Як бути романтиком

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как быть романтичным? ПРОВЕРЕННЫЙ способ
Відеоролик: Как быть романтичным? ПРОВЕРЕННЫЙ способ

Зміст

Щоб бути по-справжньому романтичним, потрібно докласти чимало турботи, уваги і фантазії. Романтики повинні вміти знаходити несподівані і дивні способи висловити свої почуття до іншої людини. Інший раз, виявляючи це все, навіть буває складно не зіткнутися з почуттями несмаку і нещирості, причому не важливо, зустрілися ви тиждень тому або вже двадцять років разом і просто вирішили трохи освіжити відносини. Стратегій багато - від подарунків до прихованих любовних записок, але головне - не забувати бути уважним і підходити до всього творчо, зосереджуючи свої зусилля на розвитку відносин з партнером.

кроки

Метод 1 з 4: Будьте чуйним і уважним

  1. 1 Даруйте продумані подарунки. Квіти і шоколад, звичайно, кого завгодно змусять посміхнутися, але можна зробити хід конем і здивувати кохану людину, подарувавши тому щось, створене спеціально для нього, що він або вона зможе оцінити по-справжньому. Такі подарунки - це дуже романтично, адже вони показують, що ви доклали чимало зусиль, придумуючи такий ось ідеальний подарунок. Ось, до речі, кілька ідей в тему:
    • Подарунки для меломана: Квитки на концерт, подарунковий сертифікат iTunes, новий CD, книга про улюблену групу чи артиста, плеєр з улюбленими піснями, DVD із записом концерту, постер з улюбленою групою або навіть фігурка улюбленого артиста.
    • Подарунки для любителі спорту: Підписаний спортивний снаряд або спортивний одяг з логотипом улюбленої команди, квитки на гру, фільм про улюблену команду і так далі.
    • Подарунки для любителя поїсти: Нова кухонна книга, підписка на кулінарний журнал, подарункова карта ресторану, пляшка хорошого вина і смачний сир, курси кулінарії, що-небудь корисне на кухню.
    • Подарунки для модника: Подарунковий сертифікат бутіка, новий наряд від улюбленого дизайнера, квитки на показ мод або модні аксесуари.
    • Подарунки для книголюба: Електронна книга, зроблена вручну закладка, підписана автором книга або її рідкісне видання, подарунковий сертифікат книгарні, копія рідкісної книги або поїздка на виступ улюбленого автора.
    • Подарунки для любителя подорожей: Одяг для улюбленого заняття (взуття, окуляри), карти і путівники, рюкзак і так далі.
  2. 2 Запрошуйте улюблених на продумані побачення. Так, будь-який побачення є за замовчуванням «продуманим». Любов і турбота, прикладені вами до планування побачення, - це романтично, факт. Але немає межі досконалості! Врахуйте всі інтереси своєї коханої людини, плануючи побачення, і все вийде навіть ще романтичніше! Самі розумієте, що якщо запрошувати домосіда на довгу прогулянку по горах, то є всі шанси, що він не оцінить це по заслугах. А ось варіанти, які, безумовно, знайдуть відгук у серцях:
    • Побачення для любителів музики:
      • Сходіть на концерт його або її улюбленого виконавця. Якщо це безкоштовний концерт в парку, то влаштуйте навіть невеликий пікнік.
      • Сходіть в невелике кафе, де грають джаз. Вино, десерт, музика - що може бути краще?
      • Приготуйте разом романтичну вечерю під звуки пісень улюбленого артиста.
      • Якщо ви вмієте грати на гітарі, напишіть романтичну пісню і зіграйте її.
      • Сходіть разом з коханою людиною в музичний магазин, а потім поверніться додому і насолодитеся звуками куплених пісень.
    • Побачення для любителя подорожей:
      • Заберіть на гору і влаштуйте там пікнік.
      • Катайтеся на човні.
      • Катайтеся на велосипедах по лісі.
      • Влаштуйте кінну прогулянку.
      • Влаштуйте довгу прогулянку по берегу.
      • Проведіть ніч, спостерігаючи за зірками, - знадобиться невеликий телескоп.
    • Побачення для людей сентиментальних:
      • Якщо ви разом вже давно, разом відтворити своє перше побачення і напишіть листа своїй коханій людині, описавши в ньому, наскільки сильніше ви стали любити її чи його з тих пір.
      • Проведіть день, відвідуючи ваші улюблені місця і заклади, замовляйте улюблені страви і напої.
      • Проведіть вечір, розбираючи свої старі фотографії та листи.
    • Побачення для любителя поїсти:
      • Приготуйте улюблене блюдо вашої коханої людини.Вчіться готувати його тоді, коли коханої людини немає поруч.
      • Зробіть разом фондю.
      • Купіть хороше вино, що підходить до нього сир і горіхи.
      • Поставте джаз, запаліть свічки і приготуйте разом вечерю.
  3. 3 Залишайте своїй коханій людині записки. Якщо ви хочете, щоб романтична складова не йшла з ваших відносин, залишайте, коли йдете кудись, романтичні записки для вашої коханої людини. Ідіть на роботу раніше? Ну так залиште біля дзеркала у ванній записку з добрими і теплими словами. Це подарує вашій коханій людині усмішку, тільки-но він побачить записку і прочитає її. Інші варіанти такі:
    • Залиште записку в улюблену книгу. Так, можливо, її знайдуть не відразу, але вже якщо знайдуть, то радості буде чимало!
    • Кохана людина їде кудись на кілька днів? Покладіть записку йому в рюкзак, туди, куди він не буде заглядати до тих пір, поки не приїде на місце призначення. Так він відразу ж згадає про вас, і йому вже буде не так сумно.
    • Якщо ви зовсім на романтичній хвилі, то напишіть ціле любовний лист!
  4. 4 Надсилайте коханій людині СМС або електронну пошту протягом дня. Звичайно, не варто слати їх суцільним потоком - відволікати буде, та й ефект буде вже не той, але просто нагадувати, що ви є і ви сумуєте, сильно його або її любите і думаєте про нього (неї) - це добре. І ось вам ще кілька варіантів такого:
    • Електронне повідомлення зі словами: «Милий / мила #, я все думаю про те, який же вчора був класний #. Як же мені з тобою пощастило! Чекаю не дочекаюся, щоб влаштувати тобі #. Твій / твоя # ».
    • СМС теж згодиться - надішліть що-небудь коротке, підбадьорюючі і приємне.
    • Не переборщити - щоб підняти настрій, вистачить і одного-двох повідомлень в день.
    Відповідь фахівця Питання

