Як підключитися до проксі-сервера

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Ошибка подключения прокси-сервера, есть решение!
Відеоролик: Ошибка подключения прокси-сервера, есть решение!

Зміст

Проксі-сервер - це комп'ютер або програма в мережі, яка виступає в якості шлюзу до ще більшої мережевій структурі (такий як інтернет і великі сервера), щоб підвищити ефективність і надійність з'єднання. Щоб підключитися до проксі-сервера, необхідно отримати адресу протоколу і встановити його в тому чи іншому браузері.

кроки

Метод 1 з 4: Підключення до проксі-сервера в Google Chrome

  1. 1 Запустіть браузер Google Chrome, клацнувши по ярлику на робочому столі.
  2. 2 Зайдіть в меню «Налаштування». Натисніть на кнопку меню в правому верхньому куті вікна, щоб відкрити меню, що випадає. Виберіть з меню, що випадає опцію «Налаштування», щоб відкрити вікно налаштувань Google Chrome.
  3. 3 Відкрийте додаткові налаштування. Натисніть на опцію «Показати додаткові налаштування», щоб відобразити додаткові настройки браузера.
  4. 4 Відкрийте вікно «Властивості:Інтернет ». Опустіть меню налаштувань до розділу «Мережа» і натисніть на кнопку «Змінити налаштування проксі-сервера», щоб відкрити невелике вікно «Властивості браузера».
  5. 5 Відкрийте поточні настройки мережі. Натисніть в невеликому вікні на кнопку «Налаштування мережі», щоб відкрити поточні параметри локальної мережі.
  6. 6 Увімкніть проксі-сервер. Для цього поставте галочку поруч з опцією «Використовувати проксі-сервер для локальних підключень (не застосовується для комутованих і VPN-підключень)».
  7. 7 Введіть IP-адресу і номер порту проксі-сервера, до якого потрібно підключитися. Введіть у відповідні поля адресу і номер порту.
    • Зв'яжіться з IT-відділом своєї фірми, якщо ви не знаєте IP-адресу і номер порту проксі-сервера, до якого потрібно підключитися.
  8. 8 Збережіть налаштування. Натисніть «ОК», щоб зберегти зміни, які ви внесли в налаштування проксі-сервера Chrome.
  9. 9 Перевірте з'єднання. Введіть в адресний рядок Google Chrome веб-адреса сервера, до якого потрібно підключитися, щоб перевірити з'єднання.

Метод 2 з 4: Підключення до проксі-сервера в Mozilla Firefox

  1. 1 Запустіть браузер Mozilla Firefox, клацнувши по ярлику на робочому столі.
  2. 2 Відкрийте меню налаштувань. Натисніть на кнопку меню в правому верхньому куті браузера, щоб відкрити меню, що випадає.
  3. 3 Зайдіть в меню «Налаштування». Виберіть «Налаштування» з меню, що випадає, щоб відкрити вікно налаштувань браузера.
  4. 4 Відкрийте настройки «З'єднання». Натисніть на меню «Додатково». Потім відкрийте вкладку «Мережа» і в розділі «З'єднання» натисніть на кнопку «Налаштувати», щоб відкрити настройки з'єднання браузера.
  5. 5 Увімкніть «Ручну настройку сервісу проксі». Натисніть на перемикач поряд з опцією «Ручне регулювання сервісу проксі», щоб включити її.
  6. 6 Введіть адресу IP / HTTP і номер порту проксі-сервера, до якого ви хочете підключитися. Введіть у відповідні поля адресу і номер порту.
    • Зв'яжіться з IT-відділом своєї фірми, якщо ви не знаєте IP-адресу і номер порту проксі-сервера, до якого потрібно підключитися.
  7. 7 Збережіть налаштування. Натисніть «ОК», щоб зберегти зміни, які ви внесли в налаштування проксі-сервера Firefox.
  8. 8 Перевірте з'єднання. Введіть в адресний рядок Mozilla Firefox веб-адреса сервера, до якого потрібно підключитися, щоб перевірити з'єднання.

Метод 3 з 4: Підключення до проксі-сервера в Safari

  1. 1 Запустіть браузер Safari. Для цього необхідно відкрити ярлик на робочому столі або на панелі Dock (якщо ви користувач Mac).
  2. 2 Відкрийте меню налаштувань. Натисніть на «Safari» в лівому верхньому кутку панелі меню і виберіть зі списку опцію «Налаштування», щоб відкрити вікно налаштувань браузера.
  3. 3 Перейдіть на вкладку «Додатки». Натисніть на іконку шестерінки в правій частині меню налаштувань, щоб відкрити додаткові параметри браузера.
  4. 4 Натисніть на кнопку «Змінити настройки». Тепер додайте або змініть поточні проксі, які використовує браузер.
  5. 5 Виберіть проксі-сервер. У списку «Виберіть протокол для настройки» необхідно вибрати тип проксі-сервера, який ви хочете використовувати.
    • Попросіть допомоги у IT-відділу, якщо ви не знаєте, до якого протоколу проксі-сервера необхідно підключитися. Якщо ви використовуєте стандартний проксі-сервер для підключення до інтернету, виберіть зі списку «Веб-проксі (HTTP)».
  6. 6 Введіть адресу IP / HTTP і номер порту проксі-сервера, до якого потрібно підключитися. Введіть у відповідні поля адресу і номер порту.
    • Зв'яжіться з IT-відділом своєї фірми, якщо ви не знаєте IP-адресу і номер порту проксі-сервера, до якого потрібно підключитися.
  7. 7 Збережіть налаштування. Натисніть «ОК», щоб зберегти зміни, які ви внесли в налаштування проксі-сервера Safari.
  8. 8 Перевірте з'єднання. Введіть в адресний рядок Safari веб-адреса сервера, до якого потрібно підключитися, щоб перевірити з'єднання.

Метод 4 з 4: Підключення до проксі-сервера в Internet Explorer

  1. 1 Запустіть браузер Internet Explorer. Для цього необхідно двічі клацнути по ярлику на робочому столі.
  2. 2 Відкрийте меню «Властивості браузера». Натисніть «Сервіс» на панелі меню вгорі зліва та виберіть зі списку опцію «Властивості браузера».
  3. 3 Відкрийте меню налаштувань мережі. Коли відкриється невелике вікно, перейдіть на вкладку «Підключення» і натисніть внизу на кнопку «Налаштування мережі». Після цього відкриється невелике вікно з параметрами локальної мережі.
  4. 4 Увімкніть проксі-сервер. Для цього поставте галочку поруч з опцією «Використовувати проксі-сервер для локальних підключень (не застосовується для комутованих або VPN-підключень)».
  5. 5 Введіть IP-адресу і номер порту проксі-сервера, до якого потрібно підключитися. Введіть у відповідні поля адресу і номер порту.
    • Зв'яжіться з IT-відділом своєї фірми, якщо ви не знаєте IP-адресу і номер порту проксі-сервера, до якого потрібно підключитися.
  6. 6 Збережіть налаштування. Натисніть «ОК», щоб зберегти зміни, які ви внесли в налаштування проксі-сервера Internet Explorer.
  7. 7 Перевірте з'єднання. Введіть в адресний рядок Internet Explorer веб-адреса сервера, до якого потрібно підключитися, щоб перевірити з'єднання.