Як фліртувати з колегою (для жінок)

Автор: Virginia Floyd
Дата Створення: 8 Серпень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как отпустить прошлое - советы психолога Анны Кушнерук
Відеоролик: Как отпустить прошлое - советы психолога Анны Кушнерук

Зміст

Флірт з колегами може зняти напругу на робочому місці і розбавити сірі будні. Деякі жінки фліртують, тому що хочуть завести роман з одним зі своїх колег. Інші роблять це просто заради веселощів. Флірт на робочому місці вимагає додаткових запобіжних заходів, так як важливо зберігати професіоналізм. При цьому можна допустити деякі грайливі взаємодії з колегою, беручи участь в дружній бесіді, адаптуючи мову тіла і одягаючись у спокусливою, але професійній манері.

кроки

Метод 1 з 3: Взаємодійте з колегою

  1. 1 Спілкуйтеся з колегою. Чоловіки схильні вважати доброзичливих і балакучих жінок кокетливими. Знаходьте приводи для спілкування з людиною, коли він не зайнятий. наприклад:
    • Поговоріть про хобі, інтереси і плани поза роботою: «Які плани на вихідні? Особисто я вмираю від бажання подивитися цей новий фільм ».
    • Похваліть його недавні досягнення або нагороди: «Я чула, ти тільки що отримав нагороду! Збираєшся відзначати цю справу? »
    • Запитайте його про поточні проекти: «Привіт, як просувається твій проект? Тримаєшся? »
  2. 2 Смійтеся над його жартами. Коли колега пожартує або скаже що-небудь хоч трохи кумедне, засмійтеся. Сміх - це легкий спосіб пофліртувати.Однак він не повинен здаватися награним, а також створювати враження, що ви смієтеся над людиною.
  3. 3 Робіть йому компліменти. Віддавайте належне роботі, яку він виконує в офісі, і хваліть чоловіка за його сильні сторони. Вам потрібно показати, що ви цінуєте його навички, здібності та особистісні якості, а не його зовнішній вигляд. наприклад:
    • «Ти відмінно попрацював над останньою презентацією. Тобі доведеться дати мені кілька порад ».
    • «Спасибі, що допоміг з останнім проектом. Ти сильно спрощуєш мені життя на роботі ».
    • «У тебе такі гарні ідеї. Як ти їх придумуєш? »
    • Будьте гранично обережні, роблячи компліменти на робочому місці. Якщо вам здасться, що людина відчуває себе ніяково або незручно, негайно припиніть.
  4. 4 Зверніться по допомогу. Прохання про допомогу може підвищити у людини самооцінку і впевненість в собі, що спонукає його фліртувати з вами у відповідь. Це також покаже, що ви цінуєте його сильні сторони в професійно-дружній манері. Можливо, це навіть викличе у колеги бажання проводити з вами більше часу. Можна спробувати наступні варіанти:
    • «Привіт, ти ж розбираєшся в техніці, вірно? Можеш допомогти мені з моїм комп'ютером? »
    • «Ти не проти послухати, як я репетирую свою презентацію? Я хотіла б почути твою думку ».
    • «Допоможеш мені завтра ввечері все замкнути?»
  5. 5 Проводьте час поруч зі столом колеги. Знаходьте приводи, щоб зупинятися у його робочого місця. Можливо, у вас є питання про ваш проект. Або його стіл знаходиться поруч з кавоваркою. Проходячи повз, встановлюйте зоровий контакт і цікавтеся, як проходить його день.
    • Пройдіть повз його стола і спробуйте зловити його погляд. Якщо він подивиться на вас, посміхніться і запитайте: «Як пройшов твій день?», - або: «Ну що, тримаєшся?»
    • Можна також запитати: «Як просувається робота? Хочеш зробити перерву на каву? ». Це дасть йому можливість почати розмову, якщо він зацікавлений в цьому.
    • Не завершуйте колегу, якщо він виглядає зануреним у роботу. У такій ситуації ви швидше викличете у нього роздратування, а не бажання пофліртувати.
  6. 6 Запросіть його на каву або на обід. Можливо, ви відчуваєте себе досить розкуто або хочете зробити наступний крок у відносинах. Замість того, щоб запрошувати його в бар або ресторан - що буде занадто офіційним кроком - запитаєте, чи не хоче він перекусити під час обідньої перерви. Кава теж є відмінним способом для встановлення зв'язку.
    • Просто скажіть: «Привіт, нам варто надолужити згаяне за обідом. Хочеш перекусити десь? »
  7. 7 Поважайте його межі. Головний пріоритет на роботі - це виконувати свої обов'язки. Майте на увазі, що флірт на роботі може привести до неприємностей, якщо надійдуть скарги. Якщо колега відчуває себе ніяково або просить вас зупинитися, припиніть фліртувати з ним. Дайте йому особистий простір, спілкуючись з ним тільки з робочих питань протягом декількох тижнів.
    • Перш ніж робити які-небудь кроки, щоб ознайомитись з, щодо сексуальних домагань на робочому місці, а також з правилами взаємовідносин між колегами. Можна також поговорити зі співробітником відділу кадрів, якщо у вас виникнуть будь-які додаткові питання.
    • На роботі відпускайте дружні жарти, які не мають сексуального підтексту.
    • Ніколи не фліртуйте з начальником. Він займає позицію влади, і будь-який флірт може викликати професійні труднощі у вас обох. Краще кокетувати з колегами, рівними вам за званням або рівню заробітної плати.
    • Чи не фліртуйте з колегою, який одружений або складається у відносинах. Навіть якщо одруженому колезі сподобається ваша грайливість, ви поставите вас обох в скрутне становище.

