Як використовувати ляльку вуду

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 22 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ПОПРОБУЙ! 13 ЛАЙФХАКОВ и Советов по Рыбалке на ГИРЛЯНДУ (для Новичков) Самая Уловистая Зимняя Снасть
Відеоролик: ПОПРОБУЙ! 13 ЛАЙФХАКОВ и Советов по Рыбалке на ГИРЛЯНДУ (для Новичков) Самая Уловистая Зимняя Снасть

Зміст

Ляльки Вуду з'явилися ще в африканські народи, як духовна традиція. На сьогоднішній день відомі Вуду Нового Орлеана, а також Гаїтянська Вуду .. Незважаючи на те, що вважається, що ляльки Вуду використовуються для негативного впливу на людину, лялька Вуду також може використовуватися в добрих цілях: її можна використовувати для впливу на своє життя або життя інших людей. З її допомогою можна залучити любов, здоров'я, захист, успіх і багато інших речей. Лялька ототожнює людину, яка хоче звернутися до духів Вуду, а деякі ляльки використовуються виключно для залучення у своє життя позитивних змін.

кроки

Метод 1 з 3: Як зробити ляльку Вуду для іншої людини

  1. 1 Уявіть людину, для якого ви робите ляльку. Коли ви робите ляльку Вуду, необхідно зобразити людини, на якого ви спрямовуєте магію Вуду, а також вплив на життя цієї людини. Через те, що магія Вуду сильно залежить від вашої зв'язку зі світом духів, важливо, щоб лялька, яку ви робите, символізувала людини, чиє життя ви хочете змінити.
  2. 2 Зробіть ляльку Вуду із зображенням людини. Один із способів отожествить ляльку з людиною - роздрукувати повну фотографію цієї людини і пришити її до тканини. Коли знайдете зображення і повинні надрукувати його, обріжте зображення за силуетом людини на фотографії, потім пришити зворотною стороною до ляльки. У міру того, як почнете пришивати фотографію до ляльки, потрібно наповнити ляльку вмістом.
  3. 3 Зробіть ляльку Вуду з особистими речами людини. Можливо, у вас немає фотографії людини, з яким ви хочете отожествить ляльку. Тоді можна зробити ляльку з якоюсь річчю, яка йому належить. Наприклад, можна використовувати якийсь предмет одягу або пасмо волосся. Знайдіть пряжу, нитку або тканину і зшийте ляльку. Після того, як лялька буде готова, ушийте в ляльку цю особисту річ.
  4. 4 «Очистіть» ляльку Вуду. Перш ніж магічно використовувати ляльку Вуду, її потрібно «очистити» від попередньої енергії, щоб у вас вийшло свого роду «чисте полотно» для творіння.Щоб це зробити, потрібно покласти руку на ляльку і направити свою енергію як би «крізь», зосередьте увагу на те, щоб «очистити» ляльку від сторонньої енергії. Можна випрати ляльку в солоній воді і провести обкурювання пахощами (наприклад, шавлією або екстрактом сандалового дерева), потім її потрібно залишити на природному освітленні (при сонячному або місячному сяйві), щоб Всесвіт і Мати-природа потурбувалися про ляльку і перетворили неочищену енергію.
    • Швидше за все, до предметів, з яких ви робите ляльку Вуду, вже буде прив'язана якась стороння енергія. Тому не забудьте «очистити» ляльку, щоб стороння енергія не завадила вам.
    • Щоб спростити цей процес, можна використовувати матеріали або предмети, які контактували з іншими людьми. Тільки якщо ви не збираєтеся спеціально використовувати цей предмет для отожествления ляльки з цією людиною.

