Як знайти "спонсора"

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 22 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
"Нiч яка мiсячна" - Я. Сумишевский и Е. Турлубеков
Відеоролик: "Нiч яка мiсячна" - Я. Сумишевский и Е. Турлубеков

Зміст

Пошуки «спонсора» - відмінний спосіб повеселитися, набратися досвіду і змусити когось витратитися на вас, щоб зробити життя простіше і цікавіше. Якщо ти знаходишся в пошуках «папіка», вам необхідно лише дізнатися, де вони водяться, як їх залучити, і що їм потрібно. Якщо ви хочете дізнатися, як швидко знайти собі спонсора, просто дотримуйтесь інструкцій.

кроки

Метод 1 з 4: Шукаємо в правильних місцях

  1. 1 Визначтеся, чого ви шукаєте. Перед тим як почати шукати багатого чоловіка, ви повинні знати, чого шукаєте. Це допоможе вам звузити пошук і визначитися зі своїми вимогами з самого початку.Ви можете скласти список тих якостей, які хотіли б бачити в своєму чоловікові, і другий список, в якому ви вкажете, що він повинен оплачувати. В цьому немає нічого ганебного - в кінці кінців, він же «спонсор».
    • Вирішіть, якого "спонсора" ви шукаєте. Кого-то до сорока або старше п'ятдесяти? Чи повинен він бути в розлученні, зустрічатися з багатьма дівчатами або бути одружений? Ви хочете бути з кимось, хто буде проводити з вами багато часу, або просто з чоловіком, який буде відвозити вас кудись на вихідні?
    • Визначтеся, чого ви хочете від «папіка». Деяким дівчатам потрібна тільки оплата квартири - кілька сотень доларів тиждень в обмін на їхню компанію, веселощі і заняття любов'ю. Або ви хочете, щоб вас водили в дорогі ресторани, возили на відпочинок в екзотичні країни і запрошували на модні та ексклюзивні події?
  2. 2 Перегляньте сайти для пошуку «спонсорів». Не соромтеся - якщо ви шукаєте «спонсора», то вам потрібно буде зареєструватися на сайті для «татусів». Найпопулярніші англомовні сайти для пошуку «спонсора»: SeekingArrangement.com, WhatsYourPrice.com, Sugardaddie.com, і mutualarrangements.com. Такі сайти допоможуть вам розповісти про свої очікування і легко знайти чоловіків, які шукають подібних відносин. Також ви можете скористатися послугами шлюбних агентств.
    • Чітко позначте свої наміри. Дайте чоловікам зрозуміти, яких відносин ви шукаєте.
    • Опублікуйте фото, які привернуть увагу, але не будуть надто провокаційними. Чоловіки повинні вважати вас сексуальної, але приймати всерйоз.
    • Говоріть про те, що ви можете запропонувати. Не зациклюйтеся на тому, що вам потрібно, але дайте чоловікам зрозуміти, що ви весела, цікава, таємнича або любите добре проводити час.
  3. 3 Перегляньте звичайні сайти знайомств. Якщо ви соромитеся реєструватися на традиційних сайтах знайомств для того, щоб шукати там «спонсора» або не хочете прямо заявляти про свої цілі, можете переглянути кілька сайтів, щоб знайти чоловіка, який буде давати вам гроші і слати подарунки.
    • Можете використовувати фільтри, щоб знайти правильного чоловіка, наприклад, робити запит за рівнем його зарплати або професії.
    • Можете також дослідити анкету чоловіки, щоб подивитися, чи підходить він вам - якщо він говорить про дорогих хобі, наприклад, яхтах або подорожах, добре і дорого одягнений, має відмінний смак, він може стати твоїм «спонсором».
    • Ви також повинні знати, що шукає чоловік - чи бачить він в жінці рівну собі або ж хоче робити їй подарунки в обмін на її компанію.
  4. 4 Запитайте у друзів. Не бійтеся запитати у своїх друзів, чи є у них хтось багатий на прикметі. Ви можеш запитати це іншими словами, щоб не було так ніяково. Цілком можливо, що хоча б у кого-то з ваших друзів буде знайомий багач, який хоче дбати про когось. Якщо ви дасте їм зрозуміти, хто вам потрібен, ідеальний чоловік скоро знайдеться.
    • Попросіть друзів влаштувати вам побачення і бути чесними про твої вимоги. Вам не потрібно побачення з людиною, яка шукає свою другу половинку, якщо ви шукаєте спонсора.
  5. 5 Відвідуйте місця, в яких можна знайти багатих чоловіків. Якщо ви соромитеся шукати чоловіка в мережі або просити своїх друзів про побачення зі спонсором, можете вийти в світ і пополювати на нього. Візьміть своїх друзів в бар або ресторан в престижному районі і залучіть увагу дорослого і багатого чоловіка.
    • Ви можете піти в місця скупчення багатих чоловіків в поодинці. Можете поїхати з дівчатками на один з тих курортів, де багаті чоловіки проводять свою відпустку, і придивитися до них там.
    • Коли ви шукаєте чоловіка, одягайтеся красиво, але не дуже зухвало. Вам потрібно, щоб чоловіки сприймали вас серйозно, а не бачили в вас дівчину на одну ніч. Ваші відносини з «папіком» повинні тривати набагато довше - настільки довго, щоб ви встигли отримати все, чого хочете.
    • Відвідайте культурні місця, куди найчастіше ходять багаті чоловіки, такі як музеї, опера або художні галереї.Якщо в галереї або музеї проходить особливе захід, наприклад, коктейльна вечірка, йдіть туди і не залишайтеся непоміченою.
  6. 6 Будьте наполегливі у своєму пошуку. Пошуки спонсора займуть якийсь час. Не турбуйтеся, якщо пошуки не привели вас до потрібного чоловікові. Можна спробувати одночасно шукати чоловіка в мережі, питати друзів і виходити на полювання на чоловіка своєї мрії для найкращих результатів.
    • Вся принадність зустрічей з багатими чоловіками в тому, що можна зустрічатися відразу з декількома. Пам'ятайте, що не потрібно зупинятися на досягнутому.

