніться Agree (Згоден). На екрані з'явиться список доступних завдань, за виконання яких ви отримаєте окуляри.
  6. 6 Виберіть завдання. Завдання будуть залежати від вашого місця розташування, але щоб безкоштовно отримати очки, потрібно виконати яке-небудь коротке завдання. Швидше за все, вам доведеться дивитися відео, заповнювати анкети або завантажувати додатки.
  7. 7 Завершіть завдання. Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб завершити необхідну завдання і отримати безкоштовні окуляри. Коли завдання буде виконано, кількість Line-окулярів у верхній частині екрану зміниться.