Як знайти мотивацію

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 18 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Когда не можете найти мотивацию, спросите себя...
Відеоролик: Когда не можете найти мотивацию, спросите себя...

Зміст

Мотивація відіграє важливу роль в загальному розвитку. Але багато хто з нас не беруть це тільки тому, що не усвідомлюють всю її важливість. Давайте з'ясуємо, що ми можемо зробити, щоб подолати відсутність мотивації.

кроки

  1. 1 Просто почніть діяти. Займіться тим, для чого у вас немає мотивації, наприклад, похід в тренажерний зал, гра на скрипці або стрижка газону. Примусьте себе зробити трохи, щоб завдання вам здавалася менш страшною. Підіть в тренажерний зал і просто посидьте в роздягальні і послухайте музику протягом десяти хвилин. Грайте на скрипці всего10 хвилин. Скосите тільки маленький куточок вашого газону прямо біля ганку. Як тільки ви почнете, то, ймовірно, знайдете мотивацію, щоб продовжити, але навіть якщо цього не станеться, принаймні, ви вже зробите трохи і вже відчуєте себе краще.
  2. 2 Змініть рутину. Припиніть робити те, що ви робили протягом досить довгого часу, і замість цього почніть щось нове. Це може бути що завгодно, і навіть відмова від звички вставати пізно вранці. Звичка вставати рано вранці, безумовно, принесе вам якусь користь.
  3. 3 Перестаньте порівнювати себе з іншими. Це дурний принцип і його слід уникати. Кожен з нас наділений певними унікальними якостями. Просто будьте самим собою. Поважайте себе. Іноді ви повинні говорити самі з собою - це допоможе прояснити ваше бачення ситуації.
  4. 4 Якщо ви дуже старанно над чимось працюєте і не отримуєте цього - це просто означає, що або вам не підходить вибране заняття, або ви може домогтися чогось більшого. Вірте в свої здібності і вибирайте правильні заняття.
  5. 5 Навколо вас багато шуму. Навряд чи ви слухаєте своє серце. Ваш внутрішній голос - це ваш кращий провідник. Дотримуйтесь йому віддано і вам не доведеться ні в чому каятися.
  6. 6 Коли ви прийшли на планету Земля, то не принесли нічого з собою. Так що втрачати нічого. Все, що ви отримуєте - бонус.
  7. 7 Ваші страхи - це першопричина всіх турбот і труднощів. Коли ви подолаєте свої страхи, ви станете іншою людиною. Ви в цьому світі не для того, щоб радувати або завдавати шкоди іншим, ви тут для того, щоб максимально використовувати кожен момент вашого життя.