Як еволюціонувати Снізла

Автор: Mark Sanchez
Дата Створення: 27 Січень 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
ИВИЛЮЦИИ ГАЙД - Какой Иви самый сильный и как сделать? [Pokemon GO]
Відеоролик: ИВИЛЮЦИИ ГАЙД - Какой Иви самый сильный и как сделать? [Pokemon GO]

Зміст

Щоб поліпшити Снізла в Вівайла, необхідно виконати кілька вимог. Спершу вам потрібно дістати Ріжучий Кіготь (Razor Claw), який, в залежності від гри, можна знайти в різних локаціях, і який знаходиться тільки в іграх четвертого покоління і старше. Потім ви повинні будете прокачати Снізла в нічний час доби. Нічний час також залежить від покоління гри.

кроки

Частина 1 з 2: Еволюція Снізла

  1. 1 Перенесіть свого Снізла в гру четвертого або старшого покоління. Снізл був введений в другому поколінні ігор, але його еволюції, Вівайла, немає аж до ігор четвертого покоління. Це означає, що ви зможете поліпшити Снізла тільки в грі четвертого покоління або старше.
    • Ви не можете перенести покемона з другого покоління в ігри більш старшого покоління.
    • Для того щоб перенести покемона з третього покоління в четверте, доведеться спершу пройти гру четвертого покоління, а потім перенести в неї покемона з третього покоління через Пал Парк.
  2. 2 Знайдіть Ріжучий Кіготь (Razor Claw). Цей предмет необхідний для еволюції Снізла. Знайти ріжучий Кіготь можна тільки в іграх четвертого покоління і старше.
    гралокаціяподробиці
    Diamond
    Pearl
    Platinum
    маршрут 224
    дорога переможців
    вежа битв
    Штаб команди Галактика (тільки в грі Platinum)
    Натисніть для подробиць
    HeartGold
    SoulSilver
    бойовий кордон Натисніть для подробиць
    Black
    White
    маршрут 13
    метро битв
    Натисніть для подробиць
    Black 2
    White 2
    гігантська прірву
    метро битв
    світовий турнір
    Натисніть для подробиць
    X
    Y
    Будинок битв, Клуб PokeMileage Натисніть для подробиць
    Omega Ruby
    Alpha Sapphire
    курорт битв
    міражного ліс
    Натисніть для подробиць
  3. 3 Одягніть на Снізла Ріжучий Кіготь. Снізл повинен тримати цей предмет, щоб еволюціонувати в Вівайла.
  4. 4 Розвивайте Снізла вночі. Щоб еволюціонувати, Снізл повинен збільшувати свій рівень в нічний час доби. Не важливо, якого рівня буде Снізл, головне, щоб підвищення відбулося вночі, і при цьому він тримав Ріжучий Кіготь.
    поколінняНічний час
    IV20:00 – 04:00
    VВесна: 20:00 - 05:00
    Літо: 21:00 - 4:00
    Осінь: 20:00 - 6:00
    Зима: 19:00 - 07:00
    VI20:00 – 04:00
    • Ви можете підвищити рівень Снізла в битвах або за допомогою Рідкісній цукерки (Rare Candy).
    • Якщо ви зміните час на своїй консолі, то протягом 24 годин ви не зможете виконати жодну еволюцію, яка залежить від часу.

