Як кинути кручений м'яч (пітч)

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Проверил ВИРУСНЫЕ ЛАЙФХАКИ из ТИК ТОКА С ЕДОЙ...**Я  ШОКИРОВАН**
Відеоролик: Проверил ВИРУСНЫЕ ЛАЙФХАКИ из ТИК ТОКА С ЕДОЙ...**Я ШОКИРОВАН**

Зміст

Якщо зробити кидок правильно, кручений м'яч може бути небезпечною подачею. Кидок м'яча по дузі зі зворотним обертанням (пітч), легкий для розуміння, але у такий спосіб важко опанувати. Якщо ви хочете навчитися і вдосконалити цю подачу, яка була популярна на початку 20-го століття і все ще дуже популярна в наші дні, читайте далі поради та хитрості.

кроки

  1. 1 Додайте свій вказівний і середній палець з внутрішньої сторони швів, ви повинні вхопиться за м'яч. Це захоплення по лінії двох швів; існує безліч інших захоплень щоб закрутити м'яч, але це той, з якого повинні починати все новачки. Обов'язково утримуйте вказівний і середній палець разом під час хвата.
    • Помістіть свій вказівний палець на шов. Таким чином, це дасть більше контролю над м'ячем, зробіть більше проміжок між пальцями перед самим кидком.
    • Візьміться за бейсбольний м'яч таким чином, щоб ваші два пальця, перетинали нижню частину дуги.Знову ж таки, чим більше створиться зусилля, перед тим як м'яч вилетить з руки, тим імовірніше, що він буде закручений, якщо все було зроблено відповідним чином.
  2. 2 Замахнемося і почніть рух кидка, так як ви б робили пряму подачу. Імітація руху прямого кидка тут важлива. Ви хочете приховати свою подачу до останнього моменту, що б відбиває не знав заздалегідь, який вид подачі ви будете використовувати.
  3. 3 Роблячи кручену подачу, ваше зап'ястя робить рух в протилежному напрямку, кидаючи м'яч по дузі. Кручений м'яч обертається в несподіваному напрямі. Якщо кидаєте правою рукою, ліва рука відводиться назад. Щоб отримати цей тип обертання м'яча, ви повинні повернути ваше зап'ястя проти годинникової стрілки, якщо ви зробите все правильно ви будете спритним пітчер.
  4. 4 Закінчуючи кидок, ви тиснете вказівним пальцем на м'яч до тих пір поки він не вилетить. Поки ви це робите, думайте про зіткненні м'яча з вашим вказівним пальцем. Це повинно надати траєкторії м'яча велику дугоподібні.
  5. 5 Кидайте кручений м'яч ощадливо. Кручений м'яч, може бути небезпечною подачею для відбиваючого, але він також придбав репутацію небезпечної подачі для пітчерів. Це через те що пітчер не може часто повторювати такий кидок, його зап'ясті починає втомлюватися і ця подача стає складною. Пітчери, які спеціалізується на кручених м'ячах, часто стикаються з тим, що вироблений кидком крутний момент в кисті незручний і може надалі привести до хірургічного втручання.

Поради

  • Спрощуйте цю подачу. Не поспішайте і будьте обережні, щоб уникнути травм.
  • Кручений м'яч лівша зазвичай не кидає.

попередження

  • Ця подача дуже важка для кидків і якщо ви зробите занадто багато кидків, це може заподіяти СУТТЄВОЇ біль вашій руці.
  • Переконайтеся в тому, що рука повністю відпочила, перш ніж виконувати цю подачу.