Як налаштувати iCloud на iPhone або iPad

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Начальная настройка iPad создание Apple ID и скачивание первого приложения // iPadOS 13
Відеоролик: Начальная настройка iPad создание Apple ID и скачивание первого приложения // iPadOS 13

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як налаштувати хмарний сервіс iCloud (сховище і платформу додатків), щоб працювати з ним на iPhone або iPad.

кроки

Частина 1 з 2: Як увійти в iCloud

  1. 1 Відкрийте програму «Налаштування». Значок цього додатка має вигляд сірої шестерінки (⚙️) і, як правило, знаходиться на головному екрані.
  2. 2 Клацніть по Ввійти в пристрій>. Ця опція знаходиться у верхній частині меню.
    • У старих версіях iOS натисніть «iCloud».
  3. 3 Введіть свій ідентифікатор Apple ID і пароль.
    • Якщо у вас немає ідентифікатора Apple, натисніть «Ні Apple ID або забули його?» (Під рядком для введення пароля) і дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб безкоштовно створити Apple ID і аккаунт iCloud.
  4. 4 Клацніть по Ввійти. Ця опція знаходиться в правому верхньому куті екрану.
    • На екрані буде з'являтися повідомлення «Вхід в iCloud», коли система буде звертатися до своїх даних.
  5. 5 Щоб розблокувати його. Для цього введіть код розблокування, який ви встановили, коли налаштовували пристрій.
  6. 6 Об'єднайте дані. Якщо потрібно об'єднати записи в календарі, нагадування, контакти, нотатки та інші дані, які зберігаються на пристрої, з обліковим записом iCloud, натисніть «Об'єднати»; в іншому випадку натисніть «Не об'єднувати».

Частина 2 з 2: Як налаштувати iCloud

  1. 1 Відкрийте програму «Налаштування». Значок цього додатка має вигляд сірої шестерінки (⚙️) і, як правило, знаходиться на головному екрані.
  2. 2 Клацніть за ідентифікатором Apple ID. Зробіть це у верхній частині меню, яке містить ім'я користувача та зображення профілю (якщо ви додали його).
    • Якщо у вас застаріла версія iOS, швидше за все, цей крок можна пропустити.
  3. 3 Клацніть по iCloud. Ця опція знаходиться в другому розділі меню.
  4. 4 Виберіть тип даних, які будуть синхронізовані з iCloud. У розділі «Програми, що використовують iCloud» пересуньте повзунок біля відповідних типів даних у положення «Включити» (зелений колір) або «Вимкнути» (білий колір).
  5. 5 Клацніть по Фото. Ця опція знаходиться у верхній частині розділу «Програми, що використовують iCloud».
    • Увімкніть функцію «Медіатека iCloud», щоб фотографії з пам'яті пристрою автоматично завантажувалися в iCloud. Так всі ваші фото і відео будуть доступні на будь-якому мобільному пристрої або комп'ютері.
    • Увімкніть функцію «Мій Фотопоток», щоб нові фото автоматично завантажувалися в iCloud щоразу, коли пристрій підключиться до бездротової мережі.
    • Увімкніть функцію «Загальний доступ до фото iCloud», щоб створити фотоальбоми, доступ до яких буде у ваших друзів через інтернет або з мобільного пристрою.
  6. 6 Клацніть по iCloud. Ця опція знаходиться у верхньому лівому куті екрану; ви перейдете на головну сторінку налаштувань iCloud.
  7. 7 Прокрутіть вниз і натисніть Зв'язка ключів. Ця опція знаходиться в нижній частині розділу «Програми, що використовують iCloud».
  8. 8 Наведіть повзунок у опції «Зв'язка ключів iCloud» в положення «Включити». Він стане зеленим. Так збережені паролі і платіжні дані стануть доступні на будь-якому пристрої, вхід в яке виконано за допомогою вашого Apple ID.
    • У компанії Apple немає доступу до цієї зашифрованої інформації.
  9. 9 Клацніть по iCloud. Ця опція знаходиться у верхньому лівому куті екрану; ви перейдете на головну сторінку налаштувань iCloud.
  10. 10 Прокрутіть вниз і натисніть Знайти мій iPhone. Ця опція знаходиться в нижній частині розділу «Програми, що використовують iCloud».
  11. 11 Наведіть повзунок у опції «Знайти iPhone» в положення «Включити». Так ви зможете знайти пристрій, коли ви прийдете до iCloud на комп'ютері або мобільному пристрої і натиснете «Знайти iPhone».
    • Увімкніть функцію «Остання геопозіція», щоб пристрій відправляло інформацію про місцезнаходження в Apple, коли батарея близька до повної розрядки.
  12. 12 Клацніть по iCloud. Ця опція знаходиться у верхньому лівому куті екрану; ви перейдете на головну сторінку налаштувань iCloud.
  13. 13 Прокрутіть вниз і натисніть Резервна копія iCloud. Ця опція розташована в нижній частині розділу «Програми, що використовують iCloud».
    • У старих версіях iOS натисніть «Створення резервної копії».
  14. 14 Наведіть повзунок «Резервна копія iCloud» в положення «Включити». Так файли, налаштування, додатки, зображення і музичні композиції будуть автоматично збережені в iCloud при підключенні пристрою до джерела живлення, до бездротової мережі, а також при блокуванні. Резервна копія iCloud дозволить відновити дані з iCloud, якщо ви поміняєте пристрій або видаліть з нього всі дані.
  15. 15 Клацніть по iCloud. Ця опція знаходиться у верхньому лівому куті екрану; ви перейдете на головну сторінку налаштувань iCloud.
  16. 16 Наведіть повзунок «iCloud Drive» в положення «Включити». Ця опція знаходиться під розділом «Програми, що використовують iCloud».
    • Так додатки зможуть отримувати і зберігати дані в iCloud Drive.
    • Додатки, які наводяться в розділі «iCloud Drive» і повзунки яких знаходяться в положенні «Включити», зможуть зберігати документи і дані в iCloud.
  17. 17 Клацніть по Apple ID. Ця опція знаходиться у верхньому лівому куті екрану; ви перейдете на сторінку налаштувань ідентифікатора Apple.
    • У старих версіях iOS натисніть «Налаштування», щоб перейти на головну сторінку налаштувань.
    • Так ви створите обліковий запис iCloud на своєму iPhone або iPad.

попередження

  • Якщо користуватися iCloud через стільникову мережу, це може привести до значних витрат на мобільний інтернет.