Вживання в їжу рамбутана

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
БЕЗ СНАРЯЖЕНИЯ ОДИН В ТАЙГЕ | НАЙТИ ЕДУ И ВОДУ | ПОСТРОИТЬ УКРЫТИЕ | РЕАЛЬНОЕ ВЫЖИВАНИЕ
Відеоролик: БЕЗ СНАРЯЖЕНИЯ ОДИН В ТАЙГЕ | НАЙТИ ЕДУ И ВОДУ | ПОСТРОИТЬ УКРЫТИЕ | РЕАЛЬНОЕ ВЫЖИВАНИЕ

Зміст

Родом із Південно-Східної Азії, Рамбутан зараз росте в тропічному кліматі по всьому світу. Плід названий на честь індонезійського слова "волосся" і його можна впізнати за м'якими звисаючими колючками. У Коста-Ріці їх називають Мамонова Чіно, або “китайський поршень” - це через те, як ви їсте рамбутан, і його зв’язок з лічі, типовим китайським фруктом.

Крок

Частина 1 з 2: Вживання в їжу рамбутана

  1. Виберіть стиглий рамбутан. Рамбутани спочатку зелені, а в міру дозрівання стають червоними, оранжевими або жовтими. Подібні до волосся «колючки» зелені, коли рамбутан щойно зібраний, але коли колючки почорніють, плід збережеться принаймні кілька днів.
  2. Подумайте про смаження насіння. У деяких районах насіння смажать і їдять, як і з горіхами. Хоча їстівні таким чином, насіння трохи гірчать і можуть мати м’які наркотичні властивості. Потрібні додаткові дослідження, щоб офіційно встановити, що ці ядра можна їсти безпечно.
  3. Зберігайте залишки рамбутанів у холодильнику. Рамбутани зберігають максимум два тижні. Однак, як правило, вони тривають лише кілька днів з дати придбання. Зберігайте цілі неочищені фрукти у перфорованих поліетиленових пакетах у холодильнику - це продовжить життя рамбутанів.
  4. Заморозьте рамбутан для спеціального десерту. Заморозьте цілі, неочищені рамбутани. Для цього покладіть їх у запечатуваний мішок із морозильною камерою. Очищайте та пилососьте фрукти, коли вони щойно вийшли з морозильної камери. Таким чином ви отримаєте смачне молоко та подібне до цукерок ласощі.

Поради

  • Якщо ви подаєте гостям рамбутан, ви можете залишити напівшкарлупку як прикрасу.
  • Ви можете тримати рамбутани в холодильнику протягом трьох-п’яти днів. Для цього накрийте їх поліетиленовою фольгою, щоб запобігти вилученню вологи з плодів. Якщо ви живете у вологому середовищі, ви також можете тримати фрукти поза холодильником.

Попередження

  • Слідкуйте за фруктовими опаришами. Коричневі піщані речі на місці, де фрукти знаходяться на стеблі, видають наявність цих помилок.