Метод 2 з 3: Висловлюйте інтерес за допомогою мови тіла

  1. 1 Встановлюйте зоровий контакт. Зоровий контакт - це одна з основних тактик флірту. Швидкоплинні погляди покажуть ваше потяг і інтерес до людини.Можна спробувати подивитися на нього через всю кімнату під час зборів або через стіл під час обіду. На мить зустріньтеся з колегою поглядом, перш ніж опустити очі і відвернутися.
  2. 2 Посміхайтеся. Посмішка - це відкрите і доброзичливе дію, яке запрошує людей до взаємодії. По суті, посмішка може бути одним з кращих способів познайомитися з новими людьми і завести нові відносини. Коли колега буде проходить повз вашого столу, швидко погляньте на нього і посміхніться. Якщо ви зловите його погляд під час зборів, злегка посміхніться. Чи не розтягуйте момент. Досить швидкої посмішки.
  3. 3 Оголити шию. Якщо ви знаєте, що він дивиться на вас, спробуйте недбало відкинути волосся назад, щоб оголити шию. Це покаже вигин шиї, одночасно привертаючи увагу до волосся. Це ненав'язливе, але кокетливий рух створить відчуття, що ви ненавмисно намагаєтеся залучити його увагу.
  4. 4 Схиліться над його столом. Схиляючись або повертаючись до іншої людини, ми подаємо сигнал, що він нам цікавий. Можна практикувати це під час роботи над проектом з колегою. Схиліться над столом, щоб вказати на що-небудь. Простягніть руку так, щоб вона була поруч з людиною, але не стосувалася його. Якщо ви працюєте за одним комп'ютером, розташуйтеся так, щоб ваші ноги і плечі були спрямовані до колеги.
  5. 5 Не торкайтеся. Незважаючи на те що легкий дотик до людини часто є формою флірту, це може привести до неприємностей на робочому місці. Намагайтеся використовувати мову тіла, яка не передбачає фізичного контакту. Якщо ваші дотики будуть небажані, ви ризикуєте потрапити в неприємності, отримавши звинувачення в домаганнях.

Метод 3 з 3: Підсильте свою привабливість

  1. 1 Нанесіть макіяж. Багато чоловіків вважають жінок, що користуються косметикою, більш привабливими, і, відповідно, з такими жінками вони більше фліртують. Тому, якщо ви хочете пококетувати з колегою, варто попрацювати над своїм зовнішнім виглядом. Макіяж очей особливо може підвищити шанси на успіх.
  2. 2 Одягніть взуття на підборах. Каблуки підвищують жіночу привабливість для чоловіків. Чим вище будуть підбори, тим більша ймовірність, що чоловіки будуть схожими до вас. Завдяки взуття на підборах груди і таз будуть красиво випирати, спина вигнеться, а ноги стануть більш пружними і підтягнутими на вигляд - все це зробить вас більш привабливим.
  3. 3 Нанесіть легкий парфум. Духи можуть посилювати сексуальну привабливість, але тільки якщо користуватися ними помірно. Розпорошите їх один раз на зап'ястя. Потріть зап'ястя один про одного, а потім легенько поплескайте ними по шиї. Так ви зможете нанести досить аромату, щоб залучити людини, не дратуючи нюх інших колег.
  4. 4 Підтримуйте професійні стандарти. Незважаючи на те що вам слід виглядати привабливо для колеги, не забувайте, що ви також зобов'язані виглядати професійно. Дотримуйтесь дрес-код на робочому місці. Уникайте облягає або короткого одягу, яка занадто оголює тіло. Краще вибирайте наряди, які добре сидять на вашій фігурі, але при цьому не є занадто відвертими.
    • По можливості намагайтеся використовувати помітні кольори замість того, щоб надягати викликає одяг.
    • Носіть прикраси, щоб привернути увагу до шиї і руках.
    • Обов'язково розчісуйте і укладайте волосся так, щоб вони підкреслювали ваші кращі риси і мінімально відволікали вас від роботи.

Поради

  • Якщо колега фліртує з вами у відповідь, можливо, варто зробити наступний крок.

попередження

  • У деяких компаніях є правила, які забороняють колегам зав'язувати стосунки. Пам'ятайте про це, якщо це ваш випадок.
  • Якщо колега відкидає вас або здається, що йому ніяково, негайно припиніть. В іншому випадку, він може поскаржитися на вас за сексуальні домагання.
  • Флірт може привести до звільнення, якщо надійдуть скарги.Будьте гранично обережні, вибираючи об'єкт для флірту, і переконайтеся, що це відбувається за обопільною згодою.