Як позбутися від болю при артриті

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЛЕЧЕНИЕ РЕВМАТОИДНОГО АРТРИТА | Способы лечения
Відеоролик: ЛЕЧЕНИЕ РЕВМАТОИДНОГО АРТРИТА | Способы лечения

Зміст

Хочете зменшити біль і знову відчути себе здоровим, не покладаючись тільки на лікарів і медикаменти?

кроки

  1. 1 В Інтернеті безліч інформації про артрит і ревматоїдному артриті, але дійте обережно, оскільки не всім радам можна довіряти і не всі вони написані з кращих спонукань.
  2. 2 Підберіть дієту. При артриті рекомендується споживати продукти з високим вмістом кальцію, магнію та інших мікроелементів - це добре для кісток. Для зміцнення кісток також рекомендується приймати спеціальні харчові добавки, які можна замовити в Інтернеті. Головне - мислите тверезо і об'єктивно оцінюйте, що дійсно допоможе, а що виглядає підозріло. Харчування і спосіб життя сильно впливають на прояв симптомів ревматоїдного артриту.
  3. 3 Для початку напишіть в пошуковій системі «дієта при ревматоїдному артриті» або просто «ревматоїдний артрит». Можна спробувати ще «трави при ревматоїдному артриті», «синдром підвищеної кишкової проникності при ревматоїдному артриті», «цетил-мірістолеат при ревматоїдному артриті», «серрапептаза при ревматоїдному артриті», «антибіотики при ревматоїдному артриті».
  4. 4 Приберіть з раціону все перероблені продукти. Почніть їсти більше свіжих овочів, салатів, рису басматі, амаранту, насіння, киноа та інших круп альтернативних видів на кшталт гречки (її можна знайти у вигляді спіральних макаронів - це смачно і поживно). Перестаньте вживати хліб та інші продукти, що містять пшеницю, жито і глютен. Більшість напівфабрикатів містять пшеницю і хімічні речовини, які можуть нашкодити вашому здоров'ю. Чи не пересолюйте їжу і замініть столову сіль на морську - вологе і сіру, яка містить необхідні організму мінерали.
  5. 5 Максимально знизьте жирність раціону, але додайте в нього трохи олії макадамії або рисового масла. По можливості припиніть їсти цукор - це стрес для організму і порожні калорії. Замініть цукерки фруктами.
  6. 6 Скоротіть споживання червоного м'яса і по можливості замініть його рибою (тільки не з штучних водойм). Органічне м'ясо - кращий вибір.
  7. 7 Замініть лікувальні чаї та кава на звичайний зелений чай або навіть зелений чай без кофеїну.
  8. 8 Припиніть вживати молочні продукти, включаючи молоко і сир. Знежирений сир можна залишити. Визначте вплив яєць на ваш організм - виключіть їх на час, а потім знову введіть в раціон і відстежуйте своє самопочуття. Насправді таку перевірку можна влаштовувати будь-яких продуктів. Алергічна реакція може проявитися негайно або через деякий час, аж до тижня.
  9. 9 Нормалізуйте травлення за допомогою пробіотиків (особливо при синдромі підвищеної кишкової проникності). Спробуйте різні препарати і знайдіть ідеальний для себе.
  10. 10 Приймайте риб'ячий жир - він знімає запалення. Вибирайте «концентрований» вид з найвищим вмістом омега-3 жирів на 1000 мг. Чим менше компонентів в складі, тим краще. Лікар або фармацевт може підібрати вам найбільш підходящий варіант.
  11. 11 Спробуйте використовувати муміє - це мінеральний продукт з хорошими протизапальними властивостями. Він недорогий і ефективний.
  12. 12 Приймайте серрапептазу - натуральний фермент, який «з'їдає» запалення і значно зменшує біль.
  13. 13 Сік мангостана сприяє активації природних регенераційних процесів в організмі.
  14. 14 Різні терапевтичні техніки (наприклад, зі звільнення від негативних емоцій) допоможуть подолати психологічні бар'єри, щоб відчути себе краще.
  15. 15 Приймайте комплекси вітамінів фармацевтичного класу.

Поради

  • Не існує двох однакових людей - шукайте метод, який підходить саме вам. При необхідності можна проконсультуватися з натуропатом або дієтологом, щоб підкоригувати свій раціон.