    «Як стати більш романтичним?»


    Maya Diamond, MA

    Коуч по відносинам Майя Даймонд - коуч по знайомствам і відносин з Берклі, Каліфорнія. Має сім років досвіду, допомагає людям, що мають проблеми з зав'язуванням відносин, знайти внутрішню впевненість, впоратися зі своїм минулим і побудувати здорові, тривалі, засновані на любові відносини. Отримала магістерський ступінь з соматичної психології в Каліфорнійському інституті інтегральних досліджень в 2009 році.

    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Майя Даймонд - коуч по знайомствам і відносин - відповідає: «Романтичні і пристрасні СМС можуть допомогти підвищити градус відносин. Крім того, можна організовувати з партнером несподівані побачення і створювати романтичну обстановку в спальні. Запаліть свічки, включіть музику і надіньте що-небудь сексуальне. Для більшої романтичності можна навіть прочитати відповідне настрою вірш або заспівати пісню ».


  5. 5 Робіть люб'язності. Хочете бути романтиком? Навчіться читати думки свою кохану людину і вгадувати, що йому / їй хочеться - і будьте готові зробити партнеру таку ось невелику послугу. Так, не сперечаємося, навряд чи комусь здасться романтичним похід за покупками до місцевого продавця овочів, щоб закупитися овочами, поки улюблений чимось зайнятий - але насправді це продемонструє всю вашу турботу і увагу до потреб коханої людини, а це дуже романтично . Ось, які ще є варіанти:
    • Якщо ваша кохана людина захворіла, придивіться за його домашніми вихованцями.
    • Якщо ваша кохана людина зліг з алергією, прийміть на себе роботу по дому, поки йому не стане краще.
    • Якщо ваша кохана людина по вуха в роботі, приготуйте йому / їй смачний обід.
    • Якщо вашій коханій людині треба кудись з'їздити і щось там зробити, здивуєте його, зробивши це за нього!

