Як добре виглядати вранці

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 18 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Моем ВОЛОСЫ Правильно ✔  ВОЛОСЫ КАК ИЗ САЛОНА
Відеоролик: Моем ВОЛОСЫ Правильно ✔ ВОЛОСЫ КАК ИЗ САЛОНА

Зміст

На жаль, для багатьох з нас час від часу ранок добрим не буває. Можливо, ви працювали всю ніч, погано спали або поспішайте у справах, але, без сумніву, ви хочете добре виглядати. Для цього потрібно всього лише зробити деякі приготування з вечора, а також дотримуватися чіткого ранкового розпорядку.

кроки

Частина 1 з 2: Вечірні приготування

  1. 1 Підготуйте одяг. Перед тим як лягти спати, вирішите, що ви надягнете завтра. Завдяки цьому ви не будете вранці копатися в шафі, намагаючись знайти потрібну річ, і влаштовувати безлад. Після того як ви виберете наряд, підготуйте взуття, аксесуари та інші речі, які вам знадобляться.
    • Вибираючи одяг, враховуйте погодні умови і свої плани на день. Запланована у вас важлива зустріч? Обіцяє чи погода бути спекотною або дощової?
  2. 2 Висипайтеся. Сон дуже важливий для психічного та фізичного здоров'я. Намагайтеся спати не менше 7-9 годин щоночі. Під час сну приплив крові до шкіри збільшується. Завдяки цьому ви не прокинетеся з набряками під очима, а ваша шкіра не буде виглядати тьмяною.
    • Дотримуйтесь регулярний режим сну. Хронічне недосипання є причиною передчасного старіння шкіри і схильності до появи зморшок.
    • Спіть на шовковій або атласною наволочці. Слизька поверхня буде зменшувати тертя між особою і невеличкий, яке викликає глибокі складки на обличчі.
    • Деяким людям потрібно більше 9 або менше 7 годин нічного сну. Враховуйте свої потреби, звертаючи увагу на те, як ви себе почуваєте, коли прокидаєтеся вранці.
    • Уникайте кофеїновмісних напоїв, алкоголю і нікотину, так як вони часто заважають заснути або порушують нормальний цикл сну.
    • Намагайтеся не дрімати ввечері, в іншому випадку вам важко буде заснути вночі.
  3. 3 Пийте достатньо рідини. Шкіра в основному складається з води, тому дуже важливо, щоб вона була зволожена зовні і зсередини. Якщо ви п'єте мало води, шкіра стає сухою і лущиться. Випивайте не менше 8 склянок води в день, щоб ваша шкіра була зволоженою і здоровою.
    • Наносите на шкіру зволожуючий крем після ванни, душа або миття рук. Шкіра краще вбирає зволожуючі засоби, коли вона сама волога.
  4. 4 Вмивайтеся. Не забувайте вмиватися перед сном. Шкіра цілий день перебуває під впливом зовнішнього середовища. На ній накопичується піт, пил, бактерії і бруд. Вмиваючись перед сном, ви видаляєте всі ці забруднення. В іншому випадку на шкірі можуть утворюватися прищі, і вранці вона буде виглядати тьмяною.
    • Хоча кожна людина повинна вмиватися перед сном, це особливо важливо робити тим, хто користується косметичними засобами. Якщо спати з макіяжем, це може привести до появи вугрової висипки, так як косметика буде забивати пори шкіри.
  5. 5 Зволожуйте шкіру. Вечір - найкращий час для зволоження шкіри. Хоча ви спите, організм продовжує працювати, відновлюючи тканини. Збільшення припливу крові до шкіри під час сну сприяє кращому всмоктуванню зволожуючих засобів, які ви наносите на шкіру.
    • Перед сном наносите крем більш товстим шаром.
    • Зволожуючі засоби краще всього наносити на чисту, злегка вологу шкіру. Зробіть це після того, як ви прийняли ванну або вмилися.
  6. 6 Підготуйте волосся. Якщо ви зберете волосся в пучок, ви будете прекрасно виглядати, коли прокинетеся. Якщо у вас довге волосся, зберіть їх в хвіст і скрутіть в джгут. Коли ви прокинетеся вранці, вони будуть злегка хвилястими. Якщо ваше волосся не такі довгі, щоб зібрати їх в один хвіст, зберіть їх в маленькі пучки по всій голові, і ви отримаєте той же ефект.
    • Чи не зав'язуйте хвіст занадто туго, щоб на волоссі не було некрасивих заломів.
    • Якщо ви приймаєте душ перед сном, можете заплести мокре волосся в коси, щоб додати їм текстури.
    • Ви також можете помити волосся перед сном і використовувати сухий шампунь вранці, якщо у вас жирне волосся.
    • Якщо ваше волосся сильно пушаться, оберніть їх шовковим шарфом або спите на шовковій наволочці.

