Як знайти внутрішнього себе

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Жизнь сводит с ума? Как обрести баланс — Садхгуру
Відеоролик: Жизнь сводит с ума? Как обрести баланс — Садхгуру

Зміст

Іноді варто визначити, хто ви є насправді і у що ви вірите. Для деяких людей, це зрозуміло, як Божий день, але для інших можуть знадобитися роки пошуків себе. Ця стаття допоможе вам почати пошуки самого себе.

кроки

  1. 1 Пройдіть кілька тестів на визначення особистості. Це може пролити світло на тип вашої особистості і на речі, до яких ви, швидше за все, розташовані у вашій кар'єрі, хобі та відносинах.
  2. 2 Перегляньте ваш гардероб. Необхідно вирішити, які речі ще вам подобаються, а які ні. Дуже важливо сортувати ваш гардероб час від часу, так як це є показником ваших внутрішніх змін.
  3. 3 Робіть те, що у вас виходить найкраще. Виберіть заняття, які розслаблюють вас. Визначивши це, ви зможете з'ясувати тип вашої особистості.
  4. 4 Медитуйте. Це може допомогти вам зрозуміти себе і заспокоїтися.
  5. 5 Виберіть модель для наслідування. Це може допомогти вам окреслити ваші підсвідомі боку. Хороший наставник не скаже вам що робити або ким бути, але він допоможе вам визначити приховані навички і таланти.
  6. 6 Пишаєтеся собою. Використовуйте позитивні підтвердження кожен день для переконання себе в тому, що ви чудова людина і що ви досягнете багато в своєму житті.
  7. 7 Намагайтеся частіше відпочивати, не дозволяйте стресів опановувати вам. (Здорові способи) Роблячи це, ви визначите те, що вам подобатися!

Поради

  • Завжди будьте впевненими в собі. Без цього ви ніколи не повірите в себе і не відкриєте свій потенціал.
  • Попросіть друзів сказати вам те, що вони думають про вас, і переконайтеся, що вони чесні!

попередження

  • Не перестарайтеся.
  • Не захоплюйтеся сильно самопізнанням. Ви можете здатися самозакоханим, якщо будете завжди думати про себе.