Як використовувати лінзу дня народження на Snapchat

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ПОШАГОВАЯ ИНСТРУКЦИЯ: КАК ПРОВЕСТИ РОЗЫГРЫШ В ИНСТАГРАМ
Відеоролик: ПОШАГОВАЯ ИНСТРУКЦИЯ: КАК ПРОВЕСТИ РОЗЫГРЫШ В ИНСТАГРАМ

Зміст

Snapchat тепер дозволяє відзначати як власні дні народження, так і дні народження ваших друзів. Ввівши свій день народження в профіль Snapchat, ви отримаєте можливість використовувати в цей день ексклюзивну лінзу. Привітайте з днем ​​народження друзів, які внесли цю знаменну дату в додаток, використовуючи спеціальний ефект.

кроки

Частина 1 з 2: Використання ексклюзивної лінзи в день народження

  1. 1 Оновлення Snapchat. Щоб отримати доступ до лінзи «День народження», вам знадобиться Snapchat версії 9.25.0.0 або новіше. Це оновлення було випущено в лютому 2016 року. Зайдіть в магазин додатків пристрою, щоб перевірити додаток на предмет виходу нових оновлень.
  2. 2 Введіть свій день народження в налаштуваннях Snapchat. Щоб скористатися лінзою «День народження», вам потрібно ввести дату свого народження в налаштування Snapchat.
    • Натисніть на іконку примари в верхній частині екрану Snapchat.
    • Натисніть на іконку шестерінки в правому верхньому куті екрану, щоб відкрити настройки Snapchat.
    • Натисніть на «День народження» і введіть свій день народження. Дані в цьому полі можна змінити лише кілька разів. Лінза «День народження» буде доступна саме в цей день.
  3. 3 Встановіть прапорець в полі «День народження». Це дасть вам доступ до лінзи «День народження», а також відобразить поруч з вашим ім'ям емодзі святкового торта, дозволяючи іншим відправляти вам спеціальні привітання з днем ​​народження. Ваш вік при цьому буде приховано.
  4. 4 Натисніть на своє обличчя в камері Snapchat і не відпускайте. Через якийсь час на екрані з'явиться рамка з доступними лінзами.
    • Наведіть камеру на обличчя і станьте в добре освітлене місце.
    • Якщо лінзи не завантажуються, можливо, на вашому пристрої ця функція не підтримується. Для неї потрібно пристрій новіші до встановлених останніми оновленнями системи. Старі пристрої можуть працювати повільно або працювати взагалі.
  5. 5 Виберіть лінзу «День народження». Якщо у вас сьогодні день народження, то лінза «День народження» повинна бути першою в списку. Якщо її немає, переконайтеся, що правильно ввели дату свого народження.
    • Щоб відправити знімок одного в його день народження, використовуючи для цього спеціальну лінзу «З днем ​​народження», двічі натисніть на його ім'я в списку друзів. Більш детальну інформацію ви знайдете в наступному розділі.
  6. 6 Зробіть знімок з ефектом «День народження». Коли лінза «День народження» буде обрана, на екрані з'явиться конфетті, а також напис з повітряних кульок: «З Днем Народження». Натисніть на коло, щоб зробити знімок, або затисніть його, щоб записати відео.

Частина 2 з 2: Відправка привітання з днем ​​народження

  1. 1 Відкрийте список «Мої друзі» в Snapchat. Якщо у вашого друга день народження, і він включив функцію «День народження» на свого облікового запису, надішліть йому знімок зі спеціальною лінзою.
    • Натисніть на іконку примари у верхній частині екрану і виберіть «Мої друзі».
  2. 2 Знайдіть друга з емодзі святкового торта. Наявність торта вказує на те, що у цієї людини сьогодні день народження.Він з'явиться тільки в тому випадку, якщо користувач вказав дату свого народження в налаштуваннях Snapchat і включив функцію «День народження».
  3. 3 Два рази натисніть на користувача, щоб відправити йому вітальний знімок. Додаток автоматично застосує спеціальний ефект до знімка, який ви збираєтеся зробити.
  4. 4 Зробіть знімок і відправте його. Натисніть на коло, щоб зробити знімок, або затисніть його, щоб записати відео. Ефект лінзи буде відразу ж застосований до знімка. Надіслати знімок, коли закінчите додавати написи або емодзі.