Як кидати бейсбольний м'яч з мінімальним крутінням

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 24 Червень 2024
Anonim
Як кидати бейсбольний м'яч з мінімальним крутінням - Суспільство
Як кидати бейсбольний м'яч з мінімальним крутінням - Суспільство

Зміст

Кидок м'яча з мінімальним вертінням в бейсболі - один з найскладніших.Такий м'яч збиває з пантелику подає, так як вони рухаються в різних напрямках при наближенні до пластини. У хорошого прямого м'яча зовсім невелике вертіння, і його важко відбити і зловити. Зазвичай це безпечний кидок. Більшість подають такий м'яч можуть подавати довше, ніж інші подають, тому що для цієї подачі потрібно менше енергії. Щоб навчитися, як подавати м'яч без вертіння, далі читайте.

кроки

Метод 1 з 4: Дві кісточки

  1. 1 Візьміть м'яч так, щоб пальці були прямо за швом в формі "підкови" на бейсбольному м'ячі. На кожному бейсбольному м'ячі є чотири окремі підкови, так що підійде вам будь-яка.
    • Навіщо брати м'яч прямо за підковою? Ви намагаєтеся зменшити силу вертіння, яку передаєте м'ячу. Захоплення м'яча суглобами пальців може призвести до того, що м'яч буде крутитися більше, ніж необхідно. Це дає більше вертіння, менше руху і таку подачу легко відбити.
  2. 2 Візьміть м'яч вказівним і середнім пальцями прямо за швом-підковою. Пальці повинні бути разом.
  3. 3 Великий палець повинен бути над швом з лівій частині бейсбольного м'яча. Це тільки точка стійкості.
  4. 4 Безіменний палець повинен бути праворуч від шва м'яча. Це теж тільки точка стійкості. Мізинець повинен бути відведений в сторону, не торкаючись м'яча взагалі.
  5. 5 Як завжди, скручують для кидка, маючи на увазі подачу "швидкий м'яч", поки не досягнете точки кидка. Це важливо. М'яч без вертіння повинен виглядати як швидкий м'яч, поки пітчер не виявить м'яч прямо перед кидком. Ви ж не хочете попередити відбиваючого про вашу подачі.
    • Не міняйте руку або що-небудь ще. Це може зменшити шанси на те, що ваш м'яч полетить як треба. Якщо це відбувається, це називається "сильний удар," чого краще уникати.
  6. 6 При подачі тримайте кисть вгорі. Це основний момент, щоб задати мінімальне вертіння. Кидаючи швидкий м'яч, ви зазвичай рухаєте пензлем вниз, задаючи тим самим вертіння м'ячу і більш-менш пряму траєкторію польоту. Кидаючи м'яч з мінімальним вертінням, постарайтеся зробити все навпаки, так як вертіння вам не потрібно.
    • Розкрийте пальці, коли вивільняєте м'яч. Це мінімізує вертіння.
    • Ваші пальці повинні бути найвищої точкою руки, це забезпечить менше вертіння м'яча при кидку.
  7. 7 Дайте м'ячу вислизнути з рук, прибравши великий палець. Продовжуйте до кінця як з будь-якою іншою подачею.

Метод 2 з 4: Три кісточки

  1. 1 Візьміть м'яч таким чином, щоб щоб пальці були прямо за швом-підковою. Шов-підківка має однойменну форму, тому так і називається.
  2. 2 Три пальці поставте по центру шва за підковою. Для цього використовуйте ваші вказівний, середній і безіменний пальці.
  3. 3 Великий палець повинен бути над швом в лівій частині бейсбольного м'яча. Це одна з точок стійкості.
  4. 4 Мізинець повинен бути в правій частині м'яча. Це також точка стійкості.
  5. 5 Робіть подачу, імітуючи швидкий м'яч. Хороша подача м'яча з мінімальним крутінням виконується так само, як і найшвидшого м'яча, за винятком випуску м'яча. Виконуйте одні й ті ж рухи для обох видів подач. Таким чином, відбиває НЕ буде заздалегідь знати, який м'яч ви йому запустіть.
  6. 6 Тримайте кисть вгорі, коли розтискати пальці. Запустіть м'яч в політ, прибравши великий палець з лівого шва. Пам'ятайте про те, що кисть не повинна опускатися. Будь-які рухи пензлем зададуть м'ячу вертіння, що вам абсолютно не потрібно.
    • Розкрийте пальці, коли вивільняєте м'яч. Це мінімізує вертіння.
    • Ваші пальці повинні бути найвищої точкою руки, це забезпечить менше вертіння м'яча в польоті.
  7. 7 Робіть ті ж рухи руками і ногами, як і при інших подачах.

