Як еволюціонувати Ченсі

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ИВИЛЮЦИИ ГАЙД - Какой Иви самый сильный и как сделать? [Pokemon GO]
Відеоролик: ИВИЛЮЦИИ ГАЙД - Какой Иви самый сильный и как сделать? [Pokemon GO]

Зміст

Нижче наведені різні покоління гри про покемонів на DS:

Покоління I - Red, Blue, Green, Yellow
Покоління II - Gold, Silver, Crystal
Покоління III - Ruby, Sapphire, Emerald, FireRed, LeafGreen
Покоління IV - Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold, SoulSilver
Покоління V - Black, White, Black 2, White 2

Покоління VI - X, Y, Omega Ruby, Alpha Sapphire

Ченсі - це покемон з першого покоління гри, а його еволюція в Блісс була представлена ​​в другому поколінні. На відміну від більшості покемонів, Ченсі не може еволюціонувати ні завдяки прокачування, ні в результаті обміну. Замість цього, вам необхідно буде підняти їй рівень Щастя, виконуючи (або уникаючи) різні дії.

кроки

  1. 1 Перенесіть Ченсі в гру другого покоління або старше (якщо це необхідно). Ченсі зможе еволюціонувати в Блісс лише в іграх другого покоління і старше. Якщо ви граєте в Pokemon Red, Blue, Yellow або Green, вам доведеться перенести Ченсі в Gold, Silver або Crystal, щоб вона могла еволюціонувати.
    • Ви можете перенести покемона з першого покоління до другого, але не з першого або другого покоління в третє і старше.
  2. 2 Розберіться з процесом еволюції Ченсі. Ченсі еволюціонує, коли її рівень Щастя або Дружби досягне певного показника. Після затримання або обміну дикої Ченсі, її рівень Щастя буде дорівнює 70. Щоб Ченсі змогла еволюціонувати, вам доведеться збільшити її рівень Щастя аж до 220 (максимальний показник дорівнює 255). У кожній грі процес збільшення Щастя практично однаковий, маючи лише незначні відмінності.
  3. 3 Перевірте поточний показник Щастя. Визначити рівень Щастя Ченсі досить важко, так як точне число ніде в грі не вказано. Але ви можете поговорити з певним персонажем і визначити рівень Щастя по сказаної їм фразі. Перевіряючи показник Щастя, переконайтеся, що Ченсі варто у вашій групі першої. Наступні фрази вказують на те, що рівень Щастя Ченсі знаходиться в межах 200-250:
    • Покоління II: Поговоріть з дівчиною біля магазину велосипедів в Голденроде - «I get the feeling that it really trusts you» (У мене таке відчуття, що вона тобі дійсно довіряє). Аналогічно і в іграх HeartGold і SoulSilver.
    • Покоління III: У місті Вендантурф ви повинні знайти будинок з жіночим персонажем і Пікачу всередині. Поговоріть з жінкою, щоб визначити рівень Щастя - «It seems to be very happy. It obviously likes you a whole lot »(Схоже, що вона дуже щаслива. Очевидно, що ви їй дуже подобаєтеся). Аналогічно і в іграх Alpha Sapphire і Omega Ruby. У FireRed і LeafGreen поговоріть з Дейзі в місті Палет - «It looks very happy. I wish Rival could see this and learn something from it »(Вона виглядає дуже щасливою. Як би я хотіла, щоб Райвел теж це побачила і чогось навчилася).
    • Покоління IV: Поговоріть з Красунею в фан-клубі покемонів в Хартхоуме або з доктором Футстеп на південь від входу в пастора. Diamond і Pearl - «I get the feeling that it really trusts you» (У мене таке відчуття, що вона тобі і правда довіряє). Platinum - «It's very friendly toward you. I can tell you treat it kindly »(Ти їй дуже подобаєшся. Я бачу, що ти добре про неї дбаєш).
    • Покоління V: Поговоріть з дівчиною в фан-клубі покемонів в місті Іціррус - «It is quite friendly to you! You must be a kind person! » (Вона відноситься до тебе дуже дружелюбно! Мабуть, ти дуже добрий!). In Black 2 і White 2 ви можете поговорити з Бьянкой - «You two sure get along great! It looks like you are having fun together! You seem bright and cheerful! » (Ви і справді добре один з одним ладите! Схоже, що вам удвох дуже весело! Ти дуже кмітливий і веселий!)
