Як використовувати суперсили в усвідомлених снах

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ ВЕДЬМОЙ ИЛИ МАГОМ 100%🌟КАК ПОЛУЧИТЬ МАГИЧЕСКУЮ СИЛУ ИЛИ РАЗВИТЬ ДАР #Школа магии
Відеоролик: КАК СТАТЬ ВЕДЬМОЙ ИЛИ МАГОМ 100%🌟КАК ПОЛУЧИТЬ МАГИЧЕСКУЮ СИЛУ ИЛИ РАЗВИТЬ ДАР #Школа магии

Зміст

Коли люди сплять, вони найчастіше не розуміють, що вони уві сні, і все, що відбувається з ними, здається реальним. Однак в усвідомленому сні людина розуміє, що він спить. Якщо ви навчитеся входити в стан усвідомлених сновидінь, ви зможете управляти своїм сном: літати, переміщуватися, перетворюватися у що-небудь і робити все, що захочете. Одним вдається швидко навчитися бачити усвідомлені сновидіння, іншим потрібно на цей час.

кроки

Метод 1 з 5: Як увійти в стан усвідомленого сновидіння

  1. 1 Усвідомте, що ви уві сні. Щоб усвідомити, що ви спите, потрібно озирнутися на всі боки і зрозуміти, що це сон.Експерти вважають, що для того щоб спростити завдання уві сні, потрібно регулярно звертати увагу на навколишнє середовище під час неспання.
    • Протягом дня озирайтеся на всі боки і звертайте увагу на такі дрібниці, як тепло від сонячного світла або біль від садна на нозі. При належній старанності уві сні ви зможете помічати відсутність цих речей або відмінності, і це дасть вам зрозуміти, що ви спите. Якщо більше уваги приділяти оточуючих речей днем, ваші сни будуть більш реалістичними, і їх буде простіше запам'ятати.
  2. 2 Спробуйте медитувати вночі. Оскільки усвідомлені сновидіння зазвичай відбуваються в фазі швидкого сну, тобто в кінці сну перед самим пробудженням, деякі експерти радять ставити будильник, щоб він спрацьовував через 4 години після того, як ви ляжете спати. Коли прокинетеся, займіться медитацією, щоб увійти в стан усвідомленого сну.
    • Вимкніть будильник і намагайтеся заснути. Зосередьтеся на темряві в очах і своє бажання увійти в усвідомлене сновидіння, яке ви зможете контролювати. Подумайте, про що ви хочете побачити сон.
  3. 3 Спробуйте приймати безпечні препарати. Деякі люди приймають препарати на основі трав (холін, галантамін), які допомагають увійти в потрібний стан. Вони підходять не всім і можуть викликати небажані симптоми, наприклад, сонний параліч - стан, при якому людина не спить, але не може поворухнутися. Якщо це трапиться з вами, постарайтеся розслабитися і не нервувати. Якщо ви злякалися, ваш стан тільки погіршиться.
    • Якщо ви готові спробувати холін або галантамін, приймайте невеликі кількості раз в тиждень. Ці препарати продаються в таблетках. Можна прокинутися через 3-4 години після засипання по будильнику і прийняти таблетку - це знизить ризик сонного паралічу і кошмарів.
    • Хоча в деяких джерелах заохочується використання препаратів не за призначенням і навіть прийом нелегальних речовин, всі ці кошти не викликають усвідомлені сновидіння - вони провокують галюцинації, а це небезпечно. Були випадки, коли люди завдавали шкоди собі або іншим під впливом цих речовин.
  4. 4 Поки ви ще новачок, будьте обережні. У усвідомленому сновидінні людина розуміє, що він спить, проте оскільки усвідомлені сни завжди здаються дуже реалістичними, краще спочатку спробувати зробити щось просте, а не відразу ковтати вогонь або стрибати з висотних будівель
    • Щоб зрозуміти, спите ви чи ні, перевірте свої статки. Спробуйте зробити уві сні щось неможливе, але безпечне - наприклад, зависнути в повітрі. Якщо у вас вийде, переходьте до складніших речей, робити які наяву було б небезпечно.

