Як змінити свій образ

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как измениться за 1 неделю, сидя ДОМА? / Карантин
Відеоролик: Как измениться за 1 неделю, сидя ДОМА? / Карантин

Зміст

Змінити спосіб можна по-різному. Можна радикально - наприклад, пофарбувати волосся в фіолетовий колір, а можна помірно - наприклад, змінити макіяж на більш природний. І те, і інше буває забавним і захоплюючим, але в той же час трохи лякає. Іноді просто хочеться що-небудь поміняти, але незрозуміло, що саме. Зробіть ревізію своєї зачіски, гардероба, стилю поведінки та інших складових вашого образу, щоб прийняти правильне рішення.

кроки

Метод 1 з 4: Спробуйте нову зачіску

  1. 1 Новий образ - нова зачіска. Спробуйте забарвлення світлими або темними пір'ям або змініть колір волосся на якийсь прикольний (наприклад, блакитний, фіолетовий, рожевий), експериментуйте з деграде, перефарбуйте в платиновий блонд або вороняче крило або зробіть з волоссям щось ще, що ви побачили на кому -то і вам сподобалося! Ви також можете використовувати крейду для волосся і спрей-фарбу для тимчасової зміни кольору.
    • Зверніть увагу, на чому постійно затримується ваш погляд - раз вам подобається, чому б і на собі не спробувати?
    • Придивіться, який тон у вашої шкіри і відповідно до цього вибирайте колір фарби для волосся.
    • Можна відвідати спеціалізований салон-перукарню або пофарбувати волосся дома.своімі силами або за допомогою подруги.
  2. 2 Щоб перебувати в новому образі довше, зробіть стрижку або нарощування волосся. Ви можете змінити довгі локони на стрижку «під хлопчика», вистригти чубок, зробити асиметричну зачіску, наростити волосся або вибрати що-небудь ще з величезної кількості різних стилів. Можна вчинити зовсім вже радикально - поголитися налисо! Намагайтеся вибрати таку зачіску, яка вигідно обрамити ваше обличчя.
    • Якщо ви не хочете робити що-небудь радикальне з вашими волоссям, спробуйте просто підрівняти їх. Навіть якщо ніхто не помітить особливих змін, ви-то будете знати і відчувати себе «посвіжілої».
    • Якщо ви хочете круто змінити стиль, але не наважуєтеся йти до перукаря, можна тиждень поносити перуку, щоб зрозуміти, чи варто вам саме так стригтися.
    • Ось кілька додатків, за допомогою яких можна «приміряти» нову зачіску: «Віртуальний макіяж від Mary Kay®», Face App, Virtual Hairstyle, Hair Color Booth і NewDo.
  3. 3 Шукайте новий образ за допомогою різних варіантів укладок, це ні до чого не зобов'язує. Якщо вносити значні зміни в зачіску не хочеться, спробуйте по-іншому зачесатися. Можна зачесати волосся на іншу сторону або вигадати щось нове, своє плетіння. Спробуйте різні пучки і вузли для різноманітності.
    • Саме чудово в експериментах з зачіскою полягає в тому, що волосся в разі чого відросте! Погортайте навчальні відео і фото на YouTube або Pinterest, приміряйте на себе різні образи.
    • Можна також використовувати аксесуари для волосся: стрічки, шпильки, гумки, квіткові розетки.

