Як робити домашнє завдання вранці

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як відправити роботу вчителю у Classroom?
Відеоролик: Як відправити роботу вчителю у Classroom?

Зміст

Багато хто вважає, що робити уроки краще відразу після повернення додому зі школи. Однак, на жаль, це не завжди можливо. Швидше за все, в деякі дні ви повертаєтеся додому дуже втомленим, відвідуєте інші позашкільні заняття або виконуєте домашні обов'язки. Якщо ви не можете зробити уроки після школи, виділіть кілька хвилин напередодні ввечері, щоб привести в порядок свої записи, а потім встаньте раніше наступного ранку, щоб встигнути виконати всі домашні завдання.

кроки

Частина 1 з 2: Підготуйтеся напередодні ввечері

  1. 1 Підготуйте з вечора всі свої домашні завдання, поклавши все необхідне на стіл. Зробіть це напередодні ввечері, щоб не витрачати час вранці. Покладіть все необхідне на стіл і виділіть 10-15 хвилин на те, щоб переглянути завдання і переконатися, що ви розумієте, що необхідно робити.
  2. 2 Визначте, скільки часу вам знадобиться, щоб виконати домашню роботу. Переглядаючи завдання з кожного предмета, визначте, скільки часу у вас займе виконання кожного з них. Знаючи це, ви зможете вирішити, в який час вам слід встати. Не забудьте виділити достатньо часу на сніданок і підготовку до школи. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Jennifer Kaifesh


    Репетитор Дженніфер Кейфеш - засновниця Great Expectations College Prep, компанії репетиторства та консультаційних послуг в Південній Каліфорнії. Має більше 15 років досвіду в репетиторстві і підготовці до стандартних тестів для вступу в коледж. Закінчила Північно-Західний університет.

    Jennifer Kaifesh
    Репетитор

    Якщо ви не впевнені, скільки часу вам потрібно, щоб виконати домашню роботу, спробуйте зробити її ввечері. Якщо вам необхідно здати роботу на наступний день, краще виконати її ввечері, навіть якщо вам доведеться лягти спати пізно, а не прокидатися раніше, щоб зробити це перед заняттями. Якщо роботи виявиться більше, ніж ви очікували, у вас буде більше можливостей для її виконання, що, безумовно, позитивно позначиться на її якості.

  3. 3 Складіть ранковий розпорядок. Незалежно від того, чи будете ви виконувати домашню роботу вранці або відразу після школи, ранковий розпорядок допоможе вам правильно починати свій день. Якщо це можливо, зробіть якомога більше завдань напередодні ввечері. Наприклад, ввечері ви можете написати твір з англійської мови, а вранці записати нові слова в словник.
  4. 4 Встановіть будильник на той час, коли вам потрібно прокинутися. Не покладайтеся на свій внутрішній годинник, сподіваючись на те, що зможете прокинутися самі. Встановіть будильник, щоб бути впевненим, що у вас достатньо часу на виконання домашнього завдання. Якщо у вас є звичка натискати кнопку повтору сигналу, спробуйте залишати телефон або будильник в іншому кінці кімнати. В цьому випадку вам доведеться встати, щоб вимкнути його.
  5. 5 Попросіть своїх близьких допомагати вам з ранковим пробудженням. Якщо у вас є член сім'ї, який рано прокидається, попросіть його контролювати ваше ранкове пробудження. Якщо ніхто з ваших родичів не встає рано, попросіть одного з ваших друзів дзвонити вам, як тільки він прокинеться.
  6. 6 Не лягайте спати надто пізно. Підлітки повинні спати 8-10 годин, щоб добре себе почувати.Якщо ви робите уроки вранці і вам доводиться рано вставати, постарайтеся лягати спати досить рано, щоб висипатися. Встановіть таймер сну, якщо у ваших друзів є звичка дзвонити або писати вам повідомлення занадто пізно.

Частина 2 з 2: Зосередьтеся на домашній роботі після пробудження

  1. 1 Не відкладайте виконання домашнього завдання на останній момент. В іншому випадку ви можете не встигнути закінчити завдання і будете відчувати сильний стрес при його виконанні. Особливо це стосується великих проектів, наприклад доповіді по прочитану книгу або наукового проекту. Використовуйте ранковий час, щоб закінчити короткі завдання або вправи, які не займуть багато часу.
  2. 2 Зробіть вправи на розтяжку, а також дихальні вправи, перш ніж приступати до виконання завдань. Вправи на розтяжку допомагають поліпшити кровообіг і додають бадьорості. Це допоможе вам більш ефективно впоратися з домашньою роботою. Глибоке дихання підсилює приплив кисню до мозку, що сприяє швидкому пробудженню. Відразу після пробудження зробіть повільний глибокий вдих і видих. Повторіть вправу кілька разів, а потім зробіть кілька простих вправ йоги для розтяжки або спробуйте виконувати нахили вперед, при цьому торкаючись кінчиків пальців ніг.
  3. 3 Випийте склянку крижаної води. Склянку крижаної води сприяє виробленню адреналіну в організмі і підвищує приплив крові до мозку. Поліпшення кровопостачання мозку допоможе вам своєчасно виконати домашню роботу.
  4. 4 Виконуйте домашнє завдання сидячи за столом. Ніколи не робіть домашню роботу в ліжку, тому що це зменшує ефективність і результативність роботи. Крім того, з часом це може призвести до проблем зі сном. Виконуйте домашню роботу сидячи за столом. Завдяки цьому ви зможете краще зосередитися на її виконанні.
  5. 5 Виконуйте логічні завдання в першу чергу. Як правило, вранці легше виконувати прості логічні задачі, чого не скажеш про завдання, що вимагають абстрактного мислення, так як, виконуючи їх, учні часто в думках витають у хмарах. Виконання завдань з математики, хімії, фізики або вправ, пов'язаних з лексикою, допоможуть вам краще зосередитися. Творчі завдання, наприклад написання твору, робіть в самому кінці роботи.
  6. 6 Встаньте і трохи розімніть, якщо ви відчуваєте, що засинаєте під час роботи над завданнями. Якщо ви починаєте відчувати сонливість, виконуючи домашнє завдання вранці, спробуйте трохи розім'ятися. Спробуйте пробігтися або зробіть кілька стрибків, щоб поліпшити процес кровообігу. Завдяки цьому ви зможете підбадьоритися.
    • Якщо вам все ще потрібна допомога, щоб відчувати себе бадьоріше, спробуйте використовувати ефірні масла з яскраво вираженим запахом, наприклад м'ятна або цитрусове масло. Можна наносити його безпосередньо на шкіру на пульсуючі точки, такі як зап'ястя або віскі, або використовувати аромалампу, поставивши її на робочий стіл. Ефірні масла сприяють підвищенню бадьорості.
  7. 7 Закінчите роботу вчасно для того, щоб підготуватися до школи. Виділіть достатньо часу, щоб після виконання домашнього завдання встигнути прийняти душ, почистити зуби, зібрати рюкзак і одягнутися. Не забудьте виділити час на сніданок. Здоровий сніданок вкрай важливий, щоб залишатися зосередженим на заняттях в перебігу дня.
    • Якщо ви не встигнете виконати домашню роботу, вам все одно слід підготуватися до школи. Ви будете знати, що в наступний раз вам потрібно або раніше прокинутися, або лягти спати пізніше, щоб встигнути повністю виконати домашню роботу.