Як домогтися порцелянової шкіри

Автор: Mark Sanchez
Дата Створення: 5 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як домогтися порцелянової шкіри - Суспільство
Як домогтися порцелянової шкіри - Суспільство

Зміст

Для наших вибагливих осіб гладка шкіра без плям може здатися неможливою, але це можна легко виправити. Ваші пошуки ідеальної, порцелянової шкіри закінчені! Просто дотримуйтесь простих кроків, які наведені нижче.

кроки

Метод 1 з 5: Запобігання пошкодження від сонця

  1. 1 Захистіть вашу шкіру від сонця. Навіть в похмуру погоду, ультрафіолетові А і В (УФА і УФВ) промені проходять безпосередньо через хмари. Шкідливий вплив ультрафіолетових променів може пошкодити ваш фарфоровий колір обличчя і викликати темні плями, веснянки, перші ознаки старіння, а також збільшити ризик розвитку раку шкіри.
    • Користуйтеся сонцезахисним кремом. Шукайте такий, на якому написано «широкий спектр дії», що позначає захист як від УФА, так і від УФВ променів, а також переконайтеся в тому, що він має фактор захисту від сонця (СЗФ) не менше 30.
    • Наносите його кожні пару годин, якщо ви плануєте довго перебувати на сонці.
    • Якщо ви йдете поплавати, постарайтеся нанести сонцезахисний крем хоча б за півгодини перед цим, щоб він добре вбрався в вашу шкіру перед плаванням, а не просто розчинився у воді. Коли ви вийдете з води, не забудьте його нанести знову.
  2. 2 Уникайте сонячного світла взагалі. Хоча сонцезахисний крем і захищає від безлічі ушкоджень, але, все ж, щоб напевно захистити вашу шкіру від старіння на сонці, слід повністю триматися від нього подалі. Іноді це може здатися неможливим, коли ви знаходитесь на вулиці, але є безліч способів сховатися.
    • У будь-яких місцях по можливості шукайте тінь. Шукайте навіс або парасольку, або лавку під деревом, або залишіться вдома, поки сонце не ослабне. Сонце агресивніше за все між 10 годині ранку і 2 години дня.
    • У сонячні дні, тіні може бути недостатньо, тому ви повинні або надіти капелюх, або взяти з собою парасольку.

Метод 2 з 5: Підтримка вашого обличчя в чистоті

  1. 1 Підберіть відповідне очищуючий засіб для вашого обличчя. Кожна людина має індивідуальні проблеми зі шкірою. У кого-то вона жирна, у кого-то суха, у деяких схильна до чорних точках, у інших - до білих. Регулярне чищення вашої шкіри залежить від її конкретних проблем.
    • Очищаючі засоби можна придбати в будь-якій аптеці або косметичному магазині. Умивалки, куплені в магазині, як правило, борються зі специфічними проблемами. Знайдіть очищуючий засіб, яке відповідає потребам вашої шкіри або пару таких засобів, які ефективно працюють разом. Засоби для очищення обличчя можуть бути в формі скрабів, тоніків, в'яжучих засобів або серветок.
    • Чутлива шкіра вимагає м'які очищаючі засоби, використання скрабів заборонено. Використання скрабів на роздратованою шкірі ще більше загострить роздратування і попрепятствует одужанню.
    • Якщо ваша шкіра чутлива до певних чистячих засобів або ваша вугрі носить серйозний характер, то вам слід відвідати дерматолога. Він може вам щось призначити чи запропонувати пару очищувальних засобів, які добре працюють проти таких проявів.
    • Також ви можете очистити ваше обличчя за допомогою харчової соди, розчинивши її у воді, а потім вмассіровать в шкіру і сполоснувши. Вона допомагає глибоко очистити пори і значно дешевше, ніж більшість очищувальних засобів для особи.

  2. 2 Ведіть регулярне очищення шкіри. Вам слід очищати вашу шкіру двічі на день, вранці і ввечері.Нехтування регулярної очищенням може привести до закупорки ваших пір.
    • Занадто часте очищення особи може його висушити. Використовуйте зволожуючі засоби при регулярному очищенні.
    • Будьте послідовні з вашим засобом, що очищає. Якщо ви чергуєте занадто багато коштів, кожні з яких намагаються виконати раПопробуйте внести в вашу регулярну очистку електричну щітку для чистки особи для інтенсивного пілінгу. Такі щітки найкраще підходять для більш стійкою шкіри. Якщо ваша шкіра чутлива, спробуйте використовувати м'які налаштування, щоб не дратувати її ще більше.
  3. 3 Часто періть і міняйте ваші наволочки.

