Як почистити пірсинг септума

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Септум в домашних условиях / Как НЕ надо делать пирсинг
Відеоролик: Септум в домашних условиях / Как НЕ надо делать пирсинг

Зміст

Пірсинг септума, як і будь-який інший пірсинг, потрібно періодично чистити, в іншому випадку може початися запалення, чревате великими проблемами для вашого здоров'я.

кроки

  1. 1 Чистити септума потрібно двічі на день. Для цього візьміть ватяну паличку, мокніть її в солону воду або фізіологічний розчин і обробіть рану. Сергійка при цьому необхідно трохи підняти - тільки тоді ви будете впевнені в тому, що розчин потрапив всередину рани.Якщо сережка сидить щільно, все одно її розворушити, так як під утворила скоринкою активно почнуть розмножуватися бактерії, а це призведе до інфекції.
    • Під час обробки рани відтягніть перегородку вниз.
    • Чи не віддирати корочку нігтями, так як ви можете внести в рану інфекцію і спровокувати рубцювання.
    • Перші тижні не крутите кільце, не грайтеся ім. Під час чистки беріться за сережку акуратно, особливо не намагайтеся її рухати.
  2. 2 Коли промиєте рану, гарненько її просушіть. Це можна зробити за допомогою м'якої паперової серветки (не тріть, а лише злегка торкайтеся). Рушник не використовуйте - на ньому можуть бути бактерії.
  3. 3 Для прискорення загоєння рани використовуйте ефірне масло лаванди. Кожен раз, як ви почистите отвір, капніть в нього - 1-2 краплі олії. Надлишки витріть серветкою. Особливо багато масла брати не варто, так як воно може викликати роздратування шкіри.
  4. 4 Чи не знімайте сережку перші 8-10 тижнів. Також відмовтеся від носіння пов'язки на очі для сну.

Поради

  • Не використовуйте на пірсинг спиртом.
  • Будьте дуже обережні, коли будете діставати сережку в перший раз. Якщо боїтеся - сходіть в салон, нехай вони вам покажуть, як це правильно робити.
  • Чи не вдягають срібну сережку хоча б перші кілька місяців. Срібло може викликати алергічну реакцію і залишити чорну позначку на шкірі (через окислення).