Як щиро посміхатися

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 6 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ШЕКСПИРОВСКИЕ СТРАСТИ. Как долго я тебя ждала 17–20 серии | МЕЛОДРАМЫ 2021 | НОВИНКИ КИНО
Відеоролик: ШЕКСПИРОВСКИЕ СТРАСТИ. Как долго я тебя ждала 17–20 серии | МЕЛОДРАМЫ 2021 | НОВИНКИ КИНО

Зміст

1 Дізнайтеся, як виглядає ваша щира посмішка. Вчені виявили більше 50 різних типів посмішок, і дослідження показали, що найщиріша посмішка - це посмішка Дюшена. Це посмішка, яка впадає в очі. Причина щирості виходить з того, що м'язи, необхідні для того, щоб дійсно посміхатися очима, мимовільні, тобто вони залучаються тільки при щирій усмішці. Кожен раз, коли ви посміхаєтеся, тому що щось робить вас щасливим або вам смішно, коли ваша усмішка висловлює ваші справжні почуття, ваші очі будуть посміхатися разом з вашими губами. При цьому утворюються зморшки в куточках очей, і ви посміхаєтеся всім особою.
  • Погляньте на фотографії, на яких ви смієтеся, або розсмішите себе і зробіть Селфі. Головне, щоб ви дійсно були щасливі, роблячи знімок.
  • Тепер порівняйте фотографію зі справжньою посмішкою і фотографію з підробленою посмішкою (яка, ймовірно, прослизає в багатьох ваших шкільних фотографіях). Бачите різницю в очах?
  • 2 Відчуйте різницю на вашому обличчі. Тепер, коли ви побачили різницю, подумайте про відчуття. Природна посмішка, при якій задіяні очі і рот, як правило, легка і натуральна. Тепер подумайте про стан, що виникає, коли хтось говорить вам сказати "cheese": після пари секунд вираження емоцій ваші м'язи починають втомлюватися.
    • Як тільки ви визначите стан посмішки очима, постарайтеся запам'ятати його. Намагайтеся посміхатися всім особою. Чим більше буде практики, тим швидше прийде результат.
    • З іншого боку, постарайтеся запам'ятати відчуття, коли ви посміхаєтеся не очима. Коли ці ваші підроблені емоції з'являються на вашому обличчі, ви зможете змінити вашу посмішку, зробивши її більш природною.
  • 3 Практикуйте посмішку Дюшена. Незважаючи на деяку складність, ви можете імітувати цей тип посмішки, трохи примруживши очі, щоб створити невеликі складки під очима. Подивіться в дзеркало і спробуйте. Якщо у вас з'являються гусячі лапки в куточках очей - ви робите все правильно. Освоївши техніку посмішки очима, ви зможете використовувати її, щоб скрасити навіть найхитріші або слабкі усмішки.
    • Кожен раз, коли ви посміхаєтеся, незалежно від причини, постарайтеся при цьому трохи примружуватися. Але не перестарайтеся, інакше ваше обличчя буде виглядати спотвореним; просто легке пріщуріваніе додасть трохи блиску очам.
    • Для більшого впливу на людину, якій ви посміхаєтеся, постарайтеся, примруживши очі, підтримувати з ним зоровий контакт.
  • 4 Спробуйте посміхатися тільки очима. Чи відчуваєте, що освоїли техніку Дюшена? Спробуйте виконати її, не використовуючи губи. Той, хто дійсно освоїв цю техніку, посміхаючись очима, може висловити щастя або веселощі, не використовуючи рот. Це аж ніяк не означає, що ваш рот повинен бутинасуплених, Але спробуйте не використовувати його, коли ви посміхаєтеся очима.
    • Цей тип посмішки добре використовувати, якщо ви хочете висловити грайливу таємницю. Тобто, коли ви не хочете віддати занадто багато, розпливаючись в широкій посмішці; ви просто хочете показати, що ви задоволені ситуацією.
    • Ви також можете посміхатися, не використовуючи рот, коли вам необхідно підтримувати приємне обличчя протягом тривалого часу. Припустимо, ви перебуваєте на тривалому засіданні і вам потрібно виглядати невимушено. Посміхаючись очима, ви будете виглядати простіше і позитивніше.
  • Метод 2 з 3: Правильний настрій