Частина 2 з 2: Пошук Ріжучого Кігтя

  1. 1 Знайдіть Ріжучий Кіготь в іграх Diamond, Pearl і Platinum. Так як це перше покоління ігор, в яких з'явився Вівайл, Ріжучий Кіготь найчастіше можна знайти саме в цих іграх. Існує кілька місць, де ви можете знайти Ріжучий Кіготь:
    • Маршрут 224. відпливаючи від південного пляжу, який знаходиться в центрі локації, і рухайтеся на південь. Пливіть уздовж каменів, і ви натрапите на невеличкий клаптик землі. Тут ви знайдете Ріжучий Кіготь.
    • Дорога переможців. Ви можете знайти Ріжучий Кіготь у великій печері на південь від Ліги покемонів. Для того щоб дістатися до печери, вам знадобиться здатність Rock Climb.
    • Вежа битв. Щоб отримати Ріжучий Кіготь, потрібно отримати 48 балів в Башті битв / Бойовому рубежі. Ви не зможете потрапити в Вежу битв / Бойовий кордон, поки не потрапите в Зал Слави.
    • Штаб команди Галактика (тільки в грі Platinum). Увійдіть в штаб команди Галактика і підійдіть до столу. Увійдіть в кімнату праворуч і встаньте на другу «колонку» статі. Поверніться вниз і обшукайте підлогу. Ріжучий Кіготь буде захований на підлозі.
  2. 2 Знайдіть Ріжучий Кіготь в іграх Black і White. Існує пара місць, де ви зможете знайти Ріжучий Кіготь в цих двох іграх:
    • Маршрут 13. Знайдіть Мисливця за скарбами біля хатини, де старий навчає «Найсильнішим рухам». Раз в день Мисливець за скарбами видає випадковий предмет. Ріжучий Кіготь є одним з предметів, які він може дати.
    • Метро битв. Ви отримаєте Ріжучий Кіготь за 48 балів. Метро боїв стане доступним в Німбасе після того, як ви завершите основний сюжет гри.
  3. 3 Знайдіть один з багатьох ріжучі кігтів в іграх Black 2 і White 2. У цих продовженнях ігор існує ще більше місць, де можна знайти Ріжучий Кіготь.
    • Гігантська прірву. Ви знайдете Ріжучий Кіготь в Гігантською прірви, в локації під назвою «Ліс в кратері». Він знаходиться відразу біля виходу з печери.
    • Метро битв. Як і в Black і White, Різальний Кіготь можна отримати в Метро битв. Для цього вам необхідно заробити всього 8 балів.
    • Світовий турнір покемонів. Ця установа можна знайти на південь від міста Дріфтвейл. Це місце, де збираються найкращі тренера і борються за славу і бали. Ви повинні заробити 8 балів, щоб отримати ріжучий Кіготь. Це означає, що ви повинні перемогти в восьми низькорівневих турнірах.
  4. 4 Знайдіть один з двох ріжучих кігтів в іграх X і Y. У цих іграх існує два способи отримати ріжучий Кіготь:
    • Будинок битв. Будинок битв подібний Вежі або Метру боїв з попередніх ігор. Його можна знайти в місті Кілуд після проходження гри. Ви повинні будете заробити 48 балів, щоб отримати Ріжучий Кіготь
    • Клуб PokeMileage. Ви повинні будете зіграти в гру «Balloon Popping» (Рівень 3). Ріжучий Кіготь є одним із призів за перемогу в третьому рівні.
  5. 5 Знайдіть Ріжучий Кіготь в іграх Omega Ruby і Alpha Sapphire. В останніх іграх про покемонів є пара місць, де ви можете знайти Ріжучий Кіготь:
    • Курорт битв. Курорт боїв стане доступний після проходження гри і завершення місії «Епізод дельта». Ви отримаєте квиток С.С, завдяки якому зможете сісти на лайнер С.С. Тідан. Цей лайнер і доставить вас на Курорт битв. Тут ви знайдете Будинок битв, в якому можна отримати Ріжучий Кіготь за 48 балів.
    • Міражного ліс. Ріжучий Кіготь також можна знайти в одному з міражних лісів. Ліс з'являється один раз в день, але замість нього може з'явитися міражного острів, печера або гора. Вам знадобиться Латіас або Латіос зі здатністю «Soar». Єдиний міражного ліс, в якому є Ріжучий Кіготь, з'являється на північ від Маршруту 111. Різальний Кіготь буде випадково захований у високій траві на північному заході.

Поради

  • Залежно від версії гри, ви можете зловити Снізла в різних локаціях. В іграх «Diamond», «Pearl» і «Platinum» він знаходиться на маршруті 216 і 217, на Озері Гостроти, в храмі міста Сноупоінт і в прибережній смузі Озера Гостроти. У версіях «HeartGold» і «SoulSilver» Снізла можна зловити на горі Сільвер. В іграх «Black and White» і «Black 2 and White 2» ви знайдете Снізла в Гігантською Провалля. У версіях «X» і «Y» цей покемон знаходиться на маршруті 17.