Як почати свій власний клінінговий бізнес

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 17 Квітень 2021
Дата Оновлення: 25 Червень 2024
Anonim
Бизнес с нуля. Что нужно знать новичку? Как приходят деньги и успех?
Відеоролик: Бизнес с нуля. Что нужно знать новичку? Как приходят деньги и успех?

Зміст

Ви хочете відкрити свій власний клінінговий бізнес? Це дуже легко зробити. Вам не потрібно багато досвіду і повноважень, вам лише потрібно рішучість і сила.

кроки

  1. 1 Необхідно вирішити, які саме клінінгові послуги ви будете надавати.
  2. 2 Вивчіть ставки конкурентів.
  3. 3 Подайте заявку на відповідну ліцензію. Можливо, вам доведеться заплатити за ліцензію для бізнесу або екологічний дозвіл.
  4. 4 Почніть купувати обладнання для очищення.
  5. 5 Почніть рекламну кампанію.

попередження

  • Багато чистячі засоби є токсичними, так що будьте уважні до попереджень і застережень, зазначеним на продуктах.
  • Переконайтеся, що у вас є страхування відповідальності.

Що вам знадобиться

  • Рукавички. Прості кухонні посудомоєчні рукавички підходять для легкої чистки, прибирання і пилу. Шкіряні або товсті пластикові рукавички підходять для роботи в саду. Проте, хімікати, такі як очисники для печі можуть зажадати рукавичок з хімічним захистом. Вони коштують дорожче, але ваші руки будуть в безпеці.
  • Пилові маски. Якщо вам доведеться очищати пил, використовуйте одноразові маски.У пилу може бути присутнім азбест, що тягне серйозну загрозу вашому здоров'ю.
  • Ваші улюблені засоби для чищення. Робота буде краще, якщо ви будете використовувати те, що знаєте. Постарайтеся використовувати прості засоби, наприклад, оцет і соду, так як вони не є токсичними для вас, вашого роботодавця і їх домашніх вихованців. У деяких випадках вам доведеться вдатися до засобів, до складу яких входить аміак, але їх потрібно використовувати належним чином.
  • Захисні окуляри. Іноді ви будете використовувати рідкі миючі засоби, тому слід захистити свої очі від попадання бризок.