Метод 2 з 3: Як користуватися лялькою Вуду в добрих цілях

  1. 1 Зосередьтеся на своїх бажаннях. Одна з цілей ляльки Вуду - медитація і концентрація уваги. Тримайте ляльку Вуду і зосередьтеся на бажаних змінах, які хочете внести в своє життя. Можна купити ляльку Вуду в інтернеті, там є спеціальні ляльки, які символізують народжуваність, шлюб, удачу, процвітання і так далі. Є ті, які представляють собою духовну силу.
    • Цей процес вимагає терпіння і концентрації, потрібно очистити розум від відволікаючих думок. Ось чому цей процес називають медитацією, тому що це заспокоює розум і душу, щоб знайти гармонію з собою і своїми бажаннями.
    • Ви можете змінити на краще не тільки своє життя, а й життя інших. Якщо ви хочете привернути удачу в чиєсь життя, вам буде потрібно те ж саме, але лялька повинна ототожнювати цю людину. Сконцентруйтеся на тому, чого ви бажаєте цій людині.
  2. 2 Вам потрібні кольорові шпильки. Традиційно в цьому обряді використовується сім кольорових шпильок, кожна з якої відповідає за певну сферу життя, на яку ви хочете вплинути. Ця техніка йде рука об руку з методом медитації. Але спочатку потрібно помедитувати і сконцентрувати увагу, а потім використовувати шпильки. Після того, як ви вирішите, на який аспект життя ви хочете вплинути, застроміть в свою ляльку Вуду шпильку відповідного кольору. Голова асоціюється зі знаннями і мудрістю, серце - з емоціями, а живіт - з почуттями та інтуїцією. Отже, якщо ви бажаєте здобути владу (або щоб хтось інший її знайшов), вставте в голову ляльки Вуду червону шпильку. Якщо ви хочете залучити любов, застроміть в серці ляльки синю шпильку. Нижче перераховані кольору і те, що вони символізують:
    • жовтий: успіх;
    • зелений: гроші;
    • білий: здоров'я;
    • червоний: влада;
    • фіолетовий: духовність;
    • синій: любов;
    • чорний: позбавлення від негативної енергії.
  3. 3 Зверніться до духів Вуду. Лоа, близнюки і духи померлих - це духовні начала Вуду, за допомогою яких ви зможете залучити в своє життя різні зміни. Щоб закликати духів, потрібно зробити або купити ляльку Вуду. Вам потрібно зосередитися на своїх бажаннях, які ви хочете здійснити за допомогою духів, потім потрібно запалити свічку потрібного кольору, після цього потрібно запропонувати духу жертву. Можливо, краще зробити другу таку ж ляльку Вуду, щоб на ній запалити свічку і принести духам жертву.
    • Лоа спілкується з людьми і являє собою духу, який уособлюють головні сили Всесвіту: добро, зло, розмноження, здоров'я та інші аспекти нашого життя. Є багато різних духів Лоа, і тому їх важко перелічити, але якщо гарненько подумати, можна вибрати Лоа, до якого ви хочете звернутися за допомогою.
    • Близнюки - це таємничий набір суперечливих сил: щастя і смуток, добро і зло і так далі. Якщо віддати їм належне, вони допоможуть поліпшити якийсь аспект вашого життя.
    • Духи померлих - це духи членів чиєїсь сім'ї, тобто душі померлих, чиї близькі ще «не відпустили» їх.Якщо мертвих ігнорувати, вони можуть бути небезпечні, але якщо про них піклуватися і поважати їх, вони можуть допомогти.

Метод 3 з 3: Як використовувати ляльку Вуду в злих цілях

  1. 1 Для цієї мети також потрібні кольорові шпильки. Кольорові шпильки можна використовувати як для позитивного, так і для негативного впливу на життя людини. Наприклад, якщо ви хочете підпорядкувати собі людину, застроміть червону голку в голову ляльки і зосередьтеся на мощі і силі.
  2. 2 Зверніться до духу, якого хочете закликати. Вам потрібна лялька Вуду, яка ототожнює дух, якого ви хочете закликати. Зробіть ще одну таку ж ляльку і зосередьтеся на людину, якій бажаєте шкоди, попросіть духу діяти від вашого імені. Точно так же, як вже описувалося вище, запаліть свічку, яка відповідає цьому духу і, можливо, варто запропонувати йому жертву.
  3. 3 Зосередьте увагу на класичних методах покарання. Якщо ви хочете принести комусь шкоду за допомогою ляльки Вуду, яка ототожнює цю людину, можна скористатися звичайними шпильками або голками, мотузкою, проводом, водою або іншим способом покарання і тортур. Потім сконцентруйте увагу на цю людину і на діях, які виконуєте.
    • Переконайтеся в тому, що ви очистили ляльку від сторонньої енергії. Якщо лялька якимось чином пов'язана з кимось іншим, магія Вуду може завдати шкоди і йому, а ви ж не хочете, щоб постраждала невинна людина!
    • Багато фахівців, які практикують магію Вуду, радять використовувати ляльку Вуду тільки для залучення позитивних змін, тому що, як то кажуть, «як відгукнеться, так і відгукнеться».

Поради

  • Ляльку Вуду використовують для впливу на конкретну людину. Ви можете звернутися до ляльки Вуду, як якщо б розмовляли з цією людиною. Можна попросити змінити ставлення або вплинути на поведінку людини відповідно до ваших побажань.
  • Велика частина магії Вуду - це возз'єднання із Всесвітом і духами. Якщо ви сумніваєтеся в своїй силі або не можете сконцентруватися на возз'єднання, швидше за все, магія ляльки Вуду не спрацює.
  • Згідно Вуду Нового Орлеана, для кращого возз'єднання з духами багатьох ляльок благословляють досвідчені практики.

попередження

  • Оскільки лялька Вуду здатна поглинати енергію людини, який її використовує, найкраще ніколи не користуватися чужою лялькою Вуду.
  • Якщо використовувати ляльку Вуду неправильно, вас може наздогнати кармічна зворотна реакція, тобто такі речі, як конфлікти, нещасні випадки, депресія, невезіння, смерть.
  • Сила магії Вуду не доведена науково.
  • Пам'ятайте, якщо ви плануєте використовувати ляльку Вуду для негативного впливу на людину, вас може наздогнати кармічна зворотна реакція. Тому будьте обережні.

Що вам знадобиться

  • Лялька вуду
  • кольорові шпильки
  • Лялька Вуду спеціально для духу, якщо ви хочете зв'язатися з цим духом
  • Фотографія людини, з яким буде ототожнюватися лялька Вуду. Пасмо його волосся або якась особиста річ
  • Кольорові свічки для різних духів
  • Дерев'яна дошка або інша площина для створення вівтаря