Метод 2 з 4: Залучаємо "спонсора"

  1. 1 Чесно говорите про свої потреби. Ваш спонсор оцінить, якщо ви вкажете кордону ваших відносин, щоб не виникли непорозуміння. Якщо вам потрібна зарплата раз в тиждень або ви очікуєте, що він буде оплачувати ваші витрати, такі як оренда квартири, дайте йому знати, чого ви хочете, з самого початку. Якщо ви хочете зустрічатися з ним тільки раз чи два на тиждень, скажіть йому відразу, щоб він не очікував більшого.
    • Якщо ви будете говорити правду про свої потреби, це також допоможе вам визначити свої відносини. Так ви будете впевнені, що обидва шукаєте одне і те ж.
    • Якщо ви хочете зустрічатися з іншими людьми, це теж можна сказати з самого початку.
    • Не соромтеся сказати йому, чого ви хочете - він оцінить вашу чесність, і це може навіть сподобатися йому.
  2. 2 Слідкуйте за своєю зовнішністю. Вам не потрібно бути двадцятирічної красунею з грудьми четвертого розміру, щоб знайти «спонсора». «Папіки» шукають жінок різного віку, форм і розмірів, так що не відчувайте себе невпевнено, якщо вам більше сорока і ваша фігура далека від ідеалу. Важливо підтримувати себе у відмінній формі, кожен день приймаючи душ, укладаючи волосся і надягаючи одяг, який підкреслює всі ваші достоїнства.
    • Приділяйте час зачісці та макіяжу. Ви можете зустріти свого «спонсора» в будь-який момент, тому потрібно завжди виглядати відмінно.
    • Ви не повинні виглядати як порнозірка. Багато «папіки» воліють природність.
  3. 3 Будьте впевнені в собі. Якщо ви хочете привернути багатія, то повинні бути впевнені в собі і завжди готові вступити в гру. Він може соромитися своєї ролі або ж не знати, як себе вести. Тоді він оцінить, якщо ви знаєте, що робити і не соромитеся просити у нього те, що вам потрібно. Високо тримайте голову, гордо посміхайтеся і представляйтесь з гідністю.
    • Є різниця між упевненістю в собі і владністю. Дайте багатієві висловити свої думки, свої бажання і те, чим ви можеш допомогти йому. Не будьте настільки самовпевненою, щоб повністю ігнорувати його потреби.
  4. 4 Будьте незалежні. «Спонсор» не шукає собі партнера на все життя або жінку, яка буде прати і купувати йому продукти - для цього у нього напевно є служниця. Він шукає жінку, яка буде веселою і хвилюючою, але у неї повинна бути своя життя, інтереси, друзі і плани, коли його немає поруч. Якщо ви будете занадто нав'язливою, одержимою його розкладом або ж будете завжди хотіти, щоб він був поруч, то він швидко охолоне до вас.
    • Чи не зустрічайтеся з «папіком» більше двох або трьох рази на тиждень - якщо ви будете намагатися бачитися з ним частіше, він може подумати, що ви до нього причепилися.
    • Намагайтеся не залишатися у нього на ніч. Якщо ви будете ночувати у нього постійно, буде здаватися, що ви хочете переїхати.
    • Говоріть про свої плани. Якщо ви хочете провести вечір з подружками, дайте йому знати. Він тільки хотітиме вас ще більше, якщо змусити його трохи похвилюватися. Якщо ви в вільних відносинах, скажіть йому, що йдете на побачення з кимось ще. Так ви будете виглядати більш незалежною.
  5. 5 Будьте сексуальною. Багатіям потрібні сексуальні жінки, які можуть задовольнити їхні бажання. Якщо ви хочете знайти собі «спонсора», намагайтеся виглядати і вести себе як можна сексуальніше. Носіть сексуальний одяг, наносите макіяж в стилі Смоукі-айз і надягайте в спальню тільки сексуальну білизну.Ви можете вести себе сексуально, облизуючи губи, торкаючись до свого обранця так, щоб він завівся, посилаючи йому брудні SMS або навіть займаючись сексом по телефону.
    • Якщо ви хочете отримати «спонсора», ви повинні обзавестися сексуальним досвідом. Багатьом чоловікам потрібні жінки, які відчувають себе комфортно в ліжку. Ви повинні знати, що робите, і бути готовою дати йому те, чого він хоче.
    • Вам не потрібно одягатися провокаційно, щоб виглядати сексуально - просто надягайте те, що підкреслює вашу фігуру і змушує «папіка» хотіти вас.

