Як розпізнати ловеласа

Автор: Florence Bailey
Дата Створення: 23 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
НЛП. Как влюбить в себя любого (любую). 100% методика.
Відеоролик: НЛП. Как влюбить в себя любого (любую). 100% методика.

Зміст

Як правило, романтичні відносини з ловеласом призводять до страждань, проте розпізнати серцеїда заздалегідь не завжди просто. Уважно вивчіть поведінку людини наодинці з вами і на публіці, щоб помітити, що насторожують сигнали.

кроки

Частина 1 з 4: Загальні характеристики

  1. 1 Надмірна самовпевненість. У здорової впевненості в своїх силах немає нічого поганого, однак бути впевненим і зарозумілим - не одне й те саме. Якщо хлопець поводиться трохи самовпевнено в спробах зробити на вас враження, то нерідко причиною такої поведінки є багатий досвід.
    • Більшість людей щонайменше трохи нервують поруч з вподобаним людиною. Впевнений в собі хлопець не обов'язково ловелас, але якщо він може запросити вас на побачення без частки збентеження або поводиться відсторонено, то навряд чи його наміри серйозні.
  2. 2 Різниця у віці. Якщо чоловік годиться вам у батьки, то це не найкращий знак. Зрілі ловеласи, які не змінюють власних звичок, часто намагаються заманити в пастку молоденьких і менш досвідчених дівчат, яких простіше обвести навколо пальця.
    • Звичайно, не кожен чоловік у віці є ловеласом, але якщо він значно старше вас і при цьому виявляються інші ознаки донжуана, то його вік - небезпечний сигнал.
    • І навпаки, не кожен ловелас - це чоловік у віці. У світі також дуже багато молодих серцеїдів.
  3. 3 Мобільний телефон. Коли чоловік буде набирати повідомлення, нахиліться до нього і погляньте на його телефон. Не потрібно пильно вдивлятися в екран. Набагато корисніше при цьому оцінити його поведінку. У подібній ситуації досвідчений ловелас так швидко сховає від вас телефон, що ви і оком моргнути не встигнете.
    • Більш того, якщо він постійно дивиться в телефон або приділяє йому більше уваги, ніж вам, то слід насторожитися.
    • Даний рада не означає, що можна виривати з рук чужий телефон і переглядати журнал викликів. Багато розцінять подібна поведінка як вторгнення в особисте життя, тому хлопець буде незадоволений, навіть якщо він зовсім не ловелас. Немає ніякої потреби переглядати повідомлення або журнал дзвінків, так як надмірне занепокоєння про недоторканність телефону - саме по собі поганий знак.
  4. 4 Простежте за партнером. Зверніть увагу на місця, які він часто відвідує без вас. Якщо він буває там же, де любив проводити час до початку відносин з вами і знайомитися з жінками, то досить імовірно, що він продовжує зваблювати там різних дам.
    • це НЕ значить, що потрібно слідувати за ним по п'ятах.Існує більш здоровий спосіб: вам досить задати людям питання і дізнатися, хто міг його бачити, коли, де і з ким. Також можна навідатися в заклад, в якому ви познайомилися, і пошукати його серед присутніх.

Частина 2 з 4: Особливості мови

  1. 1 Остерігайтеся лестощів. Щирі компліменти завжди приємні, але навряд чи ви повірите людині, який хвалить вас кожну хвилину. Ловеласи нерідко намагаються завоювати дівчину надмірним кількість лестощів і похвали.
    • Звертайте увагу на тип компліментів. Загальні фрази, які звучать на кожному кроці або застосовні для будь-якої дівчини (гарне волосся, чудова посмішка) завжди покажуть, що він не особливо замислюється над вашою індивідуальністю і особистими якостями. Також остерігайтеся чоловіків, які роблять компліменти ваших слабкостей.
    • Часто ловелас майже відразу починає називати дівчину одним або декількома пестливими іменами на кшталт «сонечко», «зайчик» або «рибка». Подібна поведінка доречно через деякий час після початку відносин, але не в перший же день.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Maya Diamond, MA


    Коуч по відносинам Майя Даймонд - коуч по знайомствам і відносин з Берклі, Каліфорнія. Має сім років досвіду, допомагає людям, що мають проблеми з зав'язуванням відносин, знайти внутрішню впевненість, впоратися зі своїм минулим і побудувати здорові, тривалі, засновані на любові відносини. Отримала магістерський ступінь з соматичної психології в Каліфорнійському інституті інтегральних досліджень в 2009 році.