Метод 3 з 5: Маски для обличчя і догляд

  1. 1 Застосовуйте маски для обличчя, щоб зберегти вашу шкіру молодою і гладкою. Їх можна придбати в будь-якому косметичному магазині або СПА-салоні.
    • Як правило, ви можете залишити маску на обличчі на п'ятнадцять хвилин, якщо не вказано інакше.
    • Щоб її прибрати, промийте обличчя мочалкою (НЕ пальцями!) В теплій воді і, на завершення, сполосніть холодною водою.
  2. 2 Ви також можете виготовити вашу маску в домашніх умовах, використовуючи такі інгредієнти.Саморобні маски є не тільки більш доступними, а й більш ефективними. Вони містять у собі натуральні і свіжі інгредієнти, які найменше конфліктують з очисними засобами, включаючи в себе:
    • Помідор: Вийміть насіння і розімніть в пюре. Нанесіть його на обличчя і залиште на п'ятнадцять хвилин, щоб ваша шкіра ввібрала антиоксиданти, вітаміни і поживні речовини. Дуже добре підходить для зволоження сухої шкіри і боротьби з акне. Додайте лимонний сік і цукор, щоб відлущити і прибрати чорні точки.
    • Авокадо: Можна використовувати окремо або в поєднанні з медом і лимоном. Авокадо багатий вітамінами А і Е, антиоксидантами, а також маслами, які допомагають вашій шкірі зберегти еластичність і гладкість.
    • Папайя: За консистенцією схожий на авокадо; спробуйте змішати з кремом або йогуртом.
    • Гарбуз: Подібно папайе, гарбуз є прекрасним зволожувачем. Спробуйте змішати її з кремом і медом.
    • Ананас: Освітлити і пом'якшити шкіру, змішавши ананас з медом до отримання однорідної маси і завдавши на обличчя.
    • Полуниця: Змішайте полуничну м'якоть або з медом, або з кремом або йогуртом для досягнення потрібної консистенції. Полуниця не тільки зволожує шкіру, але і допомагає запобігти і полегшити сонячні опіки.
    • Банан: Розгладжує і пом'якшує шкіру. Містить калій, який допомагає боротися з темними колами під очима. Найкраще поєднується з медом і лимоном. Я пропоную вам використовувати дуже зрілий банан; його набагато легше роздавлювати.
    • Лимон Лимон часто використовується через його очищають властивостей. Він працює як тонік або терпкий засіб.
    • Шоколад: Какао-порошок можна змішувати з чимось завгодно: йогуртом, медом, молоком і навіть з глиною. Його поживні речовини і антиоксиданти допомагають боротися з ознаками старіння.
    • Яєчний білок: Маски з яєчного білка, змішані з невеликою кількістю молока і меду, вельми ефективні проти вугрової висипки. Найкраще залиште трохи місця навколо очей і рота, так як маска з яєчного білка стягує шкіру, коли висихає.
    • Молоко: Молоко можна використовувати в поєднанні з іншими інгредієнтами при виготовленні маски або саме по собі, просто щоб очистити обличчя. Занурте ватяний тампон в молоко і злегка помасажуйте ним особа. Таким чином, разом з очищенням, ваша шкіра отримає зволоження та живлення. Молоко також допоможе вирівняти тон вашої шкіри і домогтися того фарфорового кольору, якого ви так хочете. Королева Англії Єлизавета і Клеопатра брали молочні ванни для досягнення світлого і сяючого кольору обличчя. Молоко містить вітаміни А і D, які пом'якшують шкіру.
    • Мед, йогурт і вівсяні пластівці зазвичай використовують у поєднанні з іншими інгредієнтами.