Метод 2 з 4: Оновлення макіяжу

  1. 1 Запитайте у професіоналів, щоб навчитися новим технікам нанесення макіяжу. У деяких косметичних магазинах безкоштовно показують, як робити макіяж. Відвідайте такі магазини і попросіть консультантів показати, як це все працює. Якщо у вас вже дозріла ідея, як ви хочете виглядати, можна відразу попросити їх показати вам, як створити саме такий образ.
    • Ви можете купити косметику, необхідну для вашого образу, або знайти аналогічну самостійно в магазині або в інтернеті. Приділіть увагу використовуваним кольорам і тому, для якого типу шкіри призначена ця косметика, з яких інгредієнтів вона складається.
  2. 2 Дивіться навчальне відео, вивчайте самовчителі по новим косметичним трендам. Можливо, вам захочеться навчитися робити ідеальні стрілки, або, наприклад, вам подобається, як виглядає обличчя з контурінгом. Подивіться YouTube або інші статті на wikiHow, щоб по відео навчитися тому, як створювати ці образи.
    • Спочатку входження в образ буде займати у вас багато часу, але з практикою ви навчитеся все робити краще і швидше!
  3. 3 Для більш природного вигляду відмовтеся від зайвого макіяжу. Якщо ви хочете спростити свій стиль, спробуйте обмежити кількість косметики, якою ви користуєтеся, відмовтеся від якихось складових вашого щоденного ритуалу, наприклад від рум'ян або підводки, або від тіней для повік. Або ж просто змініть кричущий макіяж (на кшталт темних тіней для повік) на більш природний.
    • Багато людей відчувають приємну свободу, відмовившись від макіяжу, хоча спочатку без нього ви можете відчути себе «голої». Спробуйте так: сфотографуйте себе без макіяжу і розглядайте фото, щоб відчути, як ваше обличчя сяє природною красою.
  4. 4 Знайдіть свій «фірмовий» колір помади для щоденного використання. Рожевий, червоний, пурпурний, тілесний, блідий - вибирайте з безлічі відтінків! Знайдіть свій колір, який вам подобається, що підходить до тону шкіри, і користуйтеся ним кожен день, щоб створити «свій» образ.
    • Наприклад, до оливкової кольору шкіри підбирайте рожеві, помаранчеві або червоні відтінки. Якщо у вас рожева шкіра, зверніть увагу на яскраво-червоні тони.
    • Або ж ви можете кожен день фарбувати губи в новий колір, щоб показати, що ви - творча натура і любите різноманітність!
  5. 5 Навчіться по-новому малювати стрілки. Використовуйте підводку, щоб виділити очі. Стрілки додадуть вашому погляду виразність. Можна навіть навчитися різним видам підводки очей, проявити творчий підхід.
    • Для ще більшої різноманітності візьміть підводку кількох кольорів. Зелена і коричнева підводка чудово підходить для карих очей; темно-коричнева або темно-синя вигідно відтіняє блакитні очі; підводки фіолетові, зелені та кольору морської хвилі роблять горіхові очі чарівними.

Метод 3 з 4: Розбір гардеробу

  1. 1 Вибирайте одяг, яка відповідає вашим індивідуальним стилем і типу фігури. Пробуйте виділити вашу улюблену частину тіла за допомогою помітних деталей (на кшталт пояса на талії). Якщо у вас спокусливі форми, не ховайте їх під безформною одягом. Вам подобаються якісь люди і їх зовнішній вигляд, аксесуари? Спробуйте скопіювати їх образ, навіть якщо спочатку вам буде не дуже комфортно. Дотримуйтесь своїх відчуттів, тоді і зміна способу пройде більш гладко.
    • Також є іміджмейкери, які можуть прийти до вас і переглянути ваш гардероб, стиль і дати вам рекомендації по типу одягу, який вам найбільше підходить.
    • Необов'язково прискіпливо дотримуватися порад «експертів» з приводу вашого зовнішнього вигляду - найважливіше те, що вам комфортно в своєму одязі і вам подобається свій стиль.
  2. 2 Для класичного образу придбайте кілька речей в нейтральних тонах. Відвідайте комісійні магазини, універмаги, місцеві бутики і інтернет-магазини, щоб знайти непомітний одяг. Сірий, чорний, кремовий колір засмаги відмінно підходять як для верху, так і для низу. Далі, для завершення гардероба можна купити кілька різних яскравих аксесуарів і жакетів. Необов'язково відразу ж доверху набивати шафа; почніть помалу і з часом додавайте предмети одягу.
    • Якщо ви хочете зробити ваш образ яскравіше, додайте до свого гардеробу помітний кардиган, пару кольорових джинсів і різнобарвну сумочку. Або можна спробувати бейсболки, ремінці або різні види взуття в залежності від того, який спосіб ви хочете створити.
  3. 3 Не пошкодуйте грошей на кросівки, створюючи образ в спортивному стилі. А якщо ви прагнете до класики, то взуття на низьких підборах кольору засмаги, коричневі або чорні платформи, сандалі або туфельки підійдуть краще, ніж різнокольорові і візерунчасті. Для більш креативного образу шукайте взуття яскравих кольорів, з малюнком, різних стилів: босоніжки, танкетки і високі підбори.
    • Якщо вам не потрібен складний образ, постарайтеся підібрати взуття, яка підходить до більшої частини вашого гардеробу. Якщо ваша мета - креативний і багатоплановий образ, взуття допоможе вам створити свій стиль.
  4. 4 Будьте до мене ікон стилю. Коли ви прокачиваете свій образ, ви можете взяти за приклад будь-якого законодавця моди. Шукайте в ваших улюблених журналах і блогах нові сучасні стилі. Купуйте одяг, який відповідає обраному образу: великі, круглі окуляри, барвисті топи, масивні ювелірні вироби.
    • Кілька відомих ікон стилю: Айріс Апфель, Коко Шанель, Крістіан Діор, Ральф Лорен, Віра Вонг і Одрі Хепберн.
  5. 5 Кілька нових аксесуарів завершать ваш образ. Зверніть увагу на модних дизайнерів або на ікон стилю, якими ви захоплюєтеся, подивіться, які аксесуари вони підбирають до свого образу. Копіювати їх - це абсолютно нормально! Маленькі нюанси, такі як сонячні окуляри, сумочки, гаманці, пояси і прикраси, можуть кардинально змінити ваш образ.
    • Наприклад, надівши ефектне намисто до однотонного костюму, в дзеркалі можна побачити значне перетворення.
  6. 6 Купуйте нові окуляри незалежно від того, яке у вас зір. Нова оправа абсолютно змінить ваш зовнішній вигляд! Особисто сходіть в магазин і приміряйте одяг в новому стилі або завантажте своє фото в програми по підбору гардероба на спеціальних сайтах. Можете обзавестися окулярами в товстій темній оправі, підібрати оправу «котяче око», різнокольорову або навіть золоту. Не бійтеся пробувати щось незвичне, не те, що ви носили раніше!
    • Можна навіть купити кілька пар окулярів, що підходять до вашої одязі.