Метод 2 з 4: Будьте креативні

  1. 1 Напишіть «я тебе люблю» де-небудь в несподіваному місці. Скажімо, на дзеркалі, яке запітніє, коли ваша кохана людина буде приймати душ, або на дереві (якщо дерево - ваша власність). Можна навіть попросити офіціанта написати шоколадом заповітні слова поверх десерту. Все це буде приємним і романтичним сюрпризом.
    • А ще «я тебе люблю» можна написати на піску пляжу.
  2. 2 Запишіть спеціальний CD для вашої коханої людини. Запишіть туди пісні, чимось для вас пам'ятні та символічні. Диск можна залишити де-небудь в затишному місці в якості сюрпризу, а можна і подарувати разом з листівкою.
  3. 3 Зробіть масаж коханій людині. Якщо ви знаєте, що у вашої коханої людини був довгий і важкий день, запропонуйте йому розслабляючий масаж. Для більшої романтичності і сексуальності зробіть масаж з лосьйоном.
  4. 4 Зробіть фотоальбом. Можливо, всі ваші фото і так вже онлайн. Роздрукуйте ті, які вам особливо подобаються, і зробіть невеликий фотоальбом, щоб той нагадував про ваші почуття навіть тоді, коли інтернет відключений. До фотографій можна зробити забавні підписи!
  5. 5 Відсвяткуйте День святого Валентина в випадковий день. Хто сказав, що потрібно чекати 14 лютого ?! Святу завжди є місце в житті! Так що призначте дату і вперед - листівка, вечеря, ніч удвох! Це здивує вашого улюбленого людини і однозначно йому сподобається!
  6. 6 Зізнайтеся в любові по-старому. Присвятіть своїй коханій людині пісню, замовивши її на радіо - тільки переконайтеся, що радіо буде включено в потрібний час. Зізнатися в любові можна, написавши вірш, заспівавши під балконом або навіть в людному місці серенаду, якщо тільки, звичайно, це нікого не збентежить. Є десятки способів щиро і переконливо зізнатися в своїх почуттях на стародавній манер.
  7. 7 Ребячьтесь. Романтичним можна бути, демонструючи турботу про кохану людину в по-дитячому дурною манері. Сходіть на ярмарок, тримайтеся за ручку, виграйте ведмедика в тирі. Зіграйте в міні-гольф, підписавшись як «я тебе люблю». Сходіть в аквапарк і дурійте, як закохані підлітки. Хто там каже, що молодість і молодим не на користь ?! Бути романтичним як підліток і так проявляти свої почуття можна в будь-якому віці! І ось кілька варіантів:
    • надувайте повітряні кульки у вигляді тварин;
    • розфарбуйте пальцями щось;
    • сходіть на феєрверк;
    • зробіть разом тістечка;
    • подивіться разом дурний фільм часів вашого дитинства;
    • розповідайте один одному жарти.

