Як використовувати ягоди асаї для схуднення

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 3 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Семена ЧИА для похудения. Минус 5 кг! Как принимать, как готовить? Польза
Відеоролик: Семена ЧИА для похудения. Минус 5 кг! Как принимать, как готовить? Польза

Зміст

Ягоди асаї - антиоксидант, який за деякими даними допомагає схуднути. Деякі люди вважають, що ягоди асаї знижують апетит і дають вам заряд бадьорості, роблячи вживання ягід привабливим для тих, хто не зміг схуднути за допомогою дієти і фізичних вправ. Тим не менш, у даний час немає наукових доказів, того що ягоди допомагають скинути вагу .. Але все одно, якщо ви хочете спробувати використовувати ягоди асаї з метою схуднення, дотримуйтесь цих кроків.

кроки

Метод 1 з 3: Додавання ягід асаї при приготуванні їжі

  1. 1 Купуйте свіжі або заморожені ягоди в інтернет магазині або магазині, що торгує здоровою їжею.
  2. 2 Додавайте ягоди асаї в нежирні десерти, такі як заморожений йогурт або кекс, або придумайте свій власний варіант десерту з ягодою ассаи.
  3. 3 Додавайте ягоди асаї в здорові перекуси, щоб підсолодити їх, наприклад, в мюслі, пластівці, вівсянку і в звичайний йогурт.
  4. 4 Додавайте свіжі ягоди асаї в різні страви. Ви повинні думати про цю добавку для втрати ваги, як про звичайну ягоді. Смак багатьох продуктів може бути поліпшений або посилений її додаванням.

Метод 2 з 3: Додавання ягід асаї в напої

  1. 1 Додавайте пудру з ягід асаї або сік в рідину. Приготування свого власного напою - завжди найекономічніший спосіб використання цього продукту, але напої промислового приготування більш зручні.
  2. 2 Знайдіть сік, в якому ягоди асаї є головним інгредієнтом або принаймні одним з декількох активних інгредієнтів.
  3. 3 Приготуйте смузі з пудри ягоди акаї, замороженого йогурту або звичайного або соєвого молока і будь-якими іншими фруктами за вашим бажанням.
  4. 4 Купуйте сік або смузі промислового приготування в магазинах продають товари здорового ламіпітанія, в інтернет магазинах або тренажерних залах.

Метод 3 з 3: Схуднення з ягодами асаї в капсулах

  1. 1 Купуйте ягоди асаї в капсулах, їх зазвичай легше знайти в продажу, і вони менш дорогі ніж натуральні ягоди асаї. Капсули можна купити в інтернет магазинах або магазинах, що торгують здоровою їжею.
  2. 2 Приймайте 2 капсули щодня.
  3. 3 Можна вибирати між таблетками, які потрібно розжувати або розчиняються в роті.

Поради

  • Регулярно займайтеся спортом під час використання ягід асаї, щоб отримати максимальну віддачу від цієї добавки для втрати ваги. Так як вони не вважаються панацеєю, а всього лише прискорювачем втрати ваги, ви повинні харчуватися здоровою їжею і тренуватися, принаймні три рази в тиждень, для досягнення вашої мети в схудненні з використанням ягід асаї.
  • Використовуйте відповідний вам тип добавок на основі ягід асаї з продуктами, очисними товсту кишку для досягнення найкращих результатів в схудненні, так як комбінація цих двох способів може допомогти вивести токсини з організму. Кращий спосіб зробити це - вживати в їжу натуральні, необроблені продукти, що містять велику кількість волокон, такі як горіхи, фрукти, насіння льону, бобові продукти і висівки.
  • Будьте реалістичні у постановці цілей в схудненні, так як використання ягід асаї не дасть стрімкого зниження ваги. Вони можуть подвоїти вашу звичайну втрату ваги, що досягається дієтою і заняттями спортом. Це означає, що ви можете поставити собі за мету схуднути на 0.9 - 4 кг за тиждень.

попередження

  • Науково доведено, що ягоди асаї допомагають схуднути. Насправді Федеральна торгова комісія США звинуватила продавців в навмисному введення споживачів в оману твердженнями про корисність для здоров'я ягід асаї.
  • Уникайте цієї добавки для втрати ваги, якщо у вас алергія на ягоди асаї або пилок.