Як використовувати рідкий вітамін Е для зміцнення волосся

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 27 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Всего  2  ложки в  ШАМПУНЬ,  и любые  ВОЛОСЫ  идут в  БЕШЕНЫЙ  РОСТ !
Відеоролик: Всего 2 ложки в ШАМПУНЬ, и любые ВОЛОСЫ идут в БЕШЕНЫЙ РОСТ !

Зміст

Вітамін Е - це вітамін природного походження з антиоксидантними властивостями. Він виділяється на поверхні шкіри і покращує здоров'я шкіри і волосся. Зазвичай він зустрічається в шкірному салі, натуральному маслі, яке виділяють залізисті клітини в шкірі. Вітамін Е надає ряд позитивних впливів: видаляє з шкіри і голови небезпечні речовини, поглинає УФ випромінювання сонця і запобігає сонячний опік, покращує ріст волосся, уповільнює процес випадіння волосся і уповільнює посивіння. Використовуйте масло вітаміну Е замість кондиціонера для волосся, щоб нормалізувати фізичний стан волосся і шкіри, або просто наносите його на посічені кінчики.

кроки

Частина 1 з 2: Підготовка до нанесення масла

  1. 1 Віддайте перевагу натуральній різновиди олії. Вашому тілу буде набагато простіше увібрати і переробити натуральний вітамін Е. Синтетичний вітамін Е називається «ацетат токоферил». Цей різновид може взаємодіяти з деякими косметичними товарами, тому краще брати натуральні види олії вітаміну Е. Їх можна купити в магазині здорового харчування, на прилавку з вітамінами у великому продуктовому магазині або замовити в інтернеті. У деяких харчових оліях, на зразок масла паростків пшениці, а також в соняшниковій і мигдальна олія також міститься вітамін Е.
  2. 2 Перевірте реакцію шкіри на масло перед використанням. У деяких людей може бути підвищена чутливість до рідкого вітаміну Е, так що нанесіть пробну дозу масла на шкіру, перш ніж застосовувати його на волоссі. Чутливість до вітаміну Е може розвинутися з часом, так що перевірте, як виглядає і відчуває себе шкіра голови через кілька днів після використання вітаміну Е.
    • Щоб перевірити масло, нанесіть 1-2 краплі на внутрішню сторону зап'ястя, а потім розмажте масло. Зачекайте 24 години, а потім погляньте на своє зап'ястя. Якщо на зап'ясті виникне почервоніння, сухість, свербіж або набряк - не використовуйте масло. Якщо з зап'ястям все в порядку, сміливо наносите масло на волосся.
  3. 3 Нанесіть трохи олії. Масла вистачає надовго, так що використовуйте його потроху. Почніть з обсягу розміром з монету, а потім при необхідності додайте ще. Кількість масла буде залежати від довжини і густоти волосся.
  4. 4 Щоб сприяти росту волосся, почніть приймати добавки з вітаміном Е. Було доведено, що прийом вітаміну Е прискорює ріст волосся. Почніть щодня приймати по дві 50 мг капсули вітаміну Е після їжі. Одну капсулу приймайте після сніданку, а іншу - після обіду.
    • Перш ніж приймати будь-які добавки, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.
    • Включіть у свій раціон інші природні джерела вітаміну Е. Включіть до свого харчування горіхи, насіння, зеленолістние овочі і рослинне масло, особливо масло паростків пшениці і соняшникову олію.
  5. 5 Якщо хочете, почніть приймати вітамін С. Вітаміни Е і С добре поєднуються, оскільки разом вони більш ефективно захищають волосся і шкіру від УФ випромінювання. Якщо ви наносите вітамін Е на шкіру, використовуйте вітамін С тим же способом. Якщо ви приймаєте вітамін Е в таблетках, тоді і вітамін С теж приймайте в таблетках. Разом вони будуть більш ефективні, ніж окремо.

Частина 2 з 2: Догляд за волоссям за допомогою рідкого вітаміну Е

  1. 1 Використовуйте рідкий вітамін Е замість кондиціонера для волосся. Використовуйте рідкий вітамін Е замість звичайного кондиціонера, щоб зробити волосся м'яким і слухняним. Помийте голову шампунем і гарненько прополощіть волосся. Потім вичавіть з волосся воду. Після цього вилийте собі на долоню рідкий вітамін Е, розміром з монету. Як правило, масло буде густим і жирним.
    • Замість того, щоб використовувати його як кондиціонер для волосся, наносите вітамін Е на ніч замість нічного крему або зволожуючий засіб.
  2. 2 Пальцями втирайте масло в шкіру голови. Нанесіть масло прямо на шкіру голови і кінчиками пальців втирайте його в корені волосся. М'якими круговими рухами втирайте рідкий вітамін Е в шкіру голови.
    • Шкіра в стані увібрати вітамін Е. Більш того, такий спосіб доставки вітаміну в клітини може виявитися навіть більш ефективним.
  3. 3 Обмотайте голову теплим і мокрим бавовняним рушником. Якщо ви хочете провести глибоке кондиціонування волосся, тоді обмотайте голову теплим бавовняним рушником і не знімайте його протягом години. Тепло збільшить ступінь поглинання вітаміну Е в волосся і шкіру голови.
    • Щоб зробити рушник теплим і мокрим, заповніть раковину або велику миску гарячої води і занурте в неї рушник. Вичавіть з рушника зайву воду і обмотайте його навколо голови.
  4. 4 Змийте рідкий вітамін Е. Через годину можете зняти рушник з голови. Теплою водою змийте з волосся вітамін Е. Висушіть волосся і укладіть їх як зазвичай.
  5. 5 Обробіть посічені кінчики рідким вітаміном Е. Вітамін Е також можна використовувати для часткової обробки посічених кінчиків. Для цього вилийте собі на долоню трохи рідкого вітаміну Е. Розітріть долоні, а потім стисніть в них кінчики волосся. Втирайте вітамін Е в кінчики. Залиште масло на волоссі і покладіть їх.
    • Цю процедуру можна виконувати як на сухих, так і на мокрих волоссі.
    • Вітамін Е - досить сильне зволожуючий засіб, який наситить шкіру вологою. Це і сприяє відновленню посічених кінчиків. Якщо вітамін Е не допоміг, позбудьтеся від посічених кінчиків, трохи їх підрізав.

попередження

  • Проконсультуйтеся з терапевтом або дерматологом, перш ніж приймати вітамін Е, якщо у вас є шкірні захворювання, на зразок екземи, псоріазу або вугрової висипки.
  • Масло може залишити на одязі незмивна пляма, так що будьте уважні, коли будете наносити на волосся рідкий вітамін Е. Обов'язково витріть надлишки масла, щоб воно не скло на одяг. Радимо також обмотати рушник навколо шиї і плечей, щоб уберегти одяг від розливів масла.