    • Покоління VI: Поговоріть з розвідників покемонів в фан-клубі покемонів в місті Лаверр - «Схоже, що ти дуже любиш свою Ченсі і вона завжди поруч з тобою!».
  4. 4 Поставте Ченсі в свою групу, щоб підвищити її рівень Щастя. Щоб збільшити показник Щастя, ви повинні поставити Ченсі в активну групу. За кожні 256 кроків (512 у другому поколінні) показник Щастя збільшується на 1.
  5. 5 Прокачайте Ченсі. З кожним новим рівнем показник Щастя Ченсі збільшується на 5 одиниць. Коли показник Щастя буде досить великий, зі збільшенням рівня ви почнете отримувати все менше і менше очок Щастя.
  6. 6 Дайте Ченсі вітаміни. Вітаміни - це предмети, які збільшують показники Ченсі. Кожен такий вітамін збільшує Щастя максимум на 5 одиниць. Не забувайте, що чим вище рівень Щастя, тим повільніше він буде рости. До вітамінів відносяться:
    • протеїн
    • зростання ОЗ
    • Залізо
    • цинк
    • кальцій
    • вуглеводи
    • зростання Од
    • Сверхрост ОД
    • рідкісна цукерка
  7. 7 Балуйте Ченсі стрижками, чищенням і масажами. Ви також можете підняти рівень Щастя Ченсі деякими заняттями. Вони залежать від гри, в яку ви граєте. В іграх третього покоління немає масажу.
    • Покоління II: поговоріть з братами перукарями в тунелі Голденрот. Дейзі Оак в місті Палет почистить вашого покемона між 3 і 4 годинами вечора.
    • Покоління IV: поговоріть з дівчиною-масажисткою в Вейлстоуне. Її можна знайти в будинку в нижньому лівому кутку міста. Спа в будівлі «Ribbon Syndicate» в курортній зоні значно підвищує показник Щастя.
    • Покоління V: поговоріть з дівчиною-масажисткою в місті Кастель. В іграх Black і White її можна знайти на першому поверсі західного будівлі на Кастель Стріт. У Black 2 і White 2 вона знаходиться в будинку навпроти центру покемонів.
    • Покоління VI: поговоріть з дівчиною-масажисткою в будинку на захід від цента покемонів в місті Сіладж. В Omega Ruby і Alpha Sapphire в місті Мовиль був введений перукар. Він знаходиться на північ від магазину Поке Милі.
  8. 8 Піймати Ченсі (або Хеппіні) в Люксбол. Ці особливі покеболи збільшує приріст Щастя покемона, поки він в ньому знаходиться. Люксбол можна знайти лише в іграх третього покоління і старше.
  9. 9 Дайте Ченсі Дзвіночок. Цей предмет збільшує окуляри Щастя того покемона, який його тримає. Як і Люксбол, цей предмет був введений починаючи з третього покоління.
    • Ви можете скористатися Люксболом і Дзвоником одночасно, щоб отримувати ще більше очок Щастя. Кожен предмет збільшує приріст Щастя на 1, удвох ж вони збільшують одержувані окуляри Щастя на 2 одиниці.
  10. 10 Не дайте Ченсі знепритомніти. Якщо під час битви Ченсі буде переможена, ви втратите 1 одиницю Щастя.Обов'язково приберіть Ченсі з бою, якщо у неї залишилося мало здоров'я.
  11. 11 Не використовуйте предмети лікування. Це найбільш важка частина підвищення Щастя, так як використання лікуючих предметів під час бою сильно зашкодить вашому показником Щастя. Наприклад, використання Ліста Життя може привести до зниження Щастя аж на 20 одиниць (залежить від поточного показника Щастя), в той час як Лікувальна Пил може знизити Щастя на 5-10 одиниць.
    • Постарайтеся лікувати покемонів лише в Центрах покемонів, так як це ніяк не вплине на показник Щастя Ченсі.
  12. 12 Прокачайте Ченсі, коли її Щастя досягне позначки 220 і більше. Так як ви не можете дізнатися точний показник Щастя, вам доведеться його вгадати, спираючись на сказані фрази. Коли ви будете впевнені, що рівень Щастя Ченсі досить великий, прокачайте її в битві, щоб почати еволюцію. Ви також можете підняти її рівень, використавши Рідкісну Цукерку.
    • Якщо еволюція в Блісс не відбулася, значить, рівень Щастя Ченсі ще недостатньо великий.