Як довіряти своєму чоловікові

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Женские ошибки в отношениях С МУЖЧИНОЙ. Как его понять? | Мила Левчук и Сатья Дас
Відеоролик: Женские ошибки в отношениях С МУЖЧИНОЙ. Как его понять? | Мила Левчук и Сатья Дас

Зміст

Довіра - основа будь-яких хороших відносин, особливо якщо справа стосується шлюбу, зобов'язання, яке (в ідеалі) триває все життя. Незалежно від того, чи є ви молодятами, що бажають розпочати на хорошій ноті, або відчуваєте недавно з'явилися проблеми в шлюбі, існують методи, які ви можете застосувати, щоб встати на вірний шлях. Завдяки повазі, наполегливій роботі і терпінню ви зможете встановити довіру у відносинах на роки вперед.

кроки

Частина 1 з 2: Основи довіри

  1. 1 Усвідомте всю важливість довіри. Довіра так необхідно для гармонійних відносин тому, що без нього ви просто-напросто не зможете бути по-справжньому щасливі поруч з партнером. Задумайтесь над наступним:
    • Без довіри у вас будуть причини хвилюватися, коли вашого чоловіка немає поруч. Займається він тим, що говорить, або ж обманює вас?
    • Без довіри ви не зможете бути на 100% впевнені, що ваш чоловік відданий вам. Розцінює він ці відносини як довгострокові або ж просто чекає, поки не трапиться щось краще?
    • Без довіри ви не зможете бути впевнені в тому, що ваш чоловік зробить все, що в його силах, щоб висловити свою повагу і турботу до вас. Чи не поставить він вас в незручне становище, не принизить він вас перед іншими людьми?
  2. 2 Обговоріть з ним те, що вас турбує. Спілкування - це ключ до розвитку довіри у відносинах. Ви повинні відкрито говорити про свої почуття. Якщо ваш чоловік робить щось, що розхитує вашу довіру, скажіть йому про це! Він не вміє читати ваші думки, тому, якщо ви хочете, щоб він змінився, ви повинні говорити з ним.
    • Намагайтеся висловлювати свою занепокоєність без звинувачує тони. Ви не збираєтеся змушувати його виправдовуватися. Намагайтеся говорити відкрито і дружелюбно. Наприклад, ви можете сказати: «Слухай, ми не могли б трохи поговорити про нас?» Викладаючи свої доводи, краще говорити про те, як його дії впливають на ваші почуття, ніж критикувати його і переходити на особистості.
    • Ви не повинні говорити тільки про негативні речі - не бійтеся сказати і про те хороше, що він робить для вас.
  3. 3 Слухайте його. Гарна комунікація - це вулиця з двостороннім рухом. Вислухайте, що хоче сказати ваш чоловік, і з усіх сил постарайтеся зрозуміти його. Ви не завжди повинні бути з ним згодні, проте він заслуговує вашої уваги і поваги, особливо якщо ви обговорюєте неприємні теми.
    • Також дуже важливо показати чоловікові, що ви його слухаєте. Підтримуйте зоровий контакт і час від часу кивайте головою. Періодично повторюйте останнє, що він сказав.
  4. 4 Поважайте його особистий простір. Нехай нове довіру у відносинах почнеться з вас. Основний спосіб встановити довіру - дати чоловікові досить особистого простору (чекаючи того ж і від нього). Це значить не копатися у нього в телефоні, електронній і звичайній пошті або в акаунтах соціальних мереж. Це також значить не надзвонювати йому постійно, допитуючись, що він робить або вимагаючи пояснень за те, що він вже зробив. Подібні дії лише підживлюють вашу власну невпевненість в собі і ніяк не допоможуть змінити те, чим займається ваш чоловік.
    • Однак це не означає, що ви повинні закривати очі на його погану поведінку і ігнорувати докази. Очевидні попереджувальні сигнали (наприклад, таємниче повідомлення, яке змусило його скасувати вечерю з вами без жодних пояснень) можуть бути підставами для власного розслідування.
  5. 5 Відкрито заявите про свої очікування. Дуже важливо, щоб кожен чоловік висловив свої розумні очікування на самих ранніх етапах відносин. Таким чином, якщо хтось із вас надходить погано, ви можете чітко вказати, що конкретно підірвало вашу довіру. Це особливо важливо, якщо ваші очікування від партнера значно відрізняються від стандартних «норм» (наприклад, не змінювати, чи не фліртувати з іншими тощо).Також просто необхідно розділити обов'язки у відносинах (наприклад, турбота про дітей).
    • Якщо ви ще цього не зробили, чесно обговоріть з партнером ваші очікування щодо один одного. Будьте готові висловитися про проблеми в стосунках, проте намагайтеся вести бесіду про свої почуття, а не про свої підозри. Наприклад, ви можете сказати: «Коли ти постійно приходиш додому пізно, мені починає здаватися, що я для тебе не важлива». Таким чином, ви дасте йому можливість побачити, як це на вас впливає, при цьому не висуваючи звинувачень, які можуть привести до сварки.

