Як використовувати яблучний оцет для схуднення

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 14 Травень 2024
Anonim
Поради дієтолога - Як використовувати яблучний оцет
Відеоролик: Поради дієтолога - Як використовувати яблучний оцет

Зміст

Роками люди намагалися знайти кращий спосіб скинути пару кілограмів і виглядати більш здоровими і привабливими. Існує безліч причин, за якими зниження ваги корисно для здоров'я. Зайва вага сприяє розвитку багатьох хвороб і проблем, включаючи проблеми зі шкірою і волоссям, підвищений тиск на кістки і суглоби, підвищений ризик серцевих захворювань і діабету і навіть передчасну смерть. Сучасний малорухливий спосіб життя негативно впливає на здоров'я людей. Ті, хто хоче знайти спосіб схуднути швидко, напевно будуть розчаровані, адже такого способу не існує. Але якщо ви намагаєтеся схуднути, і хочете зробити дієту і тренування ще ефективніше, то, ймовірно, ви знайдете яблучний оцет відмінним засобом.

кроки

  1. 1 Дізнайтеся харчову цінність і хімічний склад оцту. Це необхідно, щоб точно розрахувати, як використовувати цей засіб для схуднення.
    • Яблучний оцет є кислотну рідина, яку одержують шляхом ферментації цілих яблук. Дія яблучного оцту в якості засобу для схуднення не було доведено жодним дослідженням. Проте, багато фахівців з харчування та дієтологи вірять, що яблучний оцет знижує апетит і сприяє поступовому схудненню.
  2. 2 Знайте, на що необхідно звернути увагу, коли купуєте яблучний оцет.
    • Багато видів яблучного оцту дистилюється по кілька разів. Кожен цикл дистиляції чи фільтрації позбавляє оцет важливих поживних речовин і вітамінів.
    • Купуйте яблучний оцет або харчові добавки з яблучним оцтом, виготовлені з цілих яблук, не використовуйте Фільтровані або дистильовані види оцту.
  3. 3 Купуйте яблучний оцет в магазинах здорового харчування, а не в супермаркетах. Так ви найімовірніше купите корисний продукт, який має всі корисні властивості і призначений для схуднення, а не простий яблучний оцет для готування.
  4. 4 Випивайте по 1-2 чайних ложки яблучного оцту кожен день перед їжею.
    • Деякі люди вважають за краще розчиняти яблучний оцет в склянці (230 мл) води або холодного чаю.
    • Якщо смак або запах яблучного оцту здається вам занадто різким і вам не подобається пити його щодня, спробуйте просто додавати 1-2 чайні ложки меду на одну дозу яблучного оцту.
  5. 5 Ведіть харчової журнал. Записуйте в цьому журналі прийом яблучного оцту, рівень своєї енергії, почуття голоду, спалахи апетиту, бажання спати і вага.
    • У своєму журналі ви зможете записувати кількість оцту, яке ви випили, як ви його випили, і що (і в якій кількості) ви їли.
    • Порівнюйте і аналізуйте ці результати, щоб підібрати ефективну дозування яблучного оцту.
  6. 6 Пам'ятайте, що втратити вагу до ефективного практично неможливо, якщо ви з'їдаєте більше калорій, ніж спалюєте. І хоча яблучний оцет допомагає зменшити апетит і прискорити метаболізм, він не скасовує необхідності у фізичній активності і здоровому харчуванні. Тільки в поєднанні зі здоровим харчуванням і регулярними аеробними вправами яблучний оцет допоможе вам схуднути.
  7. 7 Будьте терплячі, не чекайте швидкого ефекту від яблучного оцту. Яблучний оцет не є чудодійним засобом - насправді такого засобу не існує.Єдиний спосіб схуднути здоровим і ефективним чином - це худнути поступово, даючи жировим клітинам час пристосуватися й адаптуватися до нового розміру.
    • Вважається, що яблучний оцет прискорює втрату ваги, приблизно на 6 кг в рік. Додаткові 6 кг можуть помітно вплинути на ваш зовнішній вигляд і на здоров'я.
  8. 8 Розрахуйте індекс маси свого тіла. Обчисліть, на скільки кілограмів вам необхідно схуднути, щоб досягти ідеальної ваги. Задайте собі конкретну мету, наскільки ви хочете схуднути, але ставте розумні і досяжні цілі. Якщо ви поставите собі недосяжні цілі, то напевно будете засмучені і втратите будь-яку мотивацію. Ставте реальні цілі і регулярно пийте яблучний оцет - це допоможе вам досягти бажаних результатів.
  9. 9 Підтримуйте здорову вагу, коли досягнете мети. Не їжте жирні продукти і продовжуйте пити яблучний оцет, щоб схуднути природним чином.

Поради

  • Заповніть форму для льоду яблучним оцтом і водою і заморозьте. Додавайте по кубику замороженого оцту в стакан води, і випивайте його перед прийомом їжі. Це дуже простий і ефективний спосіб вживати потрібну кількість оцту.

попередження

  • Яблучний оцет може взаємодіяти з деякими рецептурними лікарськими препаратами. Якщо ви приймаєте діуретики або інсулін, то вам не слід вживати оцет. Яблучний оцет може також збільшувати рівень калію в організмі до небезпечного.
  • Кислота в яблучному оцті може подразнювати слизову горла, стравоходу і шлунка. Якщо ви відчули в горлі, стравоході або шлунку роздратування або відчуття печіння, негайно перестаньте пити оцет.
  • Яблучний оцет дуже кислий, а це означає, що pH яблучного оцту може знижувати pH шлунка і викликати певні негативні побічні ефекти, особливо якщо його приймати в надмірній кількості і протягом тривалого часу.