Як бути боязкою

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 20 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Короленко Дети подземелья аудиокнига / Слушать классическую литературу
Відеоролик: Короленко Дети подземелья аудиокнига / Слушать классическую литературу

Зміст

Ви можете бути сором'язливими у багатьох відношеннях, наприклад, в особистому або повсякденному житті. Це може допомогти вам залучити чоловіка або створити міцні дружні стосунки. У романтичних відносини скромність є хорошим методом, щоб залучити чоловіка. Деякі жінки сором'язливі від природи, інші повинні працювати над собою, щоб стати скромними. Якщо ви намагаєтеся залучити хлопця, зберегти відносини зі своїм хлопцем або змінити своє повсякденне поведінка, можна легко бути скромною, просто дотримуючись кількох порад.

кроки

Метод 1 з 3: Як залучити хлопця

  1. 1 Несміливо посміхніться йому. Якщо незнайомий симпатичний хлопець підійшов до вас, ніжно посміхніться йому. Ви ж не хочете здатися занадто захопленої або занадто захопленої. Це може відлякати його. Просто посміхніться йому, моргнувши віями кілька разів. Він дізнається, що ви, по крайней мере, кілька зацікавлені їм, але не жадаєте його компанії. Це дозволить вам здатися досяжною, що не перестаралася.
    • Це спрацює, навіть якщо ви посміхнетеся йому через кімнату. Якщо ви хочете, щоб хлопець підійшов до вас і завів розмову, встановіть зоровий контакт і посміхніться йому через всю кімнату. Ця дасть йому зрозуміти, що ви побачили його і відкриті для розмови з ним.
  2. 2 Фліртуйте за допомогою очей. Застосування очей є відмінним методом привернення уваги хлопця. Не дивіться занадто багато на хлопця при першій зустрічі і не дайте йому подумати, що ви жадаєте його компанії. Лише крадькома озирайтеся на нього. Це дасть йому зрозуміти, що ви зацікавлені і грайливі, але не жадаєте його компанії. Подивіться на нього тліючим поглядом, наче він говорить вам щось приємне. Цим ви дасте йому зрозуміти, що вам подобається те, що ви бачите, коли дивитеся на нього.
    • Якщо ви в ранковому поїзді на шляху в продуктовий магазин побачите хлопця, який вам сподобається, спробуйте встановити зоровий контакт. Коли він подивися на вас, уловите його погляд на секунду, а потім відверніться. Потім, подивіться на нього і почекайте, поки він подивиться на вас. Після того, як ви знайдете його погляд знову, боязко посміхніться йому, потім знову відверніться. Дайте йому зрозуміти, що ви зацікавлені, але не жадаєте спілкування з ним. Він, зрештою, подумає, що ви вважаєте його милим і підійде до вас.
  3. 3 Використовуйте мову тіла. Коли ви захочете дати зрозуміти хлопцю, що ви зацікавлені, не кажучи йому про це, Ви можете скористатися мовою тіла. Встаньте або сядьте ближче до нього, коли розмовляєте. Якщо ви хочете сказати йому щось, нахиліться до нього ближче і скажіть йому це на вухо. Знайдіть спосіб доторкнутися до нього, наприклад, можна спертися на нього, поправляючи взуття або намагаючись повернути баланс. Думаючи про відповідь на питання, прикусити губу або тримайте палець у рота. Це дозволить вам виглядати привабливою.
    • Бути ніжною і витонченою в рухах - не означає вішатися на нього. Рухайтеся витончено в його особистому просторі, але переконайтеся, що ви зрозуміли його сигнали. Ви ж не хочете бути занадто наполегливою.
  4. 4 Змініть свій гардероб. Вам не обов'язково носити відкритий одяг, щоб привернути увагу хлопця. Коли ви виходите з друзями, надіньте що-небудь жіночне, що буде відкрито лише настільки, щоб досягти максимуму інтересу хлопця. Носіть коротку спідницю з блузкою, яка закриває ваше тіло або залиште відкриту частину тіла в плаття скромною довжини. Так ви будете виглядати привабливо, а не вульгарно. Ви ж не хочете перестаратися або здатися відчайдушно бажає його уваги, ви хочете зловити його погляд.
    • Додайте до цього наряду красиві туфлі на високих підборах і сором'язливу, невинну усмішку. Високі каблуки зроблять ваш зовнішній вигляд приголомшливим і привернуть його увагу. Це дозволить вам виглядати впевненою, але милою, що притягне його увагу до вас.
  5. 5 Грайте з волоссям. Відмінний спосіб здатися соромливою - грати з волоссям. У той час, як він каже, теребите волосся пальцями. Ви також можете ніжно запустити руки крізь волосся з кокетливою усмішкою на губах. Він подумає, що ви трохи нервуєте і зацікавлені ім.
    • Не перестарайтеся з цими жестами і рухами. Робіть це ледь вловиме, щоб він подумав, що ви нервуєте. Ви ж не хочете, щоб він думав, що вам нудно або нецікаво.