Метод 2 з 5: Перетворення

  1. 1 Вирішіть, будь-що або в кого ви хочете перетворитися. У вас повинна бути чітка мета, щоб ви могли сконцентруватися на ній. Вчіться концентруватися під час медитацій - це допоможе вам в усвідомленому сні.
    • Ви можете перетворитися на що завгодно, але багато людей вважають за краще стати кимось, хто бачить реальність інакше: інопланетянином, птицею, рибою. Багато людей використовують перетворення як засіб боротьби зі своїми фобіями. Якщо ви боїтеся павуків, станьте павуком і подивіться на світ з його боку.
  2. 2 Перетворитеся, дивлячись в дзеркало. Також підійде вікно, озеро і будь-яка інша поверхня, в якій ви зможете побачити своє відображення.
    • Подивіться на своє відображення і накажіть шкірі змінитися так, як вам потрібно. Можна почати з однієї частини тіла (наприклад, ступень) і поступово змінити все тіло.
    • Деяким людям вдається пройти крізь дзеркало і змінити своє тіло, "зливаючись" з новим відображенням.
  3. 3 Ведіть себе так, немов ви вже змінилися. Багатьом людям, яким не підходить дзеркало або яким складно його уявити, підходить цей спосіб. Просто поводьтеся так, як ніби ваше тіло вже трансформувалося.
    • Наприклад, якщо ви хочете стати собакою, станьте на коліна, почніть гавкати і виляти хвостом. Незабаром ваші руки і ноги перетворяться в лапи і особа зміниться.

Метод 3 з 5: Здатність літати, як супергерой

  1. 1 Перевірте, чи спите ви. Це потрібно для вашої безпеки. Навіть якщо ви впевнені, що ви спите, ваше незвичайне стан може бути викликано впливом препаратів або високою температурою, тому важливо переконатися, що ви дійсно спите.
    • Спробуйте повисіти в повітрі або провести руку крізь твердий предмет. Якщо у вас це вийде, можете бути впевнені, що ви спите.
    • Перевірка свого стану також допоможе посилити ваші здібності керувати сном. Чим простіше вам контролювати дрібні рухи, тим легше вам буде робити щось складне - наприклад, літати (на це потрібно більше сил).
  2. 2 Пострибайте. Перш ніж злетіти, пострибайте, підвищуючи висоту з кожним новим стрибком. Це допоможе вам зрозуміти, як високо ви можете стрибнути.
    • Не звертайте уваги на відчуття при приземленні - зосередьтеся тільки на відчуттях при підйомі. Поступово збільшуйте висоту стрибка.
  3. 3 Знайдіть високе місце для стрибка. Досвідчені любителі усвідомлених сновидінь можуть просто піднятися в повітря з землі, проте новачкам краще для початку стрибати з висоти. Це навчить вашу свідомість того, що ви не падаєте, тому що можете літати.
    • Якщо ви вже навчилися управляти сном, спробуйте створити простір з горами або скелями. Якщо не навчилися, пошукайте підходяще місце.
  4. 4 Спробуйте розбігтися. Якщо ви на скелі, біжіть до краю. Якщо ви на на плоскій поверхні, біжіть по прямій лінії, як літак на злеті.
    • Коли добіжить до краю або вирішите, що вже готові, стрибну як Супермен. Щоб все було максимально реалістично, витягніть руку вперед і витягніть шкарпетки.
  5. 5 Зосередьтеся на дрібних деталях. Свідомий сон багато в чому схожі з медитацією і вимагають концентрації уваги. Щоб продовжувати летіти, зосередьтеся на відчутті повітря в волоссі і почутті польоту.
    • Якщо почнете втрачати висоту, підніміть тіло вгору, немов ви злітаєте, як ракета.
  6. 6 Не дивіться вниз, поки не звикнете літати. Коли будете готові, подивіться вниз. Розглядати далеко під собою дрібні будівлі дуже цікаво, але тільки якщо ви не боїтеся висоти.
    • Якщо ви боїтеся висоти, є два варіанти: створіть нову версію себе, яка не боїться висоти (це буде корисно для подолання страху висоти в реальному житті), або літайте невисоко над землею.
  7. 7 Пам'ятайте, що ви спите. Якщо почнете падати, нагадайте собі, що все це не по-справжньому. Нічого не станеться, якщо ви впадете.
    • Іноді нагадування про це досить, щоб піднятися вище або перестати падати.