Метод 3 з 4: Чотири кісточки

  1. 1 Візьміть м'яч і визначте, де у нього шов-підківка. Будь-яка з чотирьох підійде.
  2. 2 Візьміть м'яч, чотири пальці повинні бути відразу за швом. Пальці разом, чи не на шві; ви не повинні намагатися схопити ними м'яч.
    • Інший спосіб зробити це - замість кінчиків пальців використовувати суглоби. Це більш старий метод такої подачі м'яча, його використовували в середині двадцятого століття і раніше.
      • Розмістіть перші суглоби (вказівного, середнього і безіменного пальців) у підківці, а суглоб мізинця - за підковою.
  3. 3 Великий палець з іншого боку м'яча, злегка підтримує його.
  4. 4 Киньте м'яч, як при подачі швидкого м'яча. Ось про що потрібно пам'ятати при цій подачі:
    • Кисть вгорі, не опускайте її, інакше втратите м'яч.
    • Виконайте кидок, прибравши великий палець. Мінімізуйте руху руки, щоб не поставити м'ячу вертіння.
    • Розкрийте пальці, коли вивільняєте м'яч. Це мінімізує вертіння.
  5. 5 Робіть ті ж рухи руками і ногами, як і при інших подачах.

Метод 4 з 4: Практичні вправи для поліпшення вашої подачі м'яча без вертіння

  1. 1 Кидайте і ловите м'яч кісточками пальців з партнером перед тим, як почнете його подавати зі скручуванням. Навчіться спочатку кидати м'яч без вертіння, а потім спробуйте робити це зі стійки.
  2. 2 Ляжте і спробуйте кидати м'яч кісточками пальців вгору, а не в сторону. Тренуйте правильне захоплення і викид. Кидання м'яча вертикально допоможе вашим м'язам запам'ятати, як правильно тримати кисть.
  3. 3 Потренуйтеся правильному захопленню м'яча з гарячою картоплиною. Спробуйте покидати гарячу картоплю без її вертіння з друзями. А потім спробуйте залучити їх і до гри з м'ячем.

Поради

  • Постарайтеся робити низьку подачу. Якщо кинете високо, м'яч буде легко відбити і прибігти на базу.
  • Приймаючі можливо захочуть використовувати рукавичку побільше через траєкторії руху м'яча з мінімальним крутінням. Вони повинні бути готові блокувати подачу і на землі.
  • Експериментуйте і попросіть у приймаючого зворотний зв'язок. Ви будете знати, що навчилися кидати м'яч, якщо приймає буде важко його зловити.
  • Ображати нігті, якщо вони довгі, вони зламаються
  • Спробуйте кинути такий м'яч, коли дме вітер. Він швидше закрутиться або впаде, ніж коли тихо.
  • Суть в тому, що м'яч не повинен крутитися. Взаємодія між повітрям і швами бейсбольного м'яча призводить до його безладного руху.
  • Перед тим, як кинути м'яч з мінімальним вертінням, переконайтеся, що кидаєте його приймає, а у відбиваючого піднята біта. Дуже важливо, щоб всі були на своїх місцях.
  • Він буде обертатися як кручений м'яч, якщо ви залучите кисть.
  • Кидайте низько і в сторону, якщо ви не впевнені в тому, що зможете добре запустити м'яч без вертіння. Таким чином, якщо м'яч почне обертатися, він може не закрутитися.
  • М'яч без вертіння потрібно кинути приблизно на швидкості 97 км / год, інакше він не буде рухатися так, як повинен.

попередження

  • Якщо ваше плече починає боліти при подачі м'яча, не кидайте. Негайно зафіксуйте його і не розтягуйте. Розтягування може привести до серйозних травм.
  • Якщо ви подаєте занадто багато м'ячів без вертіння, ви можете натерти мозоль на безіменному пальці.