Метод 4 з 4: Вдосконалюйте свій емоційний і фізичний стан

  1. 1 Розробіть нову програму тренувань щоб струсити свій організм. Вправи також допоможуть вам почувати себе більш впевнено і сприяють виробленню ендорфінів. Якщо вам хочеться змінити щось конкретне, наприклад підкачати ноги або схуднути в талії, шукайте вправи, які спрямовані на опрацювання саме цієї зони.В цілому трохи кардіо- та силових вправ щодня або майже щодня приведуть до поступової зміни вашої зовнішності, крім того, так ви відчуєте себе здоровіше!
    • Наприклад, якщо ви хочете стрункі ніжки, спробуйте робити різні види приседов, таких як станова тяга сумо або присідання з широко розставленими ногами. Виконуйте 3 підходи по 15 приседов кожен день.
    • Вправи, крім іншого, сприяють поліпшенню кровообігу, що покращує колір обличчя.
    • Ходіть в спортзал або робіть вправи вдома - що вам більше до душі і що гарантує кращий результат.
  2. 2 Почніть регулярно доглядати за своєю зовнішністю. Виберіть час, обміркуйте все, вивчіть свою шкіру. Вона жирна або суха? Чи є у вас акне? Якщо шкіра жирна, виберіть засіб для зниження жирності. Якщо шкіра суха, вибирайте косметику з зволожуючим ефектом.
    • Як правило, хороший щоденний догляд за шкірою вранці і ввечері перед сном включає в себе умивання, тонізування та зволоження.
  3. 3 Спіть кожну ніч по 7-9 годин. За півгодини до сну вимкніть свої електронні прилади, вмийтеся і починайте готуватися до сну. Спати краще в прохолодній кімнаті при слабкому нічнику або взагалі в темряві. Коли вранці спрацює будильник, вставайте негайно, не розслабляйтеся. Повноцінний сон не тільки наповнює енергією і допомагає краще мислити, але також покращує колір шкіри, до того ж хороший відпочинок дозволяє відчути себе впевненіше.
    • Якщо спати стільки, скільки потрібно, знижується рівень стресу, вага приходить в норму - і обидва ці фактори можуть по-справжньому змінити ваш образ думок і фізичний вигляд!
    • Недолік сну приводить до темних кіл під очима, зморшок, землистого кольору обличчя.
  4. 4 Підвищуйте впевненість в собі, мисліть позитивно. Якщо доглядати за собою і говорити про себе гарне, навіть про себе, така поведінка змінює вигляд людини в очах оточуючих. Починайте щоранку з позитивною мантри на кшталт: «Я люблю, поважаю і захоплююся моїм тілом».
    • Якщо ви боретеся з постійним невдоволенням собою і самокопанієм, цілком нормально, якщо ви підете до фахівця, щоб знайти коріння цих проблем. Душевна рівновага також важливо для вашого образу, як і зовнішній вигляд!
  5. 5 Розправте плечі і тримайте спину прямо - так ви будете виглядати впевнено. Чи не сутультесь, не дивіться в підлогу. Ходіть з високо піднятою головою, так щоб ваші очі були на рівні очей оточуючих, руки опустіть вниз, не схрещуйте їх на грудях.
    • Те, як ви тримаєтесь, говорить людям про те, що ви з себе уявляєте, - якщо ви бажаєте, щоб вас сприймали так, як вам хочеться, ведіть себе відповідно моменту.

Поради

  • Зміна зовнішнього вигляду може допомогти вам відчути себе по-іншому, але не забувайте звертати увагу і на свій внутрішній світ!
  • Пам'ятайте, що вам не потрібно вносити радикальні зміни, щоб оновити свій образ. Невеликі зміни за кілька місяців зовсім змінять ваш зовнішній вигляд!
  • Шукайте оригінальні способи змінити свій вигляд, наприклад відвідайте комісійні магазини або обміняйтеся одягом з друзями.