Метод 3 з 4: Тримайте його на гачку

  1. 1 Залишайтеся загадкової. Якщо ви хочете, щоб «спонсор» продовжував хотіти вас, постарайтеся залишатися для нього загадкою. Якщо вам потрібно піти, не завжди говорите, куди йдете. Якщо ви не відповідали на його дзвінки цілий день, не виправдуйтеся - ви була просто зайняті своїми справами. Не розказуйте йому про все, про що думаєте, і не діліться з ним своїми заповітними мріями та бажаннями. Ви можете розповідати йому всього потроху, але завжди трохи недоговорює.
    • Не давайте йому розклад своїх справ. Нехай він задається питанням, чому ви зайняті, коли не проводьте час з ним.
  2. 2 Будьте позитивної і веселою. «Спонсори» шукають жінок, з якими вони можуть добре провести час. Вони не будуть витрачати гроші на ниючий або постійно жалующуюся дівчину. Якщо у вас часто виникають негативні думки, намагайтеся звести їх до мінімуму, коли знаходитесь поруч із «папіком», і прибережіть їх для справжніх друзів. Найчастіше смійтеся і говорите про те, що вас радує, а не про те, що вас турбує.
    • Якщо ви зловили себе на тому, що сказали щось негативне, нейтралізуйте враження трьома позитивними коментарями.
    • Смійтеся якомога частіше. «Спонсори» хочуть зустрічатися з жінками, які вміють веселитися.
    • Якщо у вас емоційно насичений день або ви відчуваєте, що ось-ось розплачеться, що не звалюйте все емоції на «папіка». Краще зателефонуйте хорошому другу.
  3. 3 Підтримуйте інтерес. Якщо ви хочете утримати «папіка», потрібно, щоб ваші відносини були свіжими. Не займайтеся одним і тим же кожні вихідні, навіть якщо ви завжди ходите в дорогий ресторан. Замість цього попросіть його покатати вас на яхті, навчити грати в теніс або помчати у відпустку.
    • Якщо ви постійно займаєтеся одними і тими ж речами, ви можеш набриднути своєму «спонсору». Переконайтеся, що раз на тиждень або два ви займаєтеся чимось новим.
    • Експериментуйте в спальні. Використовуйте свій час з «папіком», щоб вивчити нові пози і руху.
  4. 4 Уникай рутини. Найшвидший спосіб позбутися від «спонсора» - дати йому зрозуміти, що ви готові осісти і розписатися в свідоцтві про шлюб. Він з вами тому, що ви весела, цікава і збуджуєте його, а не тому, що ви прекрасно готуєте і прасуєте сорочки. Чи не ночуйте у нього, не проводьте забагато часу разом і намагайтеся не брати на себе обов'язки дружини, а то він захоче негайно закінчити ваші відносини.
    • Як тільки він скаже, що ви занадто зблизилися, відступите.
    • Не називайте його своїм хлопцем і не жартуйте про весілля.
    • Чи не знайомте його зі своїми друзями або родиною, якщо тільки він сам цього не хоче, а не те все може стати для нього занадто серйозним.
    • Уникайте розмов про майбутнє, якщо тільки ви не плануєте свій наступний відпустку.
  5. 5 Чи не прив'язується. Якщо ви дійсно хочете отримати вигоду від багатого чоловіка, що не звикайте до нього. Він не ваш хлопець або наречений - він той, з ким ви добре проводите час, хто забезпечує тебе фінансово, робить ваше життя легше і веселіше. Не починайте планувати весілля, придумувати імена дітям або підлаштовувати своє життя під його розклад. Залишайтеся собою, женіться за своїми свої цілі і намагайтеся, щоб вам не заподіяли біль.
    • Не дзвоніть йому постійно, коли ви не разом Сплануйте зустрічі з ним один або два рази на тиждень і дайте йому знати, коли ви готові зустрітися.
    • Не витрачайте свій час на думки про те, чим він займається або коли ви знову зустрінетеся.
    • Не питайте його про інших жінок у його житті і не ревнуйте, якщо він коли-небудь згадає ім'я іншої.
  6. 6 Знайте, коли потрібно піти. Якщо ви досить довго зустрічаєтеся з «папіком», ви можеш почати думати про те, щоб розірвати ваші відносини. Ось кілька хороших причин так зробити: він занадто прив'язується до тебе, ви занадто прив'язується до нього, або ви обидва втомилися один від одного. Ще однією причиною може стати те, що ви або ваш «спонсор» зустріли когось, хто вам дійсно подобається, або навіть закохалися і хочете почати відносини з цією людиною.
    • Якщо все закінчилося, назад шляху немає. Будьте спокійною, приймаючи рішення закінчити ваші відносини, і намагайтеся завершити розмову на позитивній ноті. Якщо ви хотіли тільки знайти собі «спонсора», скоро ви зможете знайти нового.
    • Якщо «папік» кинув вас, не турбуйтеся. Так завжди буває - «спонсори» завжди починають нудьгувати і хочуть спробувати щось нове.

