Як знайти надійних продавців на eBay

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Найти Поставщика?  ✅ГОТОВАЯ БАЗА ПОСТАВЩИКОВ 🔥Поставщики из Китая и США 🔥 Дропшиппинг Поставщики
Відеоролик: Как Найти Поставщика? ✅ГОТОВАЯ БАЗА ПОСТАВЩИКОВ 🔥Поставщики из Китая и США 🔥 Дропшиппинг Поставщики

Зміст

Продавець на eBay може зіпсувати ваш досвід на цьому сервісі або навпаки - заохотити вас до подальших покупок. Якщо ви захочете «промацати грунт», і вас тут же обдурять, швидше за все, ви вже не повернетесь. Команда сервісу eBay придумала для користувачів кілька способів розповісти про свій досвід.

кроки

  1. 1 Дивіться на ціну. Занадто вона хороша, щоб бути справжньою? Швидше за все, це обман. Така річ може бути вкраденої, можливо, неробочий і так далі. Постарайтеся з'ясувати, чи є «поважна» причина для такої низької ціни.
    • Іноді продавець встановлює «мінімальну ставку» за товар, але не погодиться взяти менше певної суми. Навіть якщо ціна вказана як 0,99 центів, це ще не означає, що товар продадуть саме за таку суму. Майте це на увазі.
  2. 2 Подивіться сторінку відгуків про продавця. Знайдіть зірковий рейтинг продавця. Так ви перейдете на сторінку, де можна подивитися всі цифри і відгуки. Цифри рейтингу відображають найсвіжіші відгуки за останній місяць, 6 місяців і 12 місяців.
  3. 3 Задайте питання. Не бійтеся почати діалог з продавцем. Хороший продавець завжди готовий до спілкування з клієнтами, щоб просувати свій бізнес.
  4. 4 Озирніться на сайті. Чи не зупиняйте свій вибір на першому ж продавця, який здається нормальним. Ви можете вважати, що все в порядку, поки не подивіться на інші варіанти і не порівняєте їх. Може, ваш перший вибір дійсно кращий. Може, і немає.
  5. 5 Огляньте товар. В якому він стані? Який стан товару ви хочете бачити?
  6. 6 Уважно прочитайте опис товару. Можливо, його активно використовували 10 років поспіль, може, він полежав трохи на полиці, може, бабуся продавця використовує його виключно по суботах.
  7. 7 Дивіться на тип фотографій. Це фотографія того самого товару або стічне зображення тієї ж моделі? Наприклад, це стічне зображення об'єктива для камери Canon або фотографія об'єктива, який ви в кінці кінців будете тримати в руках?
  8. 8 Уважно перегляньте справжні відгуки. Це ваші гроші. Переконайтеся, що отримаєте за них то, на що розраховували.
  9. 9 Збережіть в закладках продавця. Якщо знайдете надійного продавця, збережіть його сторінку. Так вам буде простіше періодично переглядати його сторінки: раптом там з'явиться інший цікавий для вас товар.
  10. 10 Скористайтеся програмою захисту покупців.
    • Політика захисту покупців на eBay.
      • Всі покупки, що здійснюються відповідними вимогам покупцями, які задовольняють цих Умов і не підпадають під виключення або страхові випадки, захищені Політикою захисту покупців сервісу eBay. Звертаємо вашу увагу, що Політика захисту покупців сервісу eBay може бути застосована тільки до фінансових транзакціях; вона не є гарантією будь-якого роду на товари або рішенням в разі виникнення синдрому каяття покупця. Дана Політика узгоджується з усіма положеннями та умовами використання сервісу eBay.com.