Як дівчинці підготуватися до першого дня в середній школі

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 14 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
БЫСТРЫЕ ПРИЧЕСКИ в ШКОЛУ для ЛЕНИВЫХ 😍 НА КАЖДЫЙ ДЕНЬ
Відеоролик: БЫСТРЫЕ ПРИЧЕСКИ в ШКОЛУ для ЛЕНИВЫХ 😍 НА КАЖДЫЙ ДЕНЬ

Зміст

Дивіться фактам в обличчя, ви більше не дитина. Ви виросли і закінчили початкову школу. Якщо ви турбуєтеся про те, що вас чекає попереду, прочитайте цю статтю, яка допоможе вам підготуватися до навчання в середній школі.

кроки

  1. 1 Переконайтеся, що у вас є свіжі, чисті комплекти одягу, які ви вибирали самі - або придбайте шкільну форму (спідниці, шорти, штани, блузки, сорочки, куртки / светр, спортивний костюм, шарф / краватка).
  2. 2 Будьте впевненою в собі особистістю. Впевненість в собі це хороша риса. Володіючи цією якістю, безумовно, ви привернете до себе багато друзів. Це також впливає на вашу популярність. Хороший спосіб навчитися впевненості - це практикувати це якість. Ви можете робити це в такий спосіб: встаньте перед дзеркалом. Подивіться на себе, голосно скажіть щось і широко посміхніться. Якщо ви навчитеся робити це, коли ви самі, ви зможете це робити поруч з іншими людьми. Порада: Якщо ви не можете дивитися прямо на людину і постійно відводите погляд, до вас будуть ставитися як до соромливому і НЕ впевненому людині.
  3. 3 Покажіть, що ви позитивний і доброзичливий чоловік: посміхніться вашим новим вчителям і однокласникам. В іншому випадку, ви можете створити собі погану репутацію. Навіщо створювати собі труднощі, щоб потім героїчно їх долати?
  4. 4 Якщо ваша школа не має правил і вимог до зовнішнього вигляду, ви можете носити те, що ви хочете, зрозуміло, поки ви залишаєтеся в рамках дрес-коду. У вашому гардеробі має бути різноманітний одяг: джинси, кольорові футболки, однотонні піджаки. Такий одяг повинна складати близько 70% від вмісту вашого шафи. Решта 30% це футболки для прогулянок, кольорові джинси або штани, і улюблені жакети.
  5. 5 Купуйте шкільне приладдя. Ви можете скористатися списком, роблячи покупки. Якщо ви втратили список, попросіть друга дати вам його або подивіться на сайті школи. Якщо вам не дали список, ознайомтеся з ним на сайті школи. Якщо вам сказали, що нічого не потрібно в перший день, візьміть з собою 2 олівця (механічні чи ні), ластик, точило, а може і невелике недороге улюблена прикраса, або надіньте вашу улюблену футболку / спідницю або брюки.
  6. 6 Буде непогано мати прокладки / тампони в шафці або в рюкзаку, про всяк випадок, якщо критичні дні почнуться в школі.
  7. 7 Принесіть папку для паперів, про всяк випадок, і улюблену книгу, яку ви зможете почитати у вільний час.
  8. 8 Складіть свій рюкзак! Напишіть своє ім'я маркером, додайте брелок! Якщо ви не хочете писати на зовнішній стороні рюкзака, то зробіть запис на внутрішній. Якщо на передньому кишені рюкзака є сіточка, покладіть якусь милу дрібничку туди і прикрасьте блискавки на внутрішній стороні рюкзака. Тепер ваш рюкзак буде виглядати весело! Якщо рюкзак - не ваша річ, то сумка Tote те, що вам потрібно. Купіть велику дизайнерську сумку Tote і прикрасьте її, щоб вона відповідала вашому стилю.
  9. 9 Перший шкільний день може бути болючим і складним для деяких. Спробуйте зробити його більш приємним (або, принаймні, терпимим), прокиньтеся на годину раніше, спіть не менше 8-10 годин. Вранці прийміть душ (якщо ви не зробили цього напередодні).
  10. 10 Вмийтеся, якщо ви прийняли душ ввечері, почистіть зуби і використовуйте зубну нитку / вичистіть брикети (якщо вони у вас є), і зробіть макіяж (якщо вам дозволяють).
  11. 11 Одягніться, з'їжте смачний сніданок (наприклад, вафлі, млинці, йогурт, рогалик з сиром, або буріто) - таким чином, ви не будете голодної весь день.
  12. 12 Зайдіть в автобус, знайдіть вільне місце або сядьте з тим, кого ви знаєте. Якщо ви зовсім одна, то не сідайте біля вікна, якщо ви не хочете, щоб хто - то, кого ви не знаєте сів поруч з вами. Якщо ви новенька у вашій школі, то запитайте, того, хто виглядає доброзичливо або скромно і сидить один, чи можна сісти поруч з ним або з нею. Почніть розмову, або якщо ви самі, включіть iPhone або MP3-плеєр, і не звертайте увагу на інших.
  13. 13 Насолоджуйтеся цим днем! Виконуйте те, що ви зазвичай робили на уроках.
  14. 14 День закінчився! Перевірте, у скільки йде ваша улюблена програма по телевізору, перекусіть і зробіть свою домашню роботу, щоб ви могли подивитися вибрані вами передачі. Якщо програма почнеться досить скоро, швидко перекусіть, встановіть плеєр на запис шоу - і робіть домашню роботу. Після цього, зателефонуйте своїм друзям і поділіться враженнями про перший день в школі! Тепер ви можете подивитися шоу.

Поради

  • Будьте собою. Не міняйте себе, щоб вписуватися в певну групу, це не варто того.
  • Переконайтеся, що ви завжди добре пахне! Тримайте зубну нитку, дезодорант в спеціальній сумочці в своїй шафці, про всяк випадок !!
  • Виберіть свій наряд заздалегідь.
  • Посміхайтеся! Вас будуть сприймати як доброзичливу людину. НЕ варто розтягувати рот до вух. Посміхайтеся тільки куточками губ, в іншому випадку, ви будете виглядати фальшиво і інші будуть сприймати вас як нещирого людини.
  • Залишайтеся позитивної! Посміхайтеся і не турбуйтеся, занадто сильно, швидше за все, ви будете почувати себе краще в свій перший шкільний день, інші зрозуміють, що ви - доброзичлива дівчина, і ви будете мати багато друзів!
  • Покладіть волосся в кокетливою формі! Зауважте хвіст (високий або низький), два хвоста, гульку. Якщо ви володарка довгого волосся, заплетене красиві стильні коси.
  • Не будьте милою з хлопцями.

попередження

  • Переконайтеся, що ви добре чистите зуби, тому що, буде неприємно, якщо в зубах застрягли шматочки їжі. Якщо у вас є брикети, ви можете піти до медсестри і почистити їх після обіду, щоб ваша посмішка залишалася красивою !!!
  • Не грубо вчителям.
  • Будьте доброзичливою і посміхайтеся (не надто багато!) І завжди хвалите інших.
  • Носіть речі, які вам підходять. Підберіть кольори, які відмінно виглядають на вас. Підказка: запам'ятайте, що темні кольори зроблять вас стрункіше !!! :)

Що вам знадобиться

  • будильник
  • рюкзак
  • Шкільне приладдя
  • сніданок
  • Шкільний одяг
  • Свіже дихання
  • хороша гігієна
  • Тека
  • Хороша книга