Як джангла в League of Legends

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ИГРАТЬ В ЛЕСУ? Основа игры за Лесника / Лига Легенд
Відеоролик: КАК ИГРАТЬ В ЛЕСУ? Основа игры за Лесника / Лига Легенд

Зміст

У League of Legends «Джанглера» називають гравця, який не грає на лінії (верхньої, середньої чи нижньої) і вступає в бою з опонентами, а заробляє золото і досвід, вбиваючи нейтральних монстрів, зустрінутих в джунглях локації «Ущелина Прізивателя». Поки що ця роль необов'язкова для перемоги або участі команди в грі, але в даний момент вона є стандартною частиною стратегії в Ущелина Прізивателя. Кількість золота і досвіду, одержуваного командою, збільшується за рахунок джанглінга, можливість засідки або «ганка» супротивника на лініях дуже важлива для матчів на високих рівнях.

кроки

Метод 1 з 3: Вибір чемпіона і билда

  1. 1 У League of Legends одна з найбільш важливих частин джанглінга (особливо в 5 сезоні джунглів) - це вибір найбільш підходящого чемпіона. Виберіть чемпіона, має навички, що дозволяють виживати в джунглях, такі життєві як «крадіжка життя», щити і (або) відновлення здоров'я. Джанглера є такі герої як Варвік, Майстер Йі, Вай, Лі Син, Рек-Сай, Чо-Гат, Пантеон і багато інших.
  2. 2 Предмети джунглів. У будь-якого Джанглера спочатку має бути мачете мисливця, максимальна кількість зілля здоров'я, яке ви можете купити, і аксесуар (трінкет) вардінга (ймовірно, спочатку вам треба буде купити жовтий, а пізніше червоний). Виберіть той, який найбільш підходить стилю гри і для чемпіона, яким ви граєте. Вам потрібно зачарувати предмет якомога швидше, в залежності від чемпіона і бажаних характеристик (дивіться розділ про білд предмета).
    • «Путеводец скитальца» корисний для підтримки в джунглях, так як дає велику кількість здоров'я і мани за розбивання табору в джунглях.
    • «Ніж браконьєра» винагороджує Джанглера за знищення ворожих таборів в джунглях. Будьте обережні, тому що як тільки ворожа команда побачить цей предмет у вашому інвентарі, вони чекатимуть вашої появи в своїх джунглях.
    • «Клинок переслідувача» дозволяє вам «кастовать Смайт» на ворожого чемпіона і застосовує уповільнення, яке корисне для ганкінга і переслідування ворогів.
    • «Шабля задираки» також дозволяє вам Смайта ворожого чемпіона і «позначати» його на 4 секунди. Мітка надає бачення чемпіона і дозволяє вам наносити сильний чистий шкоди базовими атаками.
  3. 3 Білд предмета. Рішення про покупку предмета повинно грунтуватися на трьох факторах: чемпіон, яким ви граєте, склад вашої команди і склад команди противника.
    • Ваш чемпіон:
      • Для тих Джанглера, які припускають наносити найбільшої шкоди фізично (наприклад, Майстер Йі), створюйте предмети з втратою від атаки.
      • Тим Джанглера, хто завдає більше магічного шкоди (як Фіддлстікс) слід створювати предмети, що підвищують потужність.
      • Деякі Джанглера, такі, як Амума, найкраще створюють предмети здоров'я, захисту і / або опору магії (також відомі як «створюють танки»).
    • Склад ворожої команди:
      • Якщо ворожа команда складається в основному з AD-чемпіонів (завдають шкоди атаками), подумайте про створення броні.
      • Аналогічно, якщо команда противника, в основному, має в складі чемпіонів, що завдають основної шкоди магією, створюйте опір магії.
      • Якщо ви робите ставку на атаку втратою, а ворожа команда створює багато броні, купіть хоча б один предмет для подолання захисту. Останній подих, Примарний клинок Йому і Чорна Сокира - ось кілька хороших прикладів.
      • Також, якщо ви робите акцент на шкоду магією, а команда противника на захист від магії, створіть предмет опору магії (наприклад, переслідують маска або Посох Безодні).
    • Склад вашої команди:
      • Добре мати баланс у вашій команді з силових атакам, магічного втрат і характеристикам танка. Якщо у вас вже прокачаний фізичний і магічний шкоди, ви можете зробити внесок в команду, додавши деяким танкам характеристики і зробивши «пілінг» вашим «тягачів».
      • Якщо ж ваша команда потребує різних «тягачах» для атаки силою або магією, виберіть створення того з них, хто більше підходить вашому чемпіону.
  4. 4 Візьміть Смайт. Він допоможе вбити вам великих монстрів, і допомогти команді з цілями «Дракон» та «Барон» (читайте далі). Так як Смайт завдає значної фізичний шкоди, він може використовуватися, щоб добити монстра великого без побоювань того, що ворожий гравець вкраде вбивство. В якості другого заклинання прізивателя найчастіше вибирають спалах або примари. З деякими чемпіонами можна використовувати Телепорт, Загорання та Виснаження в якості іншого заклинання прізивателя. Наприклад, багато грають Шако беруть Загорання та Виснаження, підвищуючи агресивність чемпіона і потенціал вбивства на початку гри.
  5. 5 Виберіть навички, специфічні для джанглінга. Створіть нову Сторінку Майстерності і розподіліть окуляри, грунтуючись на виживання (Здоров'я / Броня / Регенерація) і утраті монстрів. «Обов'язковими» видами майстерності для цієї ролі будуть Butcher, Summoners Resolve, Tough Skin, Bladed Armor і Hardiness. Знайте, що сила цих навичок буде знижуватися до кінця гри.
  6. 6 Виберіть руни, які підходять вашому чемпіону. Можливо, ви хочете підвищити виживаність, наносити більших збитків або рухатися швидше за картою. Перед матчем вам буде необхідно налаштувати специфічну сторінку рун для ролі Джанглера. Типовий розподіл рун - це Flat Armor Seals, Flat Damage Marks, Scaling Magic Resist Glyphs і Movement Speed ​​Quintessences. Але ви повинні налаштувати ці руни під свого чемпіона і стиль гри так, як це пропонується в секції билда предмета.
  7. 7 Купуйте Варди. Якщо у вас залишилося золото після покупки або виклику, купите Варди невидимості (Stealth Wards) ( «зелені Варди») і / або Варди видимості (Vision Wards) ( «рожеві Варди»). Варди можуть бути виключно вигідними, якщо вміти ними користуватися. Можливість бачити ворожих чемпіонів в їх джунглях або в річці допоможе схилити на вашу користь чашу терезів «життя або смерть», дозволяючи вашій команді уникнути ганка. Найчастіше Варди ставлять біля річки, у драконів і Барона. Інші умільці навіть використовують Варди для контр-джанглінга.

