Як безкоштовно розблокувати телефон

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
5 Способов Разблокировать Любой Телефон Без Пароля
Відеоролик: 5 Способов Разблокировать Любой Телефон Без Пароля

Зміст

Оператори стільникового зв'язку Росії повинні безкоштовно розблокувати заблокований телефон, якщо виконані всі необхідні договірні зобов'язання і немає заборгованості по рахунку. Потрібно звернутися до відповідного постачальника послуг мобільного зв'язку, щоб отримати унікальний код і розблокувати телефон.

кроки

Частина 1 з 2: Розблокування телефону

  1. 1 Наберіть комбінацію * # 06 # на телефоні, який потрібно розблокувати. На екрані з'явиться унікальний номер IMEI телефону.
  2. 2 Запишіть номер IMEI. Коли зверніться до оператора мобільного, цей номер IMEI знадобиться для розблокування телефону.
  3. 3 Зверніться в службу підтримки свого оператора і скажіть, що хочете розблокувати телефон. Для безкоштовної розблокування телефону співробітник компанії повинен спочатку перевірити стан вашого профілю, щоб упевнитися, що у вас немає заборгованості. Якщо є заборгованість або не виконані будь-які умови за договором, то вам можуть відмовити в розблокуванні телефону. Отримати безкоштовно персональну консультацію можна як за допомогою оператора, так і через сайт компанії. Для цього необхідно перейти в розділ підтримки.
    • Довідкова Білайн: наберіть 0611 з мобільного номера Білайн або 8 800 700-06-11 з номера будь-якого оператора. Якщо ви в міжнародному роумінгу, наберіть +7 495 797-27-27.
    • Довідкова МТС: наберіть 0890 з мобільного номера МТС або 8 800 250-08-90 з номера будь-якого оператора. Якщо ви в міжнародному роумінгу, наберіть +7 495 766-01-66.
    • Довідкова Мегафон: наберіть 0500 з мобільного номера Мегафон або 8 800 550-05-00 з номера будь-якого оператора. Якщо ви в міжнародному роумінгу, наберіть +7 926 111-05-00.
    • Довідкова Теле2 в Москві: наберіть 611 з мобільного номера Теле2 або 8 495 979-76-11 з номера будь-якого оператора.
    • Довідкова Йота: безкоштовний номер служби підтримки Йота по СМС - 0999. Номер підтримки - 8 800 550-00-07.
  4. 4 Надайте своєму оператору стільникового зв'язку всю необхідну інформацію для обробки запиту на розблокування. Потрібно буде представитися, вказати контактні дані і надати унікальний номер IMEI вашого телефону. Для отримання коду розблокування оператор мобільного зв'язку зв'яжеться безпосередньо з виробником телефону. Наприклад, якщо у вас Samsung Galaxy S4 в мережі МТС, то співробітник МТС зв'яжеться з компанією Samsung, щоб отримати код розблокування.
  5. 5 Зачекайте, поки ваш оператор мобільного зв'язку надасть вам код розблокування вашого телефону. Оператори великих компаній стільникового зв'язку відправляють код розблокування по електронній пошті, але в деяких випадках може знадобитися звернутися в центр обслуговування клієнтів.
  6. 6 Дотримуйтесь інструкцій вашого оператора мобільного зв'язку, щоб розблокувати телефон. Швидше за все, потрібно буде вставити SIM-карту іншого оператора, а потім ввести код розблокування в командному рядку. Після розблокування телефону можна буде користуватися SIM-картами будь-яких доступних операторів стільникового зв'язку.

Частина 2 з 2: Усунення несправностей

  1. 1 Якщо у вас є заборгованість і оператор відмовляється розблокувати телефон, дізнайтеся, що вам потрібно зробити в цьому випадку. Відповідно до закону постачальники мобільних послуг повинні безкоштовно розблокувати телефон, якщо у вас активна обліковий запис і ви виконали всі умови договору.
  2. 2 Якщо у вас виникли проблеми з безкоштовної розблокуванням телефону у оператора стільникового зв'язку, зверніться в товариство із захисту прав споживачів, щоб отримати відповідь на всі питання, пов'язані з наданням послуг мобільного зв'язку в Російській Федерації. Також можна звернутися в наступні інстанції: Росспоживнагляд, Роскомнадзор і ФАС.
    • Зателефонуйте за телефоном гарячої лінії товариства захисту прав споживачів: +7 (812) 603-49-78 або подайте скаргу онлайн.
  3. 3 Якщо розблокувати телефон не вдається, треба запитати у оператора стільникового зв'язку номер IMEI ще раз. Таке може статися, якщо оператор надав неправильний номер IMEI.

Поради

  • Якщо ви від'їжджаєте службу в іншій країні, то для розблокування телефону зверніться до свого оператора зв'язку з відповідною заявою.