Як наносити тональну крем-пудру

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Крем-пудра. История возрождения
Відеоролик: Крем-пудра. История возрождения

Зміст

Тональна крем-пудра допомагає отримати на шкірі легке покриття, швидко вбирається і проста у використанні. Якщо у вас вранці мало часу, то крем-пудра може стати відмінним рішенням. Головне - правильно її наносити, для чого знадобиться кисть або спонж. Хороший праймер і правильна техніка нанесення допоможуть зберегти макіяж свіжим протягом всього дня.

кроки

Частина 1 з 3: Техніка нанесення пензлем

  1. 1 Очистіть обличчя. До нанесення пудри видаліть з особи будь-які забруднення. Використовуйте м'який очищаючий засіб для обличчя. Сполосніть обличчя прохолодною водою і промокніть насухо чистим рушником.
  2. 2 Нанесіть зволожуючий засіб. Підберіть легке зволожуючий засіб, який підходить саме вам: для сухої, жирної або комбінованої шкіри. Ви також можете вибрати засіб, який містить SPF-фактор для захисту шкіри від сонця.
  3. 3 Нанесіть на шкіру праймер. Хоча використання праймера не є обов'язковим, але він допоможе вирівняти тон шкіри і збереже макіяж на більш тривалий час. Почніть наносити праймер від середини особи, з області носа, і рухайтеся назовні, поки не завдасте засіб на все обличчя. Дайте праймеру вбратися перед тим, як наносити інші засоби.
  4. 4 Підберіть правильну кисть. Переконайтеся, що для нанесення крем-пудри ви знайшли відповідну кисть. Вибір кисті залежить від обраної вами техніки нанесення макіяжу.
    • Для нанесення пудри найчастіше використовується кругла кисть кабукі. Таку кисть можна купити майже в будь-якому магазині косметики. Однак якщо ви наносите пудру поверх рідкого або кремообразного тонального засобу, то вам підійде кругла кисть для нанесення пудри. Покриття, що створюється такий пензлем, зазвичай більш непомітне.
    • Крім того, незалежно від типу обраної кисті, кабукі або звичайною, не забувайте про вплив товщини пензля. Якщо вам необхідно більш щільне покриття, то використовуйте більш товсту кисть. Для більш легкого покриття і заключних штрихів використовуйте більші кисті з меншою щільністю ворсинок.
  5. 5 Опустіть кисть в пудру. Закручувати рухами наберіть трохи пудри на кисть. Тримайте кисть горизонтально.
  6. 6 Нанесіть пудру круговими рухами. На область щік, чола, під очима, а також ті області особи, де потрібно вирівняти колір, наносите пудру круговими рухами. Якщо у вас є прищики або акне, то злегка припудріть ці місця.
    • Не поспішайте, коли наносите пудру. Якщо ви будете поспішати, то можете змастити тональну основу.
    • При нанесенні тональна пудра може лягати нерівномірно або грудочками. Це не страшно. Ви можете прибрати грудочки після того, як закінчите наносити пудру.
  7. 7 Змахніть надлишок пудри пензлем для завершення макіяжу. Цю кисть також можна використовувати для згладжування і розтушовування пудри, щоб вона виглядала природно. Пудра-основа не повинна змінювати колір вашого обличчя, тому оберіть відтінок, який підходить вашій шкірі. Засіб має зробити колір вашого обличчя тільки більш рівним.
    • Якщо макіяж скатався і лежить грудками, спробуйте трохи більше розтушувати його. Легкими круговими рухами чистою кисті розтушуйте тональні засоби.
    • Якщо пудра видно на шкірі після того, як ви її добре розтушувати, спробуйте вибрати інший відтінок, який ближче до тону особи.

Частина 2 з 3: Техніка нанесення спонжем

  1. 1 Використовуйте спонж для більш щільного покриття. Якщо вам потрібно більш щільне покриття, то замість пензля використовуйте спонж. За допомогою спонжа можна нанести більш густий шар пудри, а також замаскувати запалення і пігментні плями. Вони продаються в більшості магазинів, де є відділ з косметикою. Деякі марки пудри продаються відразу з спонжем.
  2. 2 Наберіть пудру легкими круговими рухами. Хорошим рішенням буде спочатку нанести крем-пудру тонким шаром. Візьміть спонж, опустіть в пудру і наберіть достатню кількість. М'якими рухами нанесіть пудру тонким шаром, розподіливши її рівномірно по всьому обличчю.
    • Якщо ви наносите пудру поверх іншого тонального засобу, наприклад, рідкого, працюйте спонжем особливо акуратно. Інакше ви змажете попередній шар тонального засобу.
    • Використовуйте кисть для завершення макіяжу, щоб змахнути надлишок пудри і розтушувати грудочки.
  3. 3 Для проблемних зон використовуйте вологий спонж. Змочіть спонж і занурте в пудру. Вологим спонжем можна працювати в будь-яких зонах, де потрібно більш щільне покриття, наприклад, в області під очима. Змочіть спонж водою і відіжміть, щоб прибрати надлишки води. Потім вологим спонжем наберіть пудру. Нанесіть пудру на обличчя круговими рухами, приділяючи особливу увагу проблемним областям.
    • Коли справа дійде до складних областей, - під очима або навколо носа - зігніть спонж навпіл для точкового нанесення.
    • Закінчивши зі спонжем, смахніте надлишки пудри пензлем для завершення макіяжу і розтушуйте, щоб макіяж виглядав природно.

Частина 3 з 3: Як уникнути помилок

  1. 1 Не нехтуйте праймером. Якщо ви хочете, щоб крем-пудра трималася весь день, то праймер необхідний. Праймер - це рідкий засіб для макіяжу, яке наноситься під пудру-основу. Завдяки праймеру тональний засіб-основа виглядає більш природно і не збирається в складках шкіри. Він також допомагає основі залишатися на обличчі протягом усього дня. Спочатку обов'язково нанесіть шар праймера, якщо використовуєте крем-пудру.
    • Наносите праймер від центру особи назовні. Точково нанесіть праймер на ніс, під очима, на щоки і підборіддя і злегка «вбийте» в шкіру. Потім за допомогою пальців розподіліть праймер рівномірно по всьому обличчю.
  2. 2 Вибирайте правильну щільність покриття. Мінеральні або легкі тональні основи забезпечують від малої до середньої щільності покриття. Якщо вам потрібно більш щільне покриття, використовуйте компактні пудри, які виглядають темніше. Ви також можете нанести шар мінеральної пудри і окремо на проблемні зони - компактну пудру.
  3. 3 Підберіть правильний відтінок. Щоб дізнатися, чи підходить вам за кольором пудра, опустіть в неї ватяну паличку. Паличкою проведіть лінію вздовж підборіддя. Якщо лінію не видно, то відтінок вам підходить. Якщо ви бачите лінію, спробуйте інший відтінок.
    • Можливо, вам доведеться поекспериментувати з кількома різними відтінками, перш ніж ви знайдете відповідний. Попросіть продавця в косметичному відділі допомогти вам підібрати відповідний відтінок пудри. Таким чином, ви можете подивитися перед покупкою, як засіб виглядає на шкірі.
  4. 4 Не наносіть тональну основу за допомогою пальців. Завжди використовуйте спонж або кисть для нанесення крем-пудри. Зазвичай при нанесенні пальцями макіяж лягає грудками.Крім того, пальці не можуть забезпечити таку ж точність нанесення, як кисть або спонж.

Поради

  • Можна одночасно застосовувати різні способи. Для легкого базового покриття використовуйте кисть. А після цього можна використовувати вологий спонж, щоб опрацювати проблемні зони.