Метод 2 з 3: Маршрути і тактика

  1. 1 Почніть з «громпа» або «кола». Якщо ви зможете побудувати перший табір на найближчій лінії, це допоможе вам: підвищить швидкість і безпеку вашої першої зачистки. Використовуйте зілля відразу як отримаєте шкоди для підтримки свого здоров'я. Після того, як зачистите свої джунглі (особливо якщо у вас низький рівень HP), ви повинні поліпшити свій мачете мисливця до одного з чотирьох предметів джунглів, які були згадані раніше. Пам'ятайте, що «сині» і «червоні» цілі з'являються кожні 5 хвилин, тому помічайте, коли вони були вбиті. Постійне використання Баффі від них дуже допоможе вашому чемпіону в джанглінге і ганкінге. Тому продовжуйте зачищати свої джунглі від постійно з'являються монстрів.
  2. 2 «Ганкайте» відбилися від напарників чемпіонів супротивників. «Ганкінгом» називається несподіваний напад на ворога із засідки, збоку або ззаду. Зазвичай напарники самі звуть ганкать, якщо гравець противника підійде занадто близько до вашої вежі. Але хороший Джанглера повинен і сам постійно моніторити мінікарту на такі ситуації. Спілкуйтеся з вашими соратниками про ганкінге в чаті або пінг на карті.
  3. 3 Скоординує з напарниками, щоб знайти Варди супротивників. Вард противника побачить, що ви збираєтеся ганкать і зведе всі ваші зусилля нанівець. Якщо ваші соратники потребують ґанком, він нехай встановлять рожевий Вард, щоб він показав ворожі Варди.
  4. 4 Контр-ганкінг. Якщо на якійсь з ваших ліній противники вирішили ганкать, пам'ятайте, що такий бій не триватиме довго. Дізнавайтеся про це якомога раніше і продовжуйте рух у напрямку битви, щоб допомогти. Навіть якщо ви не встигнете на сутичку, вам випаде нагода добити ворожого чемпіона, у якого буде низький рівень здоров'я або ви врятуєте союзника.
  5. 5 «Фарма» на лініях, коли немає напарників. Якщо ваші соратники зайняті купівлею предметів або просто знаходяться далеко на карті, поплічники на лініях почнуть підбиратися до вашої вежі. Підійдіть і наподдавал їм - це дасть вам додаткове золото і досвід. Тільки спочатку узгодьте це з гравцем лінії, щоб він не розсердився, коли повернеться. Якщо ви збираєтеся «продавити» лінію, докладете всіх зусиль, щоб придушити хвилю поплічників на всьому шляху до ворожої вежі, щоб досвід і золото не дісталися ворогові.
  6. 6 Слідкуйте за глобальними цілями - Драконом і Бароном. Вбивство цих боссоподобних нейтральних монстрів дає золото і досвід для команди, а це може допомогти вам протриматися в грі довше. Дракон з'являється кожні 6 хвилин на 3 хвилини 30 секунд, а Барон кожні 7 хвилин на 20 хвилин. Обидві ці цілі краще для всієї команди, ніж для одного гравця (особливо Барон). Доброю тактикою буде поставити рожевий Вард в окрузі, щоб не дати противнику помітити і прийти раніше вас на ці цілі. Найкраще це робити, коли ваша команда має більше контролю над картою, ніж противник.