Частина 2 з 2: відновлення довіри після зради

  1. 1 Чітко поясніть чоловікові, як він підірвав вашу довіру. Ваша перша мета після зради - подумати, як ви будете говорити з чоловіком, який похитнув вашу довіру. Так само, як і вище, вам потрібно зосередитися на тому, що ви відчули в результаті його дій, а не на особистих нападках. Але так як в цьому випадку він навмисно зробив щось, що заподіяло вам біль, то вам немає необхідності залишатися абсолютно спокійною. Проявити емоції цілком розумно, особливо якщо він зробив щось воістину образливе.
    • Наприклад, ви можете почати бесіду таким чином: «Нам потрібно поговорити. Мені не подобається те, що ти збрехав про те, де був. Якщо я не можу тобі довіряти, то в наших відносинах можуть виникнути проблеми ». Так ви чітко дали зрозуміти, що засмучені, але при цьому не дали емоціям повністю захопити вас.
  2. 2 Дайте йому можливість відновити довіру. Зради можуть бути різні: від досить незначних (обдурив, щоб провести час з друзями, забув про романтичну датою та інше) до глобальних (зрада, приниження перед іншими людьми тощо). Вам судити, наскільки сильно підривання довіри вашим чоловіком позначиться на ваших відносинах. Однак якщо вже ви залишаєтеся разом після виникнення проблеми, вам варто дати чоловікові справжній шанс повернути довіру.
    • Слідкуйте, щоб покарання відповідало злочину. Наприклад, якщо ви застали чоловіка за фліртом в листуванні з колегою, але при цьому він клянеться, що нічого більше не було (і ви вірите йому), ви можете уникати близькості (секс, обійми, ніжності та інше) до тих пір, поки не переконайтеся, що його не цікавить ніхто інший, крім вас.
  3. 3 Зверніться до сімейного психолога. Якщо ви не можете вирішити проблему самостійно, але хочете зберегти шлюб, не бійтеся звернутися за допомогою до професіонала. Психотерапевт або психолог, що працює з парами, допоможе вам усунути коріння тих причин, які заважають вам довіряти один одному, будучи подружжям.
    • Не потрібно соромитися того, що ви консультуєтеся з професіоналом. Багато пар звертаються до них за допомогою в різного роду сімейних питаннях. Сам факт того, що ви хочете отримати допомогу, вже є приводом для гордості, навіть якщо це не те, що ви хотіли б обговорювати за дружньою вечерею.
  4. 4 Подумайте про завершення відносин, якщо ви не можете довіряти йому. Як було згадано на початку цієї статті, щасливі відносини ніяк не можливі без довіри. Якщо ваш чоловік зробив щось, що підірвало вашу довіру назавжди або ж якщо він відмовляється змінюватися після зради, можливо, настав час переглянути ваші відносини. Розставання - це нелегко, особливо якщо ви одружені, проте перспектива жити з людиною, якій ви не зможете вірити, ніколи не буде гарною ідеєю.

Поради

  • Ви обоє все ще є окремими особистостями, які заслуговують особистого простору і потребують його. Давши йому трохи свободи, ви знизите рівень свого хвилювання щодо його дій, а ваш чоловік, в свою чергу, з більшою охотою буде відповідати на питання і більше розповідати, навіть якщо ви і не питаєте. Його тривоги зменшаться, а значить, і ваші теж.
  • Вислухайте і правильно оцінюйте почуття і інтереси чоловіка, так ви допоможете йому знайти довіру до вас.І так він з більшою ймовірністю захоче вислухати і зрозуміти ваші почуття, а також частіше висловлювати свою позицію.