Як гладко зачесати волосся назад

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Уложить Волосы Назад? ТОП СОВЕТОВ| Классическая Стрижка | Быстрая Мужская Укладка 2022
Відеоролик: Как Уложить Волосы Назад? ТОП СОВЕТОВ| Классическая Стрижка | Быстрая Мужская Укладка 2022

Зміст

1 Почніть з вологих волосся, просушених рушником. Зачесане назад волосся краще зберігають свою форму, якщо починати процес з вологих волосся. Волосся закінчать сохнути вже в зачесати положенні, що допоможе їм зберегти форму на весь день. Для початку вимийте голову шампунем і висушіть волосся рушником.
  • 2 Покрийте їх помадою для волосся. Нанесіть пальцями достатню кількість помади для волосся сильної фіксації. Особливу увагу приділіть маківці і боків. Помада - це класичний варіант, який дуже часто використовується, для того щоб зачесати волосся назад. Помада сильної фіксації необхідна, щоб ваше волосся трималися зачесаним назад, поки ви її не змиєте.
    • Основу класичної помади становить масло. «Масляні» помади дозволяють створити класичний лиск і фіксацію. Саме лиск і фіксація зробили гладко зачесане назад волосся популярними. Проте масло важко змивати, тому, можливо, слід пошукати помаду, в складі якої масло є не основним компонентом.
    • Гель - хороша альтернатива, якщо у вас не дуже густе волосся. В результаті використання гелю виходить більш суха фіксація, а структура може стати трохи шарудить. Найкраще гель підходить для тонких світлих волосся - з більш густим волоссям він навряд чи впорається.
  • 3 Розчешіть волосся гребінцем від чола до маківки. За допомогою перукарського гребеня з рідкісними зубами зачешіте волосся прямо назад від чола до маківки голови. Класичне зачесиванія не вимагає проділу, тому просто проводите гребенем назад. Проведіть так кілька разів, щоб верхівка волосся прямо лежала, гладко обрамляючи голову від передньої частини до задньої.
  • 4 Зачешіть назад боки. Розмістіть гребінь у правої скроні і проведіть їм до потилиці. Тепер зробіть те ж саме з лівого боку. Волосся з боків голови повинні гладко струмувати від передньої частини до задньої.
  • 5 Продовжуйте розчісувати волосся назад гребенем, щоб створити бажану форму. У більшості випадків шести-семи ретельних розчісувань, або «згладжування», буде досить для цієї простої зачіски. Вам потрібно укласти волосся за якомога меншу кількість згладжування, щоб помада рівномірно розподілилася по волоссю. Якщо ви занадто довго будете возитися з зачіскою, вона буде виглядати безладно.
  • Метод 2 з 3: Волосся середньої довжини, зачесане назад

    1. 1 Зволожите волосся і просушіть їх рушником. Вимийте волосся шампунем і висушіть їх, але не повністю. Ця зачіска найкраще виглядає на волоссі, поки вони ще трохи вологі. Ваше волосся висохнуть в сучасній пригладженої укладанні, що допоможе їй триматися на протязі всього дня.
    2. 2 Покрийте волосся помадою. Нанесіть пальцями помаду для волосся, особливу увагу приділіть маківці і боків. Для цієї укладання можна використовувати помаду максимальної або середньої фіксації. Пам'ятайте, що засіб для укладання з середньою фіксацією зробить волосся більш рухливими, створюючи ефект «недбалості». Якщо ви віддаєте перевагу більш акуратний вигляд, використовуйте помаду з максимальною фіксацією.
    3. 3 Якщо хочете, зробіть проділ. Сучасні зачіски з зачесиванія тому при бажанні можна розділяти проділом. За допомогою гребеня зробіть проділ справа чи зліва, враховуючи, що обидві сторони будуть зачесане назад. Не варто робити проділ посередині.
    4. 4 Зачешіть волосся гребенем назад від чола до маківки. За допомогою перукарського гребеня з рідкісними зубами зачешіть волосся назад від чола до маківки голови. Просто прочешіть кожну ділянку по одному разу. Для цієї зачіски вам потрібно, щоб коріння волосся зберегли певний обсяг, а не лежали зовсім гладко.
      • У сучасному варіанті необов'язково зачісувати волосся назад з боків. Особливо якщо у вас коротка стрижка, де волосся з боків набагато коротше, ніж на маківці.
      • Якщо з боків у вас довге волосся, гладко зачешіть їх від скронь до потилиці.
    5. 5 За допомогою пальців надайте обсяг вашої зачісці. Зачесане назад волосся в сучасному варіанті мають обсягом і рухливістю. Після того як зачешете волосся назад, відкладіть гребінь і за допомогою пальців добийтеся бажаного виду. Проведіть пальцями через волосся і обережно підніміть їх від коренів, щоб вони не лежали гладко.
      • Крім пальців для досягнення обсягу можна використовувати фен на низькій швидкості. Надсилайте фен від чола до маківки, щоб волосся висихали, зберігаючи гладко зачесане форму.
      • Якщо потрібно, використовуйте більше помади для створення потрібного образу.

    Метод 3 з 3: Довге волосся, зачесане назад

    1. 1 Зволожите волосся. Якщо у вас довге волосся, скористайтеся феном, щоб волосся висохли хоча б відсотків на 70. Як варіант, висушіть волосся рушником, щоб підготувати їх для створення зачіски.
    2. 2 Розчешіть волосся, перш ніж наносити на них той чи інший засіб для укладання. Використовуйте гребінь з широкими зубами, щоб розчесати волосся і не заплутати їх, перш ніж наносити помаду або гель і зачісувати їх назад. Так остаточна зачіска буде виглядати більш акуратно.
    3. 3 Нанесіть помаду на верхівку і боки. Пальцями нанесіть помаду на верхівку волосся і з боків, тобто на ті зони, які ви хочете зачесати назад. Немає необхідності наносити помаду на кінчики волосся.
      • Використовуйте гребінець з широкими зубами, щоб рівномірно розподілити засіб по волоссю. Так ви точно не пропустите жодної пасма.
    4. 4 Зачешіть гребенем верх і боки волосся. За допомогою перукарського гребеня з рідкісними зубами зачешіть волосся назад від чола до маківки голови. Розчісуйте від скронь до потилиці. За допомогою пальців додайте обсяг і укладіть волосся саме так, як вам того хочеться.
    5. 5 Зберіть волосся в хвостик або в пучок. Завдяки хвостику або пучку ваше волосся будуть виглядати акуратно і не розпатланий. Можна також зробити «мальвінку» або навіть заплести довгу косу.