Як зберігати шубу

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как хранить шубу и другие изделия из меха
Відеоролик: Как хранить шубу и другие изделия из меха

Зміст

Шуби, хутряні палантини і хутряні аксесуари занадто дорого коштують, щоб кожен раз купувати нові. Будучи органічною частиною живуть один раз тварин, вони також легко пошкоджуються згодом. Хутра наражаються на небезпеку бути з'їденими і розкластися через цвілі, комах і гризунів, тому дотримуйтесь «найкращої практики» в регулюванні умов зберігання ваших хутра. Слідуючи цим крокам, ви захистите ваші цінні хутра, і продовжите термін їх служби.

кроки

  1. 1 Зберігайте хутро в прохолодному, сухому, темному місці. Коли ви не носите хутро, зберігайте його в шафі з непрямим джерелом тепла. Якщо у вашому улюбленому місці зберігання є тепловідвід, закрийте вентиль так, щоб пряме тепло не висушувало хутро, завдаючи йому шкоди. Чергування охолоджуючих і нагрівають циклів погіршить хутро і може заподіяти йому значної шкоди, так що неопалюване місце не підходить.
  2. 2 Дозволяйте хутрі «дихати». Залиште місце навколо нього для циркуляції повітря. Це дозволить волозі з вашого тіла розсіятися до того, як утворюється цвіль.
  3. 3 Тримайте хутро в сухості. Якщо хутро стає вологим, витрусити його і просушіть. Якщо він промок, віднесіть його в хутряній магазин для відновлення.
  4. 4 Остерігайтеся або виключіть можливість появи комах і гризунів. Утримуйте цих шкідників далеко від хутра. Вони незмінно будуть гризти його. Користуйтеся відлякує засобом і, при необхідності, хімікатами і пастками, щоб позбавити місце зберігання від паразитів.
  5. 5 Зберігайте хутро в контрольованому середовищі. Ваш хутро прослужить довше, якщо зберігати його при сприятливій температурі і вологості. Якщо хутро дуже дорогий, здайте його в хутряне сховище для охолодженого зберігання в теплу пору року. Ця установка охолоджує хутро, щоб уповільнити неминучий знос, а також контролює вологість, щоб запобігти зростанню цвілі. Зверніть увагу, що провітрюваних місця будинку і стандартні холодильники, як правило, мають високу вологість. Спробуйте тримати складські приміщення з відносною вологістю близько 50% і температурою 50ºF (10ºC).
  6. 6 Уникайте катастрофічних втрат. Зберігання ваших шуб, курток і хутряних аксесуарів будинку в літні місяці може виявитися дуже дорогим. Щоб зберегти шуби і іншу хутряний одяг в ідеальному стані, їх потрібно тримати в місці з підтримкою певного мікроклімату, в холодних підвалах, не в гарячих, сухих шафах з нафталіном. Домашнє провітрювання часто занадто вологе. Вам потрібно постійно підтримувати температуру 50ºF (10ºС) і вологість 50% для підтримання належного рівня вологості в хутрі. Крім того, пам'ятайте, що запахи з кедра і нафталіну залишаються з хутром, шкірою і шерстю, створюючи довгострокові, неприємні запахи.

Поради

  • Якщо хутро дорогий, переконайтеся, що він застрахований, особливо в разі, коли ви відносите його на зберігання.
  • Штучне хутро набагато твердіше, ніж натуральний. Будучи по суті гнучким (часто дуже м'яким, досить пластичним), він, як правило, не вимагає спеціального догляду. Штучні хутра набагато дешевше. Подумайте про штучне хутро як допоміжний засіб, яке допоможе довше зберегтися натурального хутра. Одягайте натуральне хутро тільки в особливих випадках.