Частина 2 з 2: Ранкові приготування

  1. 1 Прокиньтеся досить рано. Встановіть будильник на такий час, щоб у вас було достатньо часу на всі необхідні ранкові процедури. Якщо ви не впевнені в тому, скільки часу вам потрібно, спробуйте в вихідний день провести експеримент, який вам допоможе визначити, скільки часу у вас йде на збори в школу або на роботу. Знаючи це, в будній день ви зможете встановити будильник на потрібний час.
    • Якщо лягти спати не надто пізно, вам буде легше прокинутися вранці.
  2. 2 Снідайте. Корисний сніданок забезпечує організм поживними речовинами, необхідними для початку гарного дня.Ваш сніданок повинен складатися з цільнозернових продуктів, пісного білка, знежирених молочних продуктів, а також фруктів і овочів. Добре виглядати - значить, крім іншого, бути повним енергії і отримувати необхідні організму вітаміни і мінерали.
    • Ось кілька вдалих варіантів сніданку: вівсяні пластівці з мигдалем або сухофруктами; фруктовий або овочевий смузі; оладки з мультизернові борошна з фруктами і йогуртом; цільнозернові вафлі або хліб з арахісовим маслом; омлет з овочами.
    • За сніданком пийте більше води.
    • Якщо ви завжди поспішаєте вранці, приготуйте необхідні інгредієнти для сніданку з вечора.
  3. 3 Доглядайте за шкірою. Здорової, чистої шкірі властиво гарне сяйво, яке надає вам свіжий вигляд. З ранку вмивайтеся м'яким засобом для вмивання і нанесіть зволожуючий крем. Перед виходом на вулицю слід також використовувати сонцезахисної засіб з фактором заіти не менше SPF 30.
    • На день наново більш легке зволожуючий засіб, ніж те, яким ви користуєтеся перед сном.
    • Можете також використовувати зволожуючий крем з тональним ефектом, щоб надати шкірі здорове сяйво і рівніший тон.
  4. 4 Позбавтеся від припухлостей і темних кіл під очима. Покладіть на очі холодний компрес, щоб позбутися від темних кіл і набряклості. Як холодного компресу можна взяти холодну ложку або пакет заморожених овочів. Щоб зменшити набряклість, найкраще спати на спині з піднятою головою.
    • Покладіть ложку в холодильник - тільки не в морозильну камеру, а то вона буде дуже холодною. Можна зробити це ввечері перед сном.
    • Оберніть заморожений пакет з овочами рушником, перш ніж прикладати до обличчя.
    • Якщо холодний компрес не дає результатів, замаскуйте темні кола під очима за допомогою консілера з жовтим відтінком.
    • Чайні пакетики також помогяют зменшити набряклість. Заваріть чайні пакетики окропом, дайте їм трохи охолонути, відіжміть зайву рідину і прикладіть їх до області очей.
  5. 5 Постарайтеся зробити зарядку. Можливо, для вас це непросто, але постарайтеся знайти з ранку час для фізичних вправ. Вони покращують кровообіг, сприяють виробленню гормонів, відповідальних за гарний настрій, і благотворно впливають на колір обличчя. Якщо у вас є така можливість, присвячуйте ранковим вправам 30 хвилин, але навіть швидка 10-хвилинна прогулянка здатна розігнати кров.
    • Фізичні вправи поліпшують настрій і дають необхідний заряд енергії на весь день.

Поради

  • Уникайте алкоголю і солоної їжі, так як вони призводять до зневоднення, що неодмінно позначиться на стані вашої шкіри.
  • Намагайтеся лягати спати і вставати завжди в один і той же час. Це допоможе вам відрегулювати свій біологічний годинник і регулярно висипатися.
  • Якщо вам потрібен джерело повільного вивільнення енергії, їжте на сніданок вуглеводи, наприклад тости або кашу.