Метод 2 з 3: Як тримати свого хлопця в здогадах

  1. 1 Не будьте занадто доступні. Навіть якщо він ваш хлопець, не повинно здаватися, ніби у вас немає життя поза ваших відносин. Коли він призначає вам зустріч, не приймайте його умови кожен раз, коли він просить. Часто міняйте час або день, скажіть, що у вас є плани з друзями або ви дуже зайняті. Спробуйте перенести на інший час, зручний для вас обох. Таким чином, він буде знати, що у вас є життя поза ваших відносин. Але дайте йому зрозуміти, що ви як і раніше зацікавлені в ваших стосунках.
    • Це стосується також інших засобів зв'язку. У нинішню епоху електроніки та соціальних мереж спілкуватися один з одним стало простіше, ніж коли-небудь. Не поспішайте відповідати йому кожен раз, коли він пише або дзвонить. Нехай він домагається вашої уваги - це зробить вас більш привабливою і цікавою для нього.
  2. 2 Не розказуйте занадто багато про себе. Коли ви зустрічаєтеся з кимось, ви хочете дізнатися його або її ближче. Проте, намагайтеся не розповідати дуже багато про своє життя в самому початку ваших відносин. Не брешіть і не ухиляйтеся від відповідей, але будьте скромними, нехай він гадає про те, що ще невідомо йому про вас. Залиште місце загадки в ваших стосунках. Якщо ви хочете утримати його увагу, змусити його доглядати за вами, чи не дратуйте його балаканиною.
    • Розмовляючи про ваше минуле, не розголошуйте кожну дрібницю. Йому не потрібно знати про кожен незручному моменті під час танців в школі або інформацію про кожного з ваших колишніх. Ви також можете залишити розповіді про сім'ю на більш пізній час. Ви хочете, щоб він дізнався вас, а не був в змозі написати всю історію вашої родини.
  3. 3 Будьте грайливою. Це відмінний спосіб, щоб кокетливо загравати з хлопцем. Навіть якщо ви вже зустрічаєтеся, флірт допоможе надати вашим відносинам свіжість і зробить їх більш цікавими. Смійтеся, коли він жартує. У той час, коли ви гуляєте, грайливо штовхніть його, якщо він говорить щось обурливе. Ви можете бути грайливою коли говорите з ним. Робіть йому сексуальні компліменти, коли ви суспільстві. Наприклад: "Ти сьогодні чудово виглядаєш. Я б хотіла, щоб сьогодні ми не були в кімнаті, повній людей, щоб я могла показати наскільки." Це досить скромно і дозволить йому знати, що думаєте про нього.
  4. 4 Дозвольте йому бажати більшого. Навіть якщо ви зустрічаєтеся вже довгий час, ви завжди будете хотіти, щоб ваш хлопець хотів більшого.Фліртуйте з ним протягом усієї зустрічі, але перестаньте фліртувати відразу після зустрічі. Під час побачення залучайте його увагу до свого тіла. Повільно проводите рукою по шиї під час розмови або кусайте губу, коли розглядаєте меню. М'яко штовхніть його ногою під столом, поки ви їсте, але зробіть вигляд, що не помітили. В кінці дня міцно обійміть його, потираючи його спину вгору і вниз. Коли він захоче поцілувати вас, нахиліться до його вуха і, перед тим, як піти, скажіть пошепки: "Я прекрасно провела час". Це зведе його з розуму і змусить бажати більшого більше.

Метод 3 з 3: Як створити близькі дружні відносини

  1. 1 Залишайтеся осторонь. Коли ви перебуваєте в суспільстві, не кидайтеся в розмову відразу. Зачекайте, поки вас не представлять, потім приєднаєтеся до розмови. Ви ж не хочете здатися занадто буйної. Просто поговоріть з одним або двома людьми. Переконайтеся, що свою мову тіла не вказує на те, що ви закриті для розмови. Ви повинні здаватися відкритими для інтимної бесіди, але не надмірно зацікавленими у всіх деталях розмови.
    • Ця тактика підходить для всіх ситуацій. Уникайте галасливі вечірки і походи в клуб. Бути соромливою, значить триматися осторонь, намагатися бути непоміченою, віддавати перевагу відвідувати невеликі зустрічі.
  2. 2 Будьте скритними. Будь то на роботі з колегами або з людьми, яких ви не знаєте, ви повинні тримати все при собі. Не розголошуйте непотрібну інформацію на роботі, не розповідайте людям про ваші особисті проблеми. В колі найближчих друзів не соромтеся говорити про те, як ваш друг кинув вас або про складнощі дресирування цуценя будинку. Але якщо ви просто зустріли когось, дотримуйтеся дистанції і тримайте свої думки і почуття при собі. Перш, ніж заводити дружбу з ким-небудь, ви повинні дізнатися людини.
    • Ви також повинні уникати надмірного розголошення інформації, коли відповідаєте на запитання сторонніх людей. Ви можете почати розповідати більше інтимних подробиць про себе, після того, як ви краще дізнаєтеся людини.
  3. 3 Уникайте бути в центрі уваги. Сором'язливі люди не хочуть бути в центрі уваги. Це стосується також відносин і одягу. Ви не повинні носити одяг, який буде привертати увагу людей. Важко зав'язати тісні дружні відносини, якщо ви постійно в оточенні натовпу людей. Якщо ви будете триматися осторонь, люди захочуть познайомитися з вами, щоб дізнатися вас, дізнатися, що ви за людина.
  4. 4 Слухайте. Коли стоїте осторонь, слухайте людей навколо вас. Слухаючи інформацію, яку інші розповідають, ви пізнаєте їх краще. Після того, як вони стануть більше, ніж просто знайомими, ви можете відкритися, бути менш сором'язливою в їх присутності.

Поради

  • Ви ж не хочете бути занадто скромною довгий час. Ви хочете, щоб він був в захваті від вас, не думаючи, що ви втрачаєте інтерес чи домагаєтеся того, щоб він порвав з вами.
  • Якщо хлопець дійсно не реагує, змініть тактику. Всі хлопці реагують по-різному.