    Maya Diamond, MA
    Коуч по відносинам

    Як правило, ловеласи шукають лише можливості добре провести час, але ніяк ні серйозних відносин. Якщо помітите, що людина робить вам багато компліментів або зближується з вами, але при цьому не ставить питань про вас і не бере активної участі в розмові, ймовірно, вам непосчастлівілось зустріти ловеласа. Таким людям абсолютно не цікаво перекладати відносини на новий рівень, все, чого вони хочуть, так це просто веселитися.


  2. 2 Уважайте обман. Ловеласи - відомі брехуни. Підловити його на брехні вельми не просто, але якщо таке трапилося, то краще звернути на це увагу. Будьте особливо обережні з тими, кого ви неодноразово зловили на брехні.
    • Найчастіше ловелас говорить неправду про своє минуле, недавнє времяпровождении і людей, в компанії яких він перебував.
    • Якщо у вас закралися підозри, і ви розповіли про це хлопцеві, то зверніть увагу на його реакцію. Як правило, ловелас спробує відбутися жартами і змінить тему розмови. Якщо цей номер не пройде, то він може визнати правду, але при цьому перекладе на вас провину за свою брехня.
  3. 3 Враховуйте подробиці життя ловеласа. Більшість ловеласів - егоїсти, тому вони відразу почнуть розповідати про себе ще до ваших запитань. Якщо хлопець не поспішає ділитися відомостями про своє життя, то задавайте йому питання і помічайте невідповідності в його словах.
    • Всі хочуть показати себе вподобаної людини у вигідному світлі, але ловелас зазвичай буде занадто хорошим. Якщо його розповідь схожий на готовий сценарій, і в нього важко повірити, тоді ваші здогадки цілком можуть виявитися правдою.
    • Уважайте подробиці. Якщо факти не сходяться, то весь розповідь може виявитися неправдою.
  4. 4 Розкажіть про себе. Оскільки багатьох ловеласів цікавлять тільки вони самі, така людина не стане витрачати час на ваші розповіді. Якщо ви дійсно цікаві чоловікові, він завжди захоче дізнатися про вас більше, але ловеласу немає до цього діла.
    • Досвідчений ловелас обов'язково поцікавиться вашим життям, але навряд чи стане запам'ятовувати подробиці. Підніміть тему, яку ви обговорювали в минулий раз. Цілком природно, якщо чоловік забув якусь дрібницю, але постійна неуважність - поганий знак.
  5. 5 Обговоріть минулі відносини. Запитайте його про минулі відносини, а також розкажіть про себе. Такі розмови дають ловеласу можливість маніпулювати вашими почуттями.
    • Він може запитати про ваші минулі відносини і зациклитися на невпевненості, яку ви відчували в той час. Знаючи ваші слабкі місця, він зможе використовувати таку інформацію з вигодою для себе.
    • В оповіданні про своїх останніх відносинах він може опускати безліч деталей, але при цьому підкреслювати, що йому завдали болю. Лише один раз згадати про нанесеної образі - абсолютно нормально, але спроби викликати жалість видають тактику маніпулятора.
  6. 6 Відстоюйте свою невинність. Ловеласи нерідко звинувачують своїх дівчат в невірності. Як правило, таким вчинком людина намагається відвернути увагу від своїх провин.

Частина 3 з 4: Спільне проведення часу

  1. 1 Цінуйте свій час. Звертайте увагу на те, як хлопець запрошує вас на зустрічі і як він відповідає на ваші запрошення. Хороші хлопці будуть цінувати ваш час, чого не можна сказати про ловеласа.
    • Ловеласи зазвичай пропонують зустрітися негайно. Так як зустріч з вами може не бути пріоритетом для нього, ловелас розглядає вас як запасний план і запрошує на побачення тільки в тому випадку, якщо не вдається знайти інший варіант на вечір.
    • Якщо на кожне ваше пропозицію зустрітися хлопець відповідає «можливо», цілком ймовірно, що він не хоче зв'язувати себе зобов'язаннями і чекає більш підходящого пропозиції. Якщо чоловік часто скасовує зустрічі в останню хвилину, то він може керуватися такими ж міркуваннями.
  2. 2 Мінливий поведінку. Ловеласи непостійні у своїй прихильності і можуть кидатися з крайності в крайність. Наприклад, хлопець може не згадувати про вас кілька тижнів, а потім різко почне приділяти вам більше уваги, ніж потрібно.
    • У моменти «затишшя» хлопець напевно проводить час з іншими дівчатами і занадто зайнятий, щоб згадувати про вас.
    • У моменти «загострення» він або не має іншого вибору, або втрачає інтерес до іншої жінки. В результаті він повертається до вас, щоб заповнити порожнечу.
  3. 3 Змініть місце зустрічі. Якщо ви зазвичай зустрічаєтеся вечорами, то запропонуйте зустрітися днем. Швидше за все, ловелас відмовиться від подібної пропозиції і його виправдання будуть вельми сумнівними.
    • Якщо у вас немає можливості змінити час побачення, то спробуйте змінити інші аспекти. Замість зустрічі наодинці або побачення в барі рушайте в людне місце або кафе, в якому майже не п'ють. У такому випадку шанси хлопця затягнути вас в ліжко знижуються, тому ловелас навряд чи погодиться на таку зміну.
  4. 4 Підтримуйте зоровий контакт. Спробуйте дивитися хлопцеві в очі в людному місці. Зовсім не обов'язково невідривно дивитися один на одного, але на побаченні очі партнера повинні бути принаймні спрямовані в вашу сторону.
    • Якщо він іноді дивиться на всі боки, то в цьому немає нічого поганого, але постійно розглядати інших людей ненормально. Також слід насторожитися, якщо він дивиться на іншу жінку.
  5. 5 Чи не квапте події. Ловеласа цікавить тільки ваше тіло і можливість володіти ним. Один з кращих способів розпізнати ловеласа - не квапити події після знайомства. Йому банально не вистачить терпіння.