    1. 1 Думайте позитивно! Природна посмішка виходить від природного щастя. Дослідження показали, що щасливими людей роблять не матеріальні речі і високі досягнення, а скоріше те, як вони дивляться на життя. Іншими словами, навчитеся бути оптимістичними, і тоді натуральна посмішка на вашому обличчі буде супроводжувати вас весь день.
      • Подумайте, у кого сама природна посмішка ... У дітей! Так як життя я жодного разу ще не особливо складна для них, у них мало причин для занепокоєння. Тому підіть їхній приклад і будьте веселіше.
      • Не потрібно змушувати себе посміхатися, якщо ви не відчуваєте радості в цей момент. Перестаньте догоджати іншим. Якщо ви постійно посміхаєтеся, щоб бути ввічливим і приємним, ви перебуваєте в напрузі і просто не даєте шансів усмішці Дюшена з'явитися на вашому обличчі. Справжня посмішка виходить від вашої внутрішньої радості, а не чужий.
    2. 2 Знайдіть місце, де вам добре. Коли ви опинилися в ситуації, при якій не відчуваєте себе щасливим, але вам потрібно це приховати, перенесіться подумки в ваше улюблене місце. Подумайте про те, що змушує вас стрибати від радості, і змушує вас посміхатися.
      • Наступна вправа допоможе вам зрозуміти, що дійсно робить вас щасливим. Подивіться в дзеркало, прикривши все, що розташоване нижче рівня очей, якимось покривалом.Потім почніть думати або говорити вголос про ваших найщасливіших спогадах. Посміхніться. Ви помітите, що в деяких моментах ваші очі загоряються, а в куточках очей з'являються дрібні зморшки. Це і є посмішка Дюшена! Найкоротший шлях до усмішці Дюшена - це перенесення в ваші найщасливіші спогади, інше зробить ваше обличчя.
    3. 3 Будьте впевнені в своїй усмішці. Якщо ви стурбовані кольором, нерівністю ваших зубів, виступом ваших ясен, запахом вашого дихання і так далі, ви, можливо, підсвідомо задушите свою посмішку, бо ви відчуваєте себе ніяково. Турбота про питання, які можуть перешкодити вам повноцінно посміхатися, допоможе вам мати більш яскраву і більш щиру посмішку.
      • Відбілити зуби, позбудьтеся від запаху з рота, щоб відчувати себе більш впевнено.
      • Якщо ви дійсно хочете освоїти техніку Дюшена, вам потрібно навчитися "грати очима". Слідкуйте за вашими бровами і використовуйте трохи макіяжу для очей, щоб зробити ваші очі виразнішими.
    4. 4 Не будьте занадто сором'язливим. Розмовляючи, не зациклюйтеся на собі. Подивіться в очі співрозмовнику і постарайтеся побачити його або її. Якщо ви щиро раді бачити цю людину, і він / вона говорить щось, що радує вас, ви будете посміхатися природно. Якщо ви турбуєтеся про те, як ви виглядаєте в очах співрозмовника, тоді це неодмінно відіб'ється на вашій посмішці. Замість того щоб турбуватися про те, яке враження ви робите, дозвольте собі бути більш вільним у емоціях.
      • Зверніть увагу на посмішку вашого співрозмовника. Посміхається він щиро? Якщо ви бачите посмішку Дюшена, значить, ви можете бути впевненим в тому, що це щиро, і ви можете бути більш розслабленим в розмові.
      • З іншого боку, якщо посмішка фальшива, то дуже складно буде підлаштувати природну посмішку. Якщо ви хочете виглядати природно, ви повинні подумати про приємне або, в крайньому випадку, трохи примружити очі.

    Метод 3 з 3: Спробуйте інші техніки

    1. 1 Сквінчінг. Подібно "усмішці очима", "сквінчінг" полягає в легкому прищуривании і погляді скоса. У той же час, потрібно злегка посміхнутися. Це більш трудноуловимо, ніж відкрита посмішка очима, і так створюється враження, що ви доброзичливі і зацікавлені. Дехто каже, що це допомагає зробити людину більш фотогенічним, так як "сквічінг" відображає впевненість і сексуальну привабливість.
    2. 2 Тігінг. Ця техніка більше пов'язана з ротом, ніж очима, але обидва цих інструменту вступають в гру. Ця техніка передбачає злегка відкритий рот. У той же час, ви повинні посміхатися очима. Якщо все зроблено правильно, ця посмішка зробить вас грайливим і милим. Якщо ви хочете зняти цю позу в Селфі, тоді ви повинні зробити знімок збоку, а не прямо.
    3. 3 Будьте вільними і смійтеся на всю. Сміх над чимось смішним - відмінний спосіб, змусити себе посміхнутися. Спробуйте зафіксувати на знімку вашу справжню посмішку. Ви будете виглядати щасливим, веселим і привабливим, і, що найголовніше, це буде природно.

    Поради

    • Посміхайтеся щиро. Не дозволяйте нікому говорити вам, як посміхатися. Робіть це своїм власним методом і ви отримаєте гарну посмішку.
    • Посмішка Дюшена і гусячі лапки йдуть рука об руку. І, що має сенс, щиро щасливі люди занадто позитивні, щоб дозволити парочці зморшок засмучувати їх!
    • У разі, якщо вам насправді складно посміхатися через погане самопочуття, ви можете зробити вправу для релаксації.

    попередження

    • Ви можете виглядати дуже дивно, якщо будете робити все неправильно!