Метод 4 з 5: Інші способи літати

  1. 1 Спробуйте літати як птах. Є люди, яким простіше літати, розмахуючи руками як крилами. Щоб все вийшло, краще злетіти з розбігу.
    • Піднімайтеся вище з кожним помахом рук. Щоб змінити напрямок руху, нахиляйтеся в сторони всім тілом.
  2. 2 Перетворитеся в літаюче істота. Щоб мати можливість літати, можна перетворитися в літаюче істота. Тоді вам потрібно буде літати тим способом, яким воно літає. Наприклад, якщо ви перетворитеся на птицю, вам потрібно буде робити змахи крилами, щоб злетіти.
    • Перетворитися на іншу істоту можна за допомогою дзеркала, як було описано вище, або просто уявити, що ви стали птахом, кажаном, птеродактилем, літаком або літаючим комахою.
  3. 3 Пливіть по повітрю. Це ще один спосіб злетіти. Крім того, так ви зможете зануритися в будь-яке водоймище і поплавати.
    • Пливіть так, як вам зручно. Просто відірвіться від землі і злітайте все вище і вище.
  4. 4 Використовуйте допоміжний засіб. Можна літати на мітлі або килимі-літаку. Якщо ви віддаєте перевагу щось більш реалістичне, уявіть літак або вертоліт.
    • Помістіть себе в або на літаючий предмет. Дочекайтеся, поки він злетить, і насолоджуйтеся польотом.

Метод 5 з 5: Телепортация

  1. 1 Знайдіть ворота або портал. Вам буде потрібно двері, дзеркало або що-небудь ще, щоб перенестися в інше місце, на іншу планету або в іншу всесвіт.
    • Зосередьтеся на місці, куди ви хочете потрапити.Уві сні ви перебуваєте в певному місці в своїй уяві. Уявіть нове місце, а потім відкрийте двері або пройдіть крізь дзеркало.
    • Якщо ви опинитеся не в тому місці, спробуйте ще раз або озирніться по сторонах. Можливо, потрібне вам місце зовсім поруч.
  2. 2 Переміщує без порталу. Уявіть в найдрібніших подробицях місце, де ви хочете опинитися. Потім оточує вас, почне розчинятися, і ви опинитеся в новому місці.
    • Спробуйте покрутити на місці, знаючи, що коли ви зупинитеся, ви будете в новому місці.
  3. 3 Спробуйте інші прийоми, що полегшують телепортацію. Закрийте очі і вирішите, що коли ви відкриєте їх, ви будете в потрібному місці. Не тримайте очі закритими весь час, тому що так ви можете прокинутися.
    • Якщо вам не вдається переміщуватися без порталу, нічого страшного. Вам потрібно буде потренуватися робити це, але рано чи пізно у вас все вийде.

Поради

  • Якщо щось не буде виходити, не переживайте. Все прийде з досвідом.
  • Не застосовуйте занадто багато зусиль, інакше прокинетеся.

попередження

  • Багато людей переживають під впливом галюциногенних препаратів то, що вони помилково приймають за усвідомлені сновидіння. Це небезпечно, оскільки ви можете вирішити, що ви невразливі, або завдати шкоди собі та іншим. Не намагайтеся увійти в стан усвідомлених сновидінь під впливом алкоголю або наркотиків.