Частина 4 з 4: Громадська думка

  1. 1 Віддайте відносини гласності. Якщо ви перебуваєте у відносинах з ловеласом, то напевно він зустрічається не тільки з вами. Можлива розголос підвищує ймовірність викриття, тому навряд чи він погодиться оприлюднити ваші відносини.
    • Слідкуйте за тим, як він ставиться до вас на людях. Якщо він відмовляється проявляти будь-які знаки уваги або ставиться до вас як до всіх інших жінкам, то можливо, що так він намагається зберегти ваші відносини в таємниці. З цієї причини він може відмовлятися від зустрічей з вами в певних місцях, якщо вважатиме, що там вас можуть побачити інші.
    • Показати статті в соціальних мережах. Якщо він відмовляється додавати вас у друзі або передплатники, ніколи не відповідає на ваші публічні коментарі, то можливо, що він намагається приховати ваші відносини.Небажання оновити своє «сімейний стан» - ще один можливий індикатор.
  2. 2 Зустрітися з його друзями. Запропонуйте провести час в компанії друзів. Ловеласи не бажають знайомити дівчат зі своїми друзями, і аж ніяк не тому, що побоюються, ніби інший чоловік поведе їх кохану.
    • При можливої ​​зустрічі з друзями існує ризик, що один з них проговориться, і дівчина випадково дізнається правду.
    • Якщо вам вдалося познайомитися з його друзями, простежте за поведінкою хлопця в компанії. Серед друзів ловелас може втратити пильність і показати своє справжнє обличчя.
  3. 3 Познайомте хлопця зі своїми друзями і родичами. Запропонуйте йому познайомитися з вашими близькими людьми. Ловелас не зацікавлений в серйозних відносинах, тому зазвичай він відмовляється від подібних пропозицій або в останню хвилину знаходить привід не з'явитися на зустріч.
    • Більш того, уважні друзі і родичі можуть розпізнати ловеласа при зустрічі. Якщо ловелас погодиться на зустріч з вашими близькими людьми, то він ризикує виявити себе.
  4. 4 Цікавтеся думкою з боку. Запитуйте про хлопця інших людей і дізнайтеся про можливі чутках. Люди з його кола спілкування можуть покривати ловеласа, але іншим такі ігри просто не потрібні.
    • Попросіть своїх близьких друзів провести власне розслідування. Напевно серед друзів ваших друзів є незнайомі вам люди, які можуть мати корисною інформацією.
    • Можна навіть поговорити з колишніми дівчатами вашого нового хлопця, але будьте обережні, тому що деякі з них можуть навмисно наговорити гидот про людину в якості помсти. Крім іншого, колишня дівчина може вважати, ніби ви «повели» її хлопця, і ставитися до вас вельми недоброзичливо.
  5. 5 Слідкуйте за тим, як хлопець ставиться до інших людей. Ловелас недостатньо ввічливий не тільки з вами, а й з іншими людьми. Іноді складно зрозуміти, чи дійсно він зневажливо ставиться до вас, але визначити ставлення до інших людей набагато простіше.
    • Звертайте особливу увагу на те, як він ставиться до інших жінок і говорить про них. Навіть неповагу по відношенню до родичів жіночої статі може вказувати на неповагу до жінок в цілому.
    • Слідкуйте за тим, як він ставиться до обслуговуючого персоналу в тих місцях, куди ви ходите. Ловелас може задовольнятися своїм становищем і грубити працівникам закладів.