Як грати в Black Ops 2 в режимі зомбі

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 24 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Самая Большая Зомби Карта - Call of Duty Black Ops 2 - Карта Tranzit
Відеоролик: Самая Большая Зомби Карта - Call of Duty Black Ops 2 - Карта Tranzit

Зміст

Ви готові до зомбі-апокаліпсису? Дізнайтеся, як боротися з нескінченними хвилями зомбі і отримуйте задоволення, роблячи це в Black Ops 2.

кроки

  1. 1 Завжди ремонтуйте бар'єри. Це може здатися марною тратою часу на більш високих рівнях, але якщо ви відремонтуєте бар'єри, то вони затримають зомбі на деякий час, а також принесуть вам десять додаткових очок (за кожен відремонтований бар'єр).
  2. 2 Не вибирайте зброю зі стіни. Стартова зброя не назвеш дуже хорошим. Як правило, ви можете вибрати M14 - напівавтоматичну гвинтівку з малої забійних, або Olympia - двоствольну рушницю з середньою забійних, або Ballista снайперську гвинтівку з середньою забійних. Описане зброя не дозволить вам протриматися довше перших п'яти (при хороших ігрових навичках - шести або семи) рівнів.
  3. 3 Використовуйте магічний ящик, якщо ви хочете ефективно боротися з зомбі (не користуйтеся зброєю зі стіни або вашим пістолетом). Розташування магічного ящика визначається по синьому сяйва.
  4. 4 Користуйтеся верстатом для створення зброї. Знайдіть частини і зберіть зомбі-щит, який захистить вас від зомбі з тилу, або «головоруби», який розрубує зомбі. Збирайте зброю та інші предмети на найближчих до вас верстатах (протягом всієї гри). Пам'ятайте, що під час роботи на верстаті ви уразливі, тому переконайтеся, що поблизу немає зомбі або що ваші товариші по команді прикривають вас.
  5. 5 Стріляйте в голову зомбі - це найефективніший спосіб убити їх. Якщо ви стріляєте в тулуб зомбі, то ви витрачаєте більше боєприпасів, ніж якби ви стріляли в голову зомбі.
  6. 6 Не користуйтеся ножем - це ненадійний спосіб умертвіння зомбі, який, швидше за все, призведе до вашої смерті. Втім, якщо ви тільки почали гру або якщо у вас мало патронів або очок, ви можете випустити в зомбі близько 5 куль, а потім пустити в хід ніж; так ви заробите більше очок.
  7. 7 Спробуйте пограти з іншими людьми. Боротися з зомбі легше, якщо ви граєте в команді з чотирьох осіб, які можуть оживити вас, якщо вас вбили.
  8. 8 Влаштовуйте засідки. Це особливо дієво на більш високих рівнях або якщо у вас є легкий кулемет або пістолет-кулемет. Ви можете легко вбити десятки зомбі на обмеженому просторі (тим більше якщо у вас мало здоров'я).
  9. 9 Купуйте перкі. Перкі дають вам додаткові можливості в обмін на окуляри, від 500 до 4000. У звичайному режимі можна отримати максимально чотири перка за раз. Однак на деяких картах, таких як Buried, у вас їх може бути стільки, скільки ви зможете отримати з автомата Wonderfizz. Ось чотири, можливо, кращих перка:
    • Juggernog;
    • Speed ​​Cola;
    • Double Tap Root Beer;
    • Stamin-Up (якщо ви граєте в поодинці; при грі в команді візьміть Quick Revive). Також краще уникати Mule Kick, тому що в разі невдачі ви втратите зброю і 4000 очок.
  10. 10 Підсилюйте свою зброю за допомогою Pack-a-Punch. Це коштує 5000 очок і перезаряджати зброю, посилює його і змушує стріляти кулями різного кольору. Через високу ціну цю функцію варто використовувати тільки для зброї високого рівня, такого як Ray Gun або Galil.
  11. 11 Навчіться направляти зомбі. Це простий і ефективний спосіб уникнути непотрібних зусиль. Якщо ви постійно будете пересуватися приблизно по колу, зомбі будуть слідувати за вами і збиратися разом, намагаючись дотримуватися однакового шляху. При цьому стріляйте тільки в тих зомбі, які стоять на вашому шляху; не зупиняйтеся, інакше натовп зомбі наздожене і оточить вас. Для знищення купи зомбі переконайтеся, що вам не загрожують з тилу, а потім розстріляйте натовп зомбі. Не стійте на одному місці занадто довго - новостворені зомбі (замість знищених) будуть атакувати вас з усіх боків.
  12. 12 Використовуйте зброю з розумом. Наприклад, на карті Buried в Bo2 візьміть пістолет Paralyzer і користуйтеся ним розумно. Він паралізує ворогів і, якщо довго тримати його націленим, вбиває. У нього необмежені боєприпаси, і він дозволяє літати. Наведіть його вниз, вистрілите і одночасно підстрибніть, щоб злетіти (ненадовго, так що робіть це поруч з тим місцем, куди вам потрібно потрапити). На цій карті Paralyzer можна використовувати, щоб не відкривати двері, не проходити лабіринти і перелітати перешкоди.

Поради

  • Додатковим зброєю виберіть легку зброю, наприклад, пістолет або SMG, а не LMG або штурмову гвинтівку; так ви будете рухатися швидше. Для того, щоб втекти від зомбі, візьміть додаткову зброю, а потім замініть його на основне, щоб знищити зомбі.
  • Вивчайте карти. Це займе якийсь час, але підвищить ефективність вашої гри. Якщо ви знаєте хороші місця для засідок і місця появи зомбі, то вам буде легше уникнути оточення.
  • Не варто недооцінювати зброю на стіні. MP5, AK74u, B23R і M16 можуть бути дуже корисні на останніх рівнях, коли патрони до зброї зустрічаються все рідше. В автоматі Pack-a-Punched ви можете отримати поліпшення (на останніх рівнях), що дозволяє купувати патрони під стіною (ви зможете продовжувати стріляти навіть тоді, коли патрони закінчилися). Це поліпшення в Pack-a-Punched варто близько 4000 очок.
  • Уникайте тактики Spray & Pray (стрільба від стегна на ближніх і середніх дистанціях). Це особливо важливо на останніх рівнях, де складно знайти боєприпаси.
  • В Die Rise вбивство стрибунів ножем дасть вам всього лише безкоштовний перк в кінці. Рекомендується використовувати Galvaknuckles або Ballistic Knife.
  • Якщо у вас закінчуються боєприпаси, використовуйте Pack-a-Punch. Коли ви використовуєте Pack-a-Punch кілька разів, боєприпаси відновлюються, а також змінюється зовнішній вигляд і навіть можливості зброї.
  • Коли воюєте з босами, нехай один з гравців вашої команди відверне його на себе, а ви нападаючи на переслідує його боса ззаду і убийте пострілом в голову.