Метод 4 з 5: Підтримання здорової шкіри

  1. 1 Пийте багато води. Нашим тіл необхідна постійна циркуляція води. Шкірі, як і іншому органу, потрібна вода, щоб очиститися від шкідливих токсинів.Питна вода також допомагає запобігти сухість шкіри.
  2. 2 Пийте білий чай. Білий чай багатий антиоксидантами і його можна додавати в будь-який інший тип чаю не впливаючи на смак. Спробуйте внести білий чай в вашу повсякденне життя.
  3. 3 Правильно харчуйтеся. Переконайтеся в тому, що ваш раціон харчування відповідає всім потребам вашої шкіри і що ви отримуєте всі необхідні вітаміни і поживні речовини. Уникайте вживання жирної їжі, особливо якщо ви вже маєте жирну шкіру.
  4. 4 За всяку ціну намагайтеся не торкатися пальцями до обличчя.
    • Якщо у вас є чубчик або волосся потрапляють в очі, напевно вам захочеться їх прибрати. Намагайтеся при цьому не доторкнутися пальцями до обличчя. Лоб може стати жирним і роздратованим, якщо до нього торкатися.
    • Якщо ви носите окуляри, то місця, де окуляри стикаються з шкірою, швидше за все будуть роздратованими. Пот, який втирається в вашу шкіру, потрапляє в пори і кожен раз, коли ви торкаєтеся свого обличчя, щоб поправити окуляри, ви робите його жирним. Якщо ви носите окуляри, то, можливо, вам доведеться мити обличчя частіше.
    • Чи не чешіть і не здирати скоринки. Таким чином від них може залишитися рубець або темні плями.

Метод 5 з 5: Нанесення макіяжу

  1. 1 Кращим рішенням буде знайти компактну пудру для обличчя, яка буде світліше вашою шкірою, але не надто.
  2. 2 Візьміть круглу, коротку пензлик і круговими рухами проведіть нею по вашим щоках, а після і на вашу підборіддя, по лобі і носі.
  3. 3 Візьміть пензлик трохи менше - переважно пензлик з нахилом (таку, у якій на одній стороні волоски коротше, ніж на інший, так що вона виглядає як клин) і цієї ж пудрою з'єднайте ті місця, де ви її вже застосовували.
  4. 4 Знайдіть такі рум'яна, які додадуть вашим щоках і носі рожевий, персиковий рум'янець, але не дуже помітний. Переконайтеся в тому, що він виглядає природно і легко.
  5. 5 Використовуйте першу пензлик для того, щоб круговими рухами нанести рум'янець на ваші щоки. Не перестарайтеся.
  6. 6 Візьміть другу пензлик (з нахилом) і проведіть легкий рум'янець по вашим вилицях, закінчуючи збоку навпроти ваших очей. Таким чином ваше обличчя буде виглядати стрункіше і витонченіше.
  7. 7 Не рекомендується використовувати рум'янець людям, у яких червоні щоки або на них є маленькі червоні плями і вугри. Сховайте червоність настільки, наскільки зможете за допомогою пудри. Швидше за все, ви не зможете приховати всі і на ваших щоках залишиться подобу легкого, природного рум'янцю.

попередження

  • Основний макіяж і тонування особи залишають сліди в ваших порах, так що якщо ви користуєтеся косметикою, то не забувайте ретельно очищати ваше обличчя вночі. Ніколи не залишайте макіяж на ніч! Вранці ви про це пошкодуєте.
  • Якщо у вас чутлива шкіра, уникайте скрабів і використовуйте м'які очищаючі засоби, щоб не посилити подразнення.
  • Уникайте спокуси видавлювати прищики, шкребти плями або торкатися до обличчя.
  • Жирна їжа призводить до жирній шкірі.

Поради

  • Пийте багато води! Вода - це ключ до підтримки гладкості особи.
  • Нехай ваш макіяж буде легким і природним. Ви ж не хочете бачити, що у вас на обличчі є залишки пудри. Добре розтирайте її на лінії волосся.
  • Якщо у вас виникає роздратування на лобі через чубчика або ваші окуляри труть вам шкіру, постарайтеся знайти кілька очищувальних серветок, які ви зможете тримати під рукою протягом всього дня, щоб запобігти закупорювання пір.
  • Пийте білий чай! Білий чай багатий антиоксидантами, а також очищає і омолоджує шкіру!