Як міняти масштаб зображення в Internet Explorer

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 18 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Что делать если масштаб экрана в любой вкладке увеличился или уменьшился,ответ тут!
Відеоролик: Что делать если масштаб экрана в любой вкладке увеличился или уменьшился,ответ тут!

Зміст

Функція зміни масштабу зображення в Internet Explorer є відносно новим введенням в веб-браузері. В Internet Explorer 5 можна масштабувати елементарний текст, але не всю сторінку. Internet Explorer 6 не має вбудованого масштабування сторінки, хоча можна завантажити плагіни, які дозволять збільшити зображення. В Internet Explorer 7 і 8 функція масштабування стала набагато більш надійною. Тепер ви можете збільшити текст і всю сторінку, виконавши кілька простих кроків.

кроки

Метод 1 з 3: Масштабування тексту в Internet Explorer

  1. 1 Відкрийте Internet Explorer 7 або 8.
  2. 2 Натисніть на кнопку Сторінка в верхньому правому меню.
  3. 3 Посуньте курсор миші на пункт меню Розмір Тексту. Виберіть один з наступних текстових розмірів: Найбільший, Великий, Середній, Малий і Найменший.

Метод 2 з 3: Зміна масштабу сторінки в Internet Explorer

  1. 1 Відкрийте Internet Explorer 7 або 8.
  2. 2 Натисніть на кнопку Сторінка в верхньому правому меню.
  3. 3 Посуньте курсор миші на пункт меню масштабу для перегляду його параметрів.
  4. 4 Виберіть Зменшити або Збільшити, якщо ви хочете зробити сторінку трохи більше або менше.
  5. 5 Виберіть з наступних рівнів масштабування за умовчанням для збільшення більш точні вимірювання: 400%, 200%, 150%, 125%, 100%, 75% і 50%.
  6. 6 Встановіть для користувача рівень масштабування, натиснувши на користувача і ввівши потрібний відсоток масштабування.

Метод 3 з 3: Використання настройки Internet Explorer в параметрах Інтернету

  1. 1 Відкрийте Internet Explorer 7 або 8.
  2. 2 Натисніть на Інструменти у верхньому правому меню.
  3. 3 Виберіть Властивості Оглядача в нижній частині спливаючого меню.
  4. 4 Натисніть на вкладку Розширений і подивіться в розділі Можливість доступу. У цьому розділі є три варіанти: Відновити середній розмір тексту для нових вікон і вкладок, відновити середній розмір тексту при масштабуванні і відновити рівень масштабування для нових вікон і вкладок. Установіть прапорець бажаного варіанту.

Поради

  • Якщо у вашої мишки є колесо, ви можете утримувати клавішу CTRL і прокрутити колесо вгору для збільшення і вниз для зменшення масштабу.
  • Ви можете натиснути CTRL + для збільшення або CTRL - для зменшення масштабу.
  • Натискання CTRL 0 скидає рівень масштабування на 100%.
  • В Internet Explorer 8 були зроблені деякі зміни у функціях масштабування. В Internet Explorer 7 масштабування дозволяє переповнення тексту на екрані. Для перегляду всієї інформації на веб-сторінці потрібно маніпулювати горизонтальної панеллю інструментів. В Internet Explorer 8 здійснюється автоматичний перехід при відображенні тексту на новий рядок і не потрібно маніпулювати горизонтальної панеллю інструментів для зручності масштабування. Internet Explorer також встановлює масштаб елементи на веб-сторінці, а не просто їх збільшує. Тому функція масштабування в Internet Explorer 8 тепер називається Адаптивне масштабування.

попередження

  • Часто зустрічається проблема у користувачів Internet Explorer 7 і 8 - нові веб-сторінки відкриваються з дивною на цьому рівні масштабування, наприклад, 200%. Щоб усунути цю проблему, поверніться до кроку 3. Переконайтеся, що відзначено поле Відновити рівень масштабування для нових вікон і вкладок. Це змусить все нові веб-сторінки відкриватися зі стандартним рівнем масштабування 100%.