Метод 4 з 4: Чи потрібен мені «спонсор»?

  1. 1 Ви спокійно приймаєте гроші в обмін на відносини. Вам платять за те, що ви проводите з кимось час. В цьому немає нічого жахливого, але ви повинні віддавати собі звіт, що за цим стоїть.
    • Ви повинні вміти відкрито говорити з чоловіком. Якщо ви занадто пасивні або просто берете гроші, не ставлячи питань, вами можуть скористатися.
  2. 2 Ви усвідомлюєте ризик фінансової залежності. Гроші не падають на вас з неба. Ви повинні розуміти, що і вам доведеться робити для нього щось взамін, інакше потік його щедрості швидко вичерпається.
    • Щоб підтримувати такий образ життя, вам доведеться стати в певному сенсі залежною від «папіка».
    • Якщо у вас є власний дохід, а «папік» оплачує тільки ваші капризи і предмети розкоші, ви збережете більшу незалежність.
  3. 3 Ви вмієте залучати чоловіків. Звичайно, вам слід бути чесною зі «спонсором» з самого початку. Але навіть будучи чесною, ви повинні вести свою гру. Будьте загадковою і сексуальною. Неважливо, які правила ви встановили, він завжди може захотіти більшого. Ви повинні це підтримувати, знаючи, що більшого він все одно не отримає.
  4. 4 Ви вмієте дотримувати емоційну дистанцію. Багато «папіки» прекрасно розуміють, чого від вас хочуть. Вони починають з подарунків і грошей, але справжня мета не завжди лежить на поверхні. Коли хтось отримує таку владу над вами, ви повинні йому довіряти. Але «спонсор», як правило, не той тип чоловіка, що миттєво викликає довіру. Ви повинні тримати голову і серце під контролем. У той же час, ви з ним тільки заради грошей, тому не думайте, що вся влада в цих відносинах належить йому.
    • В якомусь сенсі це всього лише угода. Нехай так і буде.
    • Якщо вам потрібні справжні щирі відносини, не зв'язуйтеся з «спонсором». У відносинах, заснованих на вигоді, що не складеться справжніх глибоких почуттів.
    • Як би нерозумно це не звучало, відносини з «папіком» дуже рідко складаються як у фільмі «Красуня». Не дайте мріям про красиве життя засліпити вас: в реальності відносини, побудовані на сексі в обмін на гроші, зовсім не такі.