Метод 3 з 3: Просунута тактика

  1. 1 Візьміть синій Баффі для вашої середньої лінії. Чемпіони середньої лінії зазвичай роблять ставку на ману, тому отримають величезну користь від Mana Regeneration і Cooldown Reduction синього Баффа (технічно відомого як «Crest of Insight»). Вирішіть поділитися - Пінг синього голема, щоб напарники середньої лінії це побачили і прийшли допомогти вам.
  2. 2 Вкради ворожий червоний або синій Баффі. Крім того, що це піде вам на користь, принісши додатковий досвід і золото, це ще й позбавить вашого противника переваг. Найпростіше цього досягти вардінгом у ворожих джунглях, щоб знати, що там і як. Сильний гравець може не тільки регулярно отримувати Баффі з «респаунів», а й красти їх у супротивника для максимальної ефективності. Коли ви йдете красти Баффі, уважно стежте за ворогами на найближчих лініях і відступайте, якщо бачите, що вони йдуть до вас.
  3. 3 Перевірте речі ворога. Як тільки противник з'явиться на мапі, ви побачите його актуальні предмети. Перевірте, чи є якісь вороги з Варда, і постарайтеся зрозуміти, встановили вони Вард. Оцініть, яка лінія більше підходить для ганка. Наприклад, якщо ви бачите на лінії бота без Варда, - це відмінна можливість ганкнуть його, тому що він бачить дуже обмежену область.
  4. 4 Навчіться контр-джанглінгу. Контр-джанглінг - це «фарминг» ворожих джунглів. Таким методом противники отримають менше досвіду і золота, що зробить їх слабкіше. Зауважте, що те ж саме противники можуть виконати і з вами, якщо ви зайдете на їх територію.

Поради

  • Коли напарники звуть на Ганка (зазвичай сигналять, пінгуя ворожого чемпіона), рекомендується до них приєднуватися. Ганки потрібні тоді, коли соратникам важко протистояти противнику на лінії.Ганкінг для лінії покаже поточну карту і, якщо ви вдало поганкаете і вб'єте ворога, це дасть гравцеві лінії шанс наступного разу зустрітися з противником на рівних.
  • Пам'ятайте про механіку гри. Ластхіт, кайт, спостереження за картою і положенням на місцевості - всі ці фактори допоможуть вам виділитися в грі, незалежно від ролі.
  • Не йдіть в джунглі, якщо відчуваєте себе невпевнено. Пограйте інакше або спільно проти ботів, як Джанглера, щоб звикнути до гри. Якщо ви хочете грати в «рангові» гри, ви повинні бути просунутим в цьому.
  • Часто, коли справи йдуть погано, гравці схильні звинувачувати Джанглера. Якщо це відбувається з вами, не турбуйтеся. Краще зосередьтеся на пізній стадії гри. Багато ігор починаються не дуже вдало, але, в кінцевому рахунку, ваша команда буде значно сильніше в командних боях ближче до закінчення гри.
  • Аналізуйте попередні гри не тільки на предмет «як все погано», а й як можна поліпшити ситуацію для отримання кращого результату. Скачайте реплєї на LoLReplay і подивіться всі ваші раніше відіграні матчі або вивчайте відео крутих гравців на стрім-сервісі Twitch.tv
  • Гравці часто провалюють лінії. Це трапляється, коли вони звуть вас на Ганка, який не в інтересах команди. Часто вбиваємо гравець менш цінний для команди супротивника (через золотий бонус «Bounty»), ніж гравець, який вбиває кілька разів поспіль. Краще зосередитися на виграшних лініях, ніж на вже втраченою. Подібний вибір Джанглера доводиться робити регулярно.