Метод 3 з 4: Нехай все буде як в перший раз

  1. 1 Проявляйте свій потяг до коханої людини. Дотики, будемо відверті, це приємно і в чомусь дуже і дуже романтично. Неважливо, як давно ви вже разом, завжди можна обійнятися, поцілуватися і продемонструвати свій потяг до людини, щоб той зрозумів - його дійсно люблять.
    • Не варто ходити за ручку по всіх усюдах, але на прогулянці таке цілком доречно.
    • Дивіться разом фільм? Пріобніміте коханої людини!
    • Ні дня без поцілунків, нехай навіть тільки в щічку!
    • Обіймайтеся якомога частіше.
    • Подумайте, як ще можна продемонструвати свої почуття? Може, грайливо вщипнути або пограти з волоссям? А то і зовсім полоскотати?
  2. 2 Придумайте нові компліменти. Варто не тільки робити компліменти своїй коханій людині якомога частіше, але намагатися постійно придумувати щось нове і свіже - так ваші відносини ніколи не зів'януть! Звичайно, завжди можна скористатися старими-добрими компліментами, скажімо, про красивий колір очей або сексуальної усмішці, але завжди можна змішати щось в старе і зробити з цього щось нове!
    • Скажімо, щотижня робіть новий комплімент, і неважливо, чи будете ви хвалити внутрішній світ людини або ж зовнішність. Ну, а чим більше ви будете думати, який би комплімент зробити, тим простіше вам буде знайти межу, компліменту гідну!
    • А ще можна написати комплімент запискою - так навіть романтичніше вийде.
  3. 3 Слідкуйте за собою. Якщо ви хочете, щоб романтика залишилася в стосунках, доведеться постежити за собою. Так, якщо ви разом вже багато-багато років, то ви можете раптом почати лінуватися, ходити по будинку в трусах, голитися через раз - але це вб'є романтику, причому з гарантією. Слідкуйте за собою так само, як і в той день, коли ви тільки познайомилися.
    • Душ, бритва, шампунь, мило - в загальному, все це вам в помощь!
    • Одягайтеся на побачення охайно, навіть якщо це ювілейне, 500-е ваше побачення.
    • Втім, не забувайте про різноманітність. Нова стрижка, новий стиль, новий наряд - все це добре.
  4. 4 Ніколи не припиняйте залицяння. Прикиньтеся, нібито ви тільки що зустрілися і хочете справити враження. А що для цього треба зробити? Як проявити себе? Як зацікавити собою? Як завоювати любов? Ставтеся до свого партнера так, як ніби ви знову намагаєтеся завоювати її / його любов і довіру.
    • Приймати відносини як належне - зовсім не романтично. Не треба так, це нікому не подобається. Так що вперед, «шоу маст го він», як то кажуть!
    • Найромантичніші ідеї відвідують тих, хто боїться, що відносинам прийде кінець, і вони втратять коханої людини. Втім, щоб налаштуватися на такі думки, зовсім не обов'язково підводити відношення до небезпечної межі.
  5. 5 Будьте спонтанні. Для багатьох людей початок відносин - це романтика, захоплення і натхнення, тому що все в новинку. Ви тільки що зустрілися, відносини ще тільки розвиваються ... що буде завтра? А на наступному тижні? А в наступному місяці? Він подзвонить? Ми поцілуємося? Вона прийде? Але зате потім, коли відносини стають міцними, приходить рутина, а все нове кудись випаровується ...
    • Щоб бути романтиком, внесіть в стосунки той елемент захоплення, який був на самому початку, зробіть що-небудь інше, Що-небудь несподіване. І чим неординарні, тим краще!
    • Несподівано організуйте поїздку абикуди на вихідні, поцілуйтеся прямо на вулиці або надішліть коханій людині лист, в якому розкажіть про свої почуття - причому навіть якщо ви живете в одній квартирі.
  6. 6 Зробіть спальню сексуальніше. Чим виразніше в цьому плані спальня, тим сильніше хочеться повернутися туди з коханою людиною. Спальня повинна бути місцем для сексу і насолоди, а не тим місцем, де ви зберігаєте старі речі, і вже тим більше не дитячої і не робочим кабінетом.
    • Ви з коханою людиною можете разом обставити спальню так, щоб там можна було тільки спати і займатися сексом.
    • Втім, навіть така спільна робота сама по собі вже дуже романтична і сексуальна.
  7. 7 Будьте романтичніше в ліжку. Неважливо, чи спите ви вже разом другий десяток років або ж тільки що перейшли з фази поцілунків, цілуватися і займатися любов'ю треба як романтик. Дивіться в очі, говорите приємні речі, робіть свіжі, щирі компліменти - і все у вас буде добре.
    • Не поспішайте. Нехай ваша кохана людина сам відчує вашу турботу і любов.
  8. 8 Проведіть якийсь час далеко один від одного. Так, це може здатися не дуже-то і романтичним - проводити час далеко від коханої людини, навіть якщо мова йде лише про вихідні, але ця розлука допоможе вам згадати, за що ви один одного любите, і лише посилить ваші почуття.
    • Проводьте час зі своїми друзями окремо - і ви навчитеся навіть більше цінувати свої зустрічі з коханою людиною.
    • Перебуваючи далеко один від одного, ви обидва можете написати, по чому ви сумуєте - це буде дуже романтично.
    • Якщо вам доведеться розлучитися більш ніж на кілька тижнів, то пишіть один одному листи - разом зі дзвінками і електронними повідомленнями або без них - і говорите, як сильно ви один одного любите і сумуєте.
  9. 9 Гуляйте разом. Справді, це може бути дуже романтичним заняттям, причому незалежно від того, любите ви цю справу чи ні. Так, проста спільна ранкова прогулянка вже зарядить вас романтикою, не кажучи вже про коротку вилазку на природу, прогулянки по пляжу або пікніку в парку.
    • Хоча б раз на тиждень гуляйте разом.
    • Втім, навіть обід на балконі або на капоті машини - це теж романтика.
    • Спостерігати разом захід - завжди романтично.

Метод 4 з 4: Зростайте разом в особистому плані

  1. 1 Разом займайтеся тим, що підвищує рівень адреналіну. Пробіжка, йога або спільний похід в спортзал - все згодиться, аби адреналін підвищувало.А підвищений адреналін - це сексуальність, це романтичність! Якщо вже ви не можете займатися разом регулярно, то постарайтеся хоча б раз на тиждень підвищувати адреналін спільно.
    • Навіть піша прогулянка до ресторану замість поїздки дозволить підвищити рівень адреналіну.
    • Запишіться на танці. Це не тільки романтично, але і для серця корисно.
  2. 2 Займіться своєю самооцінкою. Якщо у вас і кохану людину все в порядку з самооцінкою, то не тільки ваше самопочуття буде краще, але і навіть ваші відносини будуть міцнішими і романтичніше. Допомогти самооцінці можна за допомогою занять спортом, правильного харчування і віри в правильність своїх вчинків.
    • Хвалячи і роблячи один одному компліменти, можна підвищити самооцінку один одного.
    • Пишаєтеся тим, що ви ставите перед собою цілі і домагаєтеся їх. Це корисно для самооцінки.
  3. 3 Знайдіть нові спільні та романтичні захоплення. Щоб відносини росли і розвивалися, не втрачаючи свою романтичність, вам варто знайти нові захоплення на двох. Це освіжить ваші відносини, привнесе у ваше життя нові заняття, наприклад:
    • Запишіться в гурток танців.
    • Якщо у вас є здібності до музики - грайте разом.
    • Запишіться в гурток кераміки або малювання.
    • Якщо у вас є здібності до написання віршів - присвятіть один одному вірші.
    • Спостерігайте за зірками. Насолоджуйтесь вивченням зоряного неба на пару з коханою людиною.
    • Навчіться готувати разом. Насолоджуйтесь як готуванням, так і їжею і супутньої атмосферою!
  4. 4 Завжди говорите один одному про свої почуття. Якщо ви дійсно хочете вирости як пара, то вам слід навчитися не приховувати свої почуття і не тримати їх в собі. Говоріть, як любите одне одного, як вам пощастило один з одним. Неважливо, як все погано навколо - ні дня без визнання важливості для вас коханої людини!
    • Завжди говорите «я тебе люблю».

Поради

  • Не будьте нав'язливі, це може відлякати.
  • Якщо ваш партнер не цінує ваші зусилля, то, судячи з усього, це не у вас не вийшло бути романтичним, а ваш партнер прогледів ваші знаки уваги. Може, тому що не звик до них, або у нього зараз в житті складний період. Якщо ви відчуваєте себе знедоленим, то не здавайтеся - обговоріть проблему.
  • Не треба чекати, що ваш партнер не менш романтичний, ніж ви. Ніч вальсу в залі може здаватися самим-самим романтичним заняттям в світі тільки для вас, у партнера на це може бути зовсім інший погляд. Пам'ятайте, що будь-яка людина, хоч би близький він не був, завжди в першу чергу особистість, причому окрема, а ніяк не ваше продовження. Дивуйте партнера несподіваними вчинками, якщо знаєте, що це зробить його щасливим.
  • Часом «лицарську поведінку» творить чудеса - як для нього, так і для неї.
  • Якщо ви все ще не уявляєте, що б такого романтичного зробити - не здавайтеся, шукайте варіанти.

попередження

  • «Романтичний» не означає «нав'язливий». Самі розумієте, одна справа - висловлювати симпатію і зовсім інше - чекати, що вам буде присвячено весь час іншої людини. Ви - особистість, а не просто половинка у відносинах, так що не втрачайте голови від романтики. Можна бути романтичним, залишаючись самим собою.
  • Не дозволяйте романтиці туманити вам погляд. Якщо все здається занадто ідеальним, щоб бути правдою, є привід пригальмувати і включити голову